Невиждан лукс! Бирмата глези Алисия с хеликоптер

https://hotarena.net/lubopitno/nevijdan-luks-birmata-glezi-alisiia-s-helikopter HotArena.net
Невиждан лукс! Бирмата глези Алисия с хеликоптер

Дори Ники Михайлов не може да се мери с това! Новото гадже на фолк певицата Алисия я глези с невероятен лукс, видя HotArena.


Откакто се събра с Георги Станоев—Бирмата, Алисия не спира да се хвали със скъпи дрехи и луксозни пътувания.



Последната изненада, която милионерът й поднесе, бе пътуване до Френските Алпи, но с частен хеликоптер.




Двойката, заедно с техни приятели, са откарани с луксозната машина до 5-звезден хотел в планината.


А
певицата беше толкова изненадана, че не издържа и се похвали с високия си стандарт на живот лично.

17 Коментара

Браво!

преди 8 години

Добре, че се отърва от оня смешник Валери и от Николай, който само я залъгваше, изгуби по 5 години от живота си с всеки от тях. Дано да е щастлива!

Коментирай

хмммм...

преди 8 години

По раницата ли я познахте?

Коментирай

..

преди 8 години

super

Коментирай

преди 8 години

Ne poznahme q po kusite kraka ahhahahahahah

Коментирай

иска ти се

преди 8 години

Алисия е ниска на ръст и с много дълги крака за нейната височина си. Това е всеобщо известно. Перфектно тяло, много нежна конструкция, дълги крака и много нежна в лице. Страхотна е! И, това, което получава го заслужава!

Коментирай

иска ти се

преди 8 години

Такъв е живота! Никой не може да даде гаранция за нищо и за никой в този живот. Единствено остават страхотните изживявания. Тя наистина го заслужава, защото е свестен човек. Колкото , толкова! Важното е , да е щастлива !

Коментирай

иска ти се ... до Браво!

преди 8 години

Името на коментара ми е от преден мой коментар до дежурната фенка на Николета, който няма нищо общо с вашият коментар.

Коментирай

Kusokraka lelka

преди 8 години

Dream on biatch ahhahahahahhaha I KAK TAKA E NISKA S DULGI KRAKA????? Kude po diavolite go vidq???? Dulgi kraka pri rust 1.50????? I kolko sa dulgi??? 60sm??? AhhahHhhahHhahahH BEZGRANICHNO KUHI STE ASINITE LIZACHI!!! ;)))))))))" Stupvash na toka, stavash visoka", a Aske?? Ahahahhahahah

Коментирай

куха селска лейка

преди 8 години

Ти си болен мозък и изключително елементарно селско парче. Щом не ти е ясно , няма и да ти се изясни. Хората са казали, не отваряйте тези рогове. нека си умрат със затворени очи! Квакай !

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

А, фенките на Николета съм виждала в профилите им снимките. До една са ниски , като нея с къси крака, коя дебела, та се търкаля чак, коя кривокрака, коя на хамстер в сурата, ама тук инкогнито, де ли плюят... срещу кого? Всъщност по себе си! Вие на Алисия можете само да и дишате праха от монитора даже. Тъпи и грозни, неграмотни селски пръчки! A, от всички най-грозна е селянката от габровско. Тя знае коя е, да не и правя реклама на селската курветина тук.

Коментирай

Сияна

преди 8 години

И 1.20см. да си краката пак може да са ти по-дълги от торса. Леле, чак ме е срам да обяснявам на такива невежества. Пък за писане и мисловна дейност, нивото е обидно ниско. Лекувайте се боклуци, че психичното разстройство на Николета явно е заразителна.

Коментирай

Сияна

преди 8 години

Виж ми профилната снимка какво значи къси крака, миндил такъв.

Коментирай

КОЯ ВСЪЩНОСТ Е НИКОЛЕТА? Куп сполучливи операции!

преди 8 години

Абсолютна карикатура!!! Издължени с фотошоп крака, изстънени ръце, присадени купища коси, скули, изкуствени зъби, присадени вежди, присадени мигли, хипокси процедури /с които се топят мазнини без никакво усилие/, денонощни солариуми???? Това ли е ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА за която говорите??? О, Боже! Колко трябва да сте ограничени, за да харесвате нещо толкова изгнило отвътре, само защото опаковката я бива? Злобна, умопомрачена, психясала женица, която е видяла повече пари и се е помислила за нещо повече? Коя беше ти извинявай? Обработваш си некадърно снимките няколко денонощия преди публикация, крадеш чужди снимки и постоянно лъжеш за целия ти смешен живот, всяка седмица пускаш нов слух, че си любовница на някой и го подклаждаш в профила си със снимки, използваш дъщеря си като допълнение към стайлинга си - абсолютен провал като жена, майка и човек. Съжалявам искренно феновете й, както и самата теб!

Коментирай

Продължение

преди 8 години

Що се отнася до Алисия, не е харесала нещо в себе си, имала е възможност подобрила го е. Не парадира с високо и излишно самочувствие. Не се звездее. Гледа си живота, кариерата и детето! Не парадира с връзките и възможностите си, защото е прекалено заета, за да запазва щастливите си моменти без потребност да ги навира на другите! Не и пука за хорското мнение и затова не се оправдава на никой! Класа, възпитание и интелект. Достойно поведение. Артистично присъствие на сцена и сдържаност. Перфектно тяло. Фина и изтънчена жена с маниери. Обрана е във всичко. Грозна ли е, баба ли е, късокрака ли е не знам за злобарите каква е, но тя е всичко, което една ИСТИНСКА ДАМА е! Пукнете се злобари!!!

Коментирай

н

преди 8 години

"Изстънен" не. Не идва от корен "стена", а от "тънък" все пак. ;)

Коментирай

123

преди 8 години

Туй късокрако прегърбено качулато същество Хасунда ли бре? Их мър убавица мамина. Сещам се за едни снимчици дето беше пуснала със едни дъъъъъъълги крачка и пищеше като обезумяла, че нямала фотошоп. Гледайки сега този гном разкрачен се пукам от смях. Няма лошо човек да е нисък. Няма лошо и да е грозен. Божа работа дет се вика. Ама да се преправяш отвсекъде с фотошоп и накрая нагло да кряскаш срещу хората, които са те хванали в измама си е наглост и безочие.

Коментирай

преди 8 години

Siana putko kusa! Q se grumni, djudje mrusno! Ot koga da imash dulgi kraka, znachi torsut ti da e po-kus, v sravnenie s tqh????Dokolkoto znam, povecheto hora sa s po-kus tors v sravnenie s krakata, ovco:)))))) Vzemi pocheti malko predi da se cepish, kato nqkoq maloumna:))))) Smeshkoooo tolkova si ogranichena:))))) Dai si profila da ti vidq kusite krachenca, ahhahahahahah Liliputi zlobni, ot tolkova zloba ne ste porastnali ahhahahahhaha Prirodata si znae rabotata!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.