Невероятно! 8-годишно африканче се ожени за 61-годишна (галерия)

3718
11 Март 2013, 13:36


8-годишно африканче се омъжи за 61-годишна жена, за да успокои духовете на предците си. Малкият Сейлене Масилела сключи брак с 61-годишната Хелън Шабангу, само за да изпълни повелята на покойния си дядо, научи HotArena.net.


Още преди да умре дядото на момченцето от южноафриканската столица Тшване му казал, че трябва да се ожени, за да не позволи да се случи страшно божествено възмездие.Семейството на Сейнеле платило 500 паунда за булката и още 1000 паунда за сватбената церемония, която била организирана само за два месеца.

 

Облечено в сребърен костюм и с вратовръзка, най-малкото от петте деца в семейството разменило пръстени с Хелън и я целунал в присъствието на 100 гости.Общността в Тшване бе шокирана, но семейството на Сейнеле обясни, че това е просто ритуал и двамата няма да са правно обвързани.

 

"Това се случва за първи път в семейството ни", коментира майката на младоженеца Пашиенсе."Сейнеле носи името на дядо си, който никога не е минавал под венчило. Преди смъртта си той помоли внука си да се ожени", коментира още тя.

 

Детето избрало Хелън, защото я обича."По този начин ние направихме предците си щастливи. Ако синът ми не се бе оженил, нещо лошо щеше да се случи в семейството", споделя Пашиенсе.

 

"За мен тази сватба не е проблем, защото знам, че ще направи предците ни щастливи", казва още тя.Майката на младоженци, която е вдовица и работи в център за рециклиране, казва, че не вижда нищо лошо в разликата в годините."Сейнеле беше добре и се чувстваше щастлив от церемонията. Случи се така, както той искаше. Той беше щастлив, че се жени и бе много развълнуван", коментира още тя.

 

Момчето и Хелън нямат документ за брака си и няма да живеят заедно. След церемонията двамата ще се върнат обратно към ежедневието си.Сейнеле споделя, че когато един ден сключва истински брак, иска булката му да бъде на неговата възраст.

 

"Казах на майка си, че искам да се оженя, защото наистина исках да го направя", допълва той."Радвам се за сватбата с Хелън, но аз ще продължа да ходя на училище и ще уча усилено", заявява африканчето.

 

"Съпругата" му също работи в център за рециклиране."Аз знам, че по този начин сме направили предците на Сейнеле щастливи", повтори тя.

 

"Това е просто ритуал. Ние сме актьори, но това е и знак, че той някой ден ще се ожени", допълва 61-годишната жена."Аз и децата ни са щастливи, заявява истинският съпруг на Хелън - 65-годишният Алфред."Ние нямаме проблеми с това, но някои от членовете на общността бяха шокирани", казва още той, пише 24 часа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени