Нещо се случва с „ВИП Брадър“, свалят ли шоуто?

https://hotarena.net/laifstail/neshto-se-sluchva-s-vip-bradar-svaliat-li-shouto HotArena.net
Нещо се случва с „ВИП Брадър“, свалят ли шоуто?

Какво се случва във „ВИП Брадър“, защо рейтингът му така главоломно се срива?

 

 

Това предстои да се разясни от тв спецовете, но междувременно цифрите  от пийпълметрията на Нова тв са стряскащи – и по тях конкурентният на Брадъра формат „Фермата“ печели битката за зрители.

 

 

Всеизвестен факт е, че двете големи телевизии боравят с две пийпълметрични агенции. Макар че „Фермата“ още от миналия си сезон често водеше по резултат Брадъра по рейтингите на Нова тв, тази година тенденцията е още от самия старт на двете риалитита и е със сериозни разлики в полза на шоуто по бТВ.

 

 

На старта си в понеделник „ВИП Брадър“ губи от „Фермата“ по данните на Нова тв, а епизодът в сряда вече е с още по-драматична разлика. Според агенцията на Нова „Медиарисърч“ 37,4% от аудиторията е избрала „Фермата“, а 23,7% Брадъра. Шоуто на бТВ бие „ВИП Брадър“ по рейтингите на Нова и сред градската аудитория, на която Нова особено много държи. По пийпълметрията на бТВ „Гарб“ разликата пък е над 20 пункта, което означава 636 хиляди  зрители по-малко за Нова.

 

 

Тези данни веднага предизвикаха упорити слухове, че заради рязкото оттегляне на зрители от риалитито на Нова, съдбата на шоуто е повече от неясна. Същото се случи с „Х Фактор“ миналата година – заради нисък рейтинг предаването няма да има нов сезон.

 

16 Коментара

Рони

преди 5 години

Брадъра е просташно предаване. Само безделници го гледат да си запълват времето.

Коментирай

123

преди 5 години

Аз гледам Big Brother. Разтоварват ме сеирите. Не съм безделничка или глупава. ...Не гледам Фермата. Различни хора - различни начини за разтоварване.

Коментирай

Стела

преди 5 години

И аз си гледам Брадъра. Не ми е интересно да гледам доене, сечене на дърва и т.н. Фермата си е бабешко предаване откъдето и да го погледнеш. В Брадъра си има интриги, скалъпени или не по-интересно е.

Коментирай

Хаха

преди 5 години

Тези рейтинги не са точни, тъй като агенциите определят този рейтинг на база устройства раздадени на 1200 домакинства в цялата страна уж по квота, но това в повечето случаи са роднини,приятели и познати на служителите от агенцията. Важно е телевизията да киха парички на агенцията, а те знаят как да нагласяват рейтинга.

Коментирай

456

преди 5 години

Не че натрапвам някакво деление, но май какви хора гледат двете предавания има общо и с начина на израстване и заобикалящата среда - този който е израстнал на село, или пък градския човек, но който по една или друга причина го влече селото - за тях е Фермата, ама дори и те хвърлят по едно око на брадъра, ако имат време, де :-)

Коментирай

777

преди 5 години

бб е с много висок рейтинг за съжаление на бтв и фермата, затова пускат такива слухове от бтв, народа иска хляб и зрелища!

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Ами не знам кой луд може да гледа вип брадър.....

Коментирай

В

преди 5 години

Хахахахах затова ли отвори статията, щото не го гледаш, ама те вълнува иначе дали ще го свалят?

Коментирай

Давам обяснение

преди 5 години

Нова дава зо 3 път едно и също- не развива истории с вс участници както преди, а дава само 2 скандала, видяно, тъпо, скучно, нерейтингово. Не е забавно

Коментирай

Надежда

преди 5 години

ВИП Брадър е срам за зрителите, които го гледат! Тези хора се продават и се излагат по най- гнусния начин! А тоя Стефан на Гала се бута навсякъде, от всякъде да смуче пари.... Повръща ми се от това предаване! Много мои приятелски семейства, както и моето няма да гледат предаването-гнусно и просташко! За сметката това гледаме Откраднат живот и Фермата, които са светлинни години по- качествени и стойностни!

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Ами не знам кой луд може да гледа вип брадър.....

Коментирай

От трън-та на глог!

преди 5 години

Сериозно ли сте седнали да делите брадъри от фермери,наивни хора! Това е изкуствена конкуренция на едни и същи приятелски Тупарево-Николови и Иваново-Андрееви алчни тв-кръгове! Няма разлика. Парите им идват от едно и също място и отиват за едни и същи интригантски простотии. Пък после същите тия "алчни патриотари"/+Магърдич,разбира се!/ се явяват и обсъждат колко сме изпростели. Ами,щом простотиите ви се излъчват в най-гледаното време,какви да сме-освен изпростели?!?

Коментирай

да бе

преди 5 години

не гледм боковата телевизия от доста време, ако ще и релно кацане на Марс да пуснат там... еле па мъжът на гаргара )))

Коментирай

изпята песен

преди 5 години

скучен, изтрит и банален!

Коментирай

м

преди 5 години

няма такава тъпня като тази година, скоро наистина никой няма да го гледа

Коментирай

Zlatena

преди 5 години

То е ясно ще рейтинга на вип Брадър 2018 е 10 % и то благодарение на гей руснака Валентина Курвагина

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.