Нери Терзиева направи най-голямата грешка в живота си, погребва телевизията си само след година живот?!

2552
09 Октомври 2016, 15:00


Телевизията на Нери Терзиева е пред фалит само година след като тръгна, узна HotArena.


Нито интересната идея да има студиа и в България, и в САЩ, нито името на Ралица Василева в екипа, нито атрактивните предавания и филми в ефира на Би Ай Ти са успели да докарат пари в медиата. Въпрос единствено на време е проектът на Нери Терзиева да изчезне безследно от списъка с програми – точно както от нея и в момента няма следа в съзнанието на родните зрители. „Нито зрителите знаят, че съществуваме на картата, нито рекламодателите”, жалват се хора от екипа.


BiT стартира официално през септември миналата година, за което помогнаха двама български предприемачи от Чикаго. Техните средства обаче се оказаха недостатъчни, за да изстрелят телевизията сред силните по гледаемост. За тази години пък така и не се намериха спонсори, които да финансират и поддържат гръмките идеи за сериозни и иновативни предавания.


В момента медиата се държи на косъм над бездната на фалита. Пари почти няма, а служителите вече се оглеждат за нови позиции на други места, за да не се събудят един ден безработни. Най-прецакана обаче се чувства Ралица Валсилева, която "командва парада" в задокеанското студио.


Известната родна журналистка напусна престижната си позиция в CNN, за да работи за родната кауза, която се оказа обречена. Сега Ралица си скубе косите как се е прецакала и не може да си прости как си е повярвала, че българи могат да контролират подобен грандиозен проект. Пред починените си, обаче, не издава нито гнева, нито разочарованието си, а продължава да работи по план, пък каквото сабя покаже...


От гледна точка на икономията, в студиото в Чикаго наемали служители без договор, които масово са нелегални имигранти без американски документи. И тук, и зад океана, журналистите са натоварени и с допълнителната задача да търсят рекламодатели, ако не искат скоро да опразнят бюрата, пише "Уикенд".
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
shok
Преди 1 година
0
хайде без злоба Loty, на мен сайта ми допада доста и си го чета редовно от доста време за това, че тая си е е повярвала, че е нещо и българите са единни си е неин проблем, явно има защо да са я разкарали от CNN, но както казах хайде без злоба ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Loty
Преди 1 година
0
Пак лъжете гадни,долни мангали.Ралица Василева я съкратиха от CNN и след това и предложиха тази работа.Ако не са платените ви статии и вие щяхте да сте фалирали.Скоро никой няма да ви чете скапания сайт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени