Неочаквано! Сестрите на Ибрахим и Хасан изгонени от училище, заради побой и изнудване на учители

1699
13 Декември 2014, 15:00


Близнаците Ибрахим и Хасан изумиха цяла Европа с таланта си да свирят като възрастни професионални пианисти, но сестрите им Нермин и Мерлин са техни пълни противоположности, узна HotArena.net.

 

Момичетата са били изключени от шуменското училище „Сава Доброплодни“ заради системни побои на ученици и изнудване на учители. Това са обявили педагози, които са работили с непослушниците.

 

Двечките са били преместени в друго школо заради агресията си. Често се забърквали в скандали, като две от провиненията им втрещили учителите. Първата случка била в 9 клас, когато близначките пребили своя съученичка в класната стая.

 

„По пода имаше кървави кичури коса, изскубнати от скалпа на момичето. Размятали са я като парцалена кукла из цялата стая“, докладват даскали, пише в. „Всеки ден“.

 

Все пак ръководството и класа на сестрите са решили да им дадат шанс, но те се провинили на следващата учебна година. Заплашили учителката си по химия Ана Виденова, че разполагат с видео и аудиозаписи на уроците й и ще ги разпространят в интернет, тъй като не била коректна в оценяването на знанията.

 

Причината за това била, че Мерлин получила 4-ка, а искала 6-ца. След този случай ученици и учители направили подписка, с която да изгонят близначките.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени