Неприятно! Зорница Линдарева не се къпе

2129
13 Октомври 2014, 12:21


Зорница Линдарева или има ужасен страх от водата, или просто е свикнала да се къпе като в соца – само в неделя.

 

Това забеляза Вип съквартирантката й Албена Вулева, която е крайно възмутена от хигиенните навици на Линдарева, видя HotArena.net.

 

Вулева не е единствената. Останалите в Къщата също коментират бившата любовница на Тачо като една от най-нечистоплътните. 

 

Макара да парадира, че полага неимоверни усилия за красивата си визия, тя очевидно залага на използването на скъпа козметика, вместо да си взема един бърз душ дневно.

 

Хигиената на Зори стана тема №1 за дискутиране, след като от близо 2 седмици насам.

„Не ти ли прави впечатление, че тя не си взема душа редовно и го прави на няколко дни по веднъж? Млада жена е, бива ли да няма елементарни хигиенни навици. Тя сигурно е най-нечистоплътната бръмчалка“, одума я в жлъчния си стил Вулева пред Евгени Минчев.

 

Не само липсата на душ обаче е показател за лошата хигиена на Зорница. Жените споделят под сурдинка, че брюнетката все по-рядко се вясва в банята, където всички си перат заедно бельото. Според тях Линдарева използва едни и същи долни гащи в рамките на няколко дни, като по същия начин процедирала и с връхното си облекло, което не минавало често през сапуна за пране.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени