Невероятен престиж! Фолк дивата Мария е носителка на короната „Мис Равда“

https://hotarena.net/laifstail/neveroiaten-prestij-folk-divata-mariia-e-nositelka-na-koronata-mis-ravda HotArena.net
Невероятен престиж! Фолк дивата Мария е носителка на короната  „Мис Равда“
Фолк дивата Мария е носителка на титлата „ Мис Равда“ от конкурса за красота в морския град, където миньончето била на лагер научи HotArena.

Победителят при мъжете трябвало да я хвърли във водата по традиция, а бъдещата представителка на лекия жанр едва не си глътнала езика от ужас, защото не можела да плува. Минали няколко години след въпросния лагер, когато на Мария й било разрешено да отиде на почивка с гадже. Майка й дала картбланш на пътуването, защото връзката на дъщеря й била дълга, а намеренията на момичето изглеждали сериозни.

Младите заминали за турския курорт Бедрум, а след това се отправили към Порта Вентура. „С летящ старт съм влязла в играта, ама то така човек се учи на хубавото и после само подбира“, иронично коментира сегашната жена на Христо Гущеров.

След като се разделила с въпросния млад господин, Мария станала доста пресметлива и започнала да подбира любовниците си според дебелината на портфейла им. Навик,м с който не се е разделила и до сега, пише „Галерия“.

5 Коментара

симона

преди 7 години

Стига вече да ни занимавате с този старозагорски боклук и парцал.Ако не беше добродушното,дебеличко и фукливо момче Хриси ,не виждам кой нормален човек щеше да я вземе тази силиконова мумия ,с физиономия на маймуна-макак,с яре на гърба и безкрайни претенции.Нека Християн да си троши главата с нея и ярето и,защо трябва да разваляте настроението на хората.Повръща ни се от нея.

Коментирай

ицо

преди 7 години

Леле, колко много злоба! Не че я харесвам тази, но чак пък "маймуна", че и детенцето и "яре". Баси женската завист.

Коментирай

Az

преди 7 години

Вършете си работата,редактори!!! Турският курорт Бодрум,а не Бедрум!!!

Коментирай

Smqh

преди 7 години

Hristo,hristiqn...vse taq,nqma da izdrebnqvame

Коментирай

Mnogo ste zle

преди 7 години

Tazi redakciq ne e redakciq - vsichki statii sa prepechatani ot vestnici. A tazi "super" novina q gledah v predavane nqkakvo - marmalad mai. Nekvi qki bezdarnici sa hotarena. Sedqt si nqkude na mazniq zadnik i prepisvat.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.