НЕВИЖДАНО! Деси Добрева разплака Слави като малко бебе! Той: Защо ме напусна?

5370
24 Април 2015, 17:00


Железният водещ Слави Трифонов, който рядко се усмихва и говори мило на някого, бе разреван като малко бебе от бившата му беквокалистка Деси Добрева, узна HotArena!

 

Около 10 минути шоуменът не успя да сдържи сълзите си, които капеха от очите му. Уж възрастен мъж, който се държи строго с целия си екип, а една нежна певица успя да го накара да не знае как да се овладее и да спре риданието си, пише ПИК.

 

"Ядосах се много че отиде в Бъркли, защото какво като отидеш там?! Сигурно за теб е било много специално и важно, но аз знам, че конкуренцията е жесотка и вероятността да направиш нещо е много малка. Мразя да казвам:

 

"Аз нали ти казах", но в крайна сметка ти се прибра в Бъгария. Ако беше останала в Америка да направиш световна кариера, аз щях да съм щастлив и да си призная, че съм сбъркал. Но ти отиде и се върна. Не искам да споря с теб и не казвай нищо, защото ще те уволня", обърна се към Добрева Слави.

 

Певицата реши все пак да опита да го успокои и отиде при него, за да го потупа по рамото. След жеста й, Трифонов я помоли да изпее една от любимите му песни „Лудо, младо“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени