Невероятна пъргавелка! Алисия се облича за 24 секунди (Подробно за уменията й)

6289
12 Юни 2016, 10:00


Алисия се научи да се преоблича за рекордно кратко време заради клипа си Борис Солтарийски. Примата на „Ара” и певецът на Слави трябвало да заснемат видеото в един единствен кадър и това наложило да са експедитивни в изпълнението на актьорските си задачи пред камерата, научи HotArena.

Във „В кого да се влюбя” цялото действие на снимачната площадка е с продължителността на самата песен. Затова и певците и статистите нямали право на грешки. Всяко тяхно движение и жест трябвало да се перфектни.

„Всичко се снима наведнъж, без прекъсване, а не се записват отделни кадри, които да се монтират след това. Най-трудно беше за Алисия, тъй като по сценарий тя сменя две визии, две прически, та даже и грима си. Наложи се да се преобрази на два пъти за 24 секунди и да застане на съответния декор, откъдето да посрещне движещата камерата”, обясняват от екипа на продукцията.

„Изглежда лесно, но е адски трудно. На следващия ден ме боляха краката”, споделя от своя страна Алисия. Продуцентите на звездата от Вакарел пък се шегуват, че тя вече е готова за професионален войник, тъй като вече може да се преоблича по-бързо и от вдигнатите по тревога бойци в казармите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени