Неподозирани таланти! Сашка Васева е учителка, Камелия лелка в детска градина, Джаро води курсове + още родни звезди с професионален празник на 24 май

6346
20 Май 2017, 11:49


Две от най-изявените звезди на попфолка имат професионален празник на 24 май, научи HotArena.

Сашка Васева и Камелия са дипломирани детски учителки. Дупнишката Мадона е завършила педагогика в Югозападния университет, а Камелия в Чипровци. Втората дори е работила като лелка по заместване в детска градина 6 месеца.

Действащи педагожки са и две от звездите на естрадата – Петя Буюклиева и Венета Рангелова. Певиците дават уроци на млади таланти, а колежката им Румяна Коцева води цяла школа в читалище „Петър Берон“.

Най-много преподаватели се оказва, че има сред актьорите.

Михаил Билалов със своя Колега Михаил Милчев провежда за 4-и път курс, който се радва на голяма популярност. Курсистите се избират след кастинг, а след края на уроците получават професионален запис на свой етюд, който влиза в портфолиото им и може да им послужи за бъдещи кастинги.


Синът на големия актьор Николай Бинев – Велизар подхвана курсисти в Киноцентъра Бояна. Той ще води клас от 15 души, в който ще учи курсистите на това що е киноактьорско майсторство.

Албена Михова също има школа по актьорско майсторство. Курсът включва подготовка на представления в театрална група, техники от актьорското майсторство.

Малин Кръстев преподава актьорско майсторство в НАТФИЗ и в школата на Младежкия театър. Една от ученичките му е Радина Боршош, дъщеря на директора на НДК Мирослав Боршош, която бе приета тази година в НАТФИЗ е класа на Стефан Данаилов, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени