Нещата са СЕРИОЗНИ! Фики и Преслава заживяха заедно! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/neshtata-sa-seriozni-fiki-i-preslava-zajiviaha-zaedno HotArena.net
Нещата са СЕРИОЗНИ! Фики и Преслава заживяха заедно! (Подробности)

Все по-сериозни стават отношенията между Фики Стораро и Преслава.

 

HotArena научи, че отскоро двамата живеят заедно, като синът на Тони Стораро се е пренесъл в дома на колежката си.

 

Преслава неведнъж е признавала, че има страх от обвързване. Тя дълги години обитаваше апартамента си в Пловдив и даже докато все още беше гадже на Георги Станоев-Бирмата, не се нае да се премести за постоянно в столицата, а продължаваше да кръстосва между двата най-големи града в България, пише „Всеки ден“.

 

Заради Фики обаче изпълнителката на „Аматьорка“ най-накрая се решила да се нанесе в софийския квартал „Бояна“. Звездата има баровско жилище от 170 квадрата там и Стораро син вече е пренесъл в него багажа си.

 

„От няколко седмици джипът му „Ауди“ е постоянно паркиран тук. Скоро изсипа и цял багажник куфари пред кооперацията“, коментираха съседи на влюбената двойка, за която се шушука, че от месеци мачка чаршафите заедно.

 

За всички вече е ясно, че Преслава само е хвърляла прах в очите на хората с флирта си със Станимир Гъмов във „ВИП Брадър“. Тя всъщност от доста време е имала друг мъж до себе си – Фики Стораро. Въпреки че вече живеят заедно, двамата продължават да се опитват да крият връзката си и постоянно отричат, че са заедно.

 

Синът на Тони Стораро вече си изяде боя заради Преслава. Бирмата го преби на афтър партито след наградите на „Планета“. През цялата вечер Преслава и Стораро-младши се лигавили и открито флиртували. Новината бързо стигнала до Бирмата, който не след дълго нахлул в заведението и фраснал певеца в зъбите. Това обаче само мотивирало още повече Преслава да продължи аферата със своя колега.

 

3 Коментара

Верно?????

преди 8 години

Вчера щеше да се жени за Анелия, днеска заживява с Преслава.Даже и сами не си вярвате.

Коментирай

Мими

преди 8 години

Тоя,колкото и да е известен и богат,ще го вземе само някоя циганка...

Коментирай

Pepi

преди 8 години

ami Preslava kakva e...znae se,che e takava.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.