Невиждано! Луд купон за 5 000 евро в студиото на Слави! Трифонов кърши снага, балерина лудна по певеца от левия бряг Михалис Хаджиянис

https://hotarena.net/laifstail/nevijdano-lud-kupon-za-5-000-evro-v-studioto-na-slavi-trifonov-karshi-snaga-balerina-ludna-po-peveca-ot-leviia-briag-mihalis-hadjiianis HotArena.net
Невиждано!   Луд купон за 5 000 евро в студиото на Слави! Трифонов кърши снага, балерина лудна по певеца от левия бряг Михалис Хаджиянис
Гостуването на гръцката звезда Михалис Хаджиянис в \"Шоуто на Слави\" завърши с безпрецедентен купон за целия екип с алкохол, угощение и малко любовни искри, узна HotArena.


Певецът бе у нас за грандизен концерт в Зала 1 на НДК, а в запълнената си програма вмести и спонтанното частно парти по идея на Дългия, който остана като омагьосан от песните на Михалис.



35-годишния изпълнител на хита \"De fevgo\" приел молбата на Трифонов, подплатена с 5 000 евро под формата на \"бакшиш\" за едночасова забава. Веднага след записа, студиото на предаването за минути се превърнало в таверна.




Гърмяли бутилки със скъпо шампанско, екипът се насладил и на скоростен кетеринг от един от любимите тузарски ресторанти на Слави. Обстановката била повече от приповдигната, както и настроението на иначе студения и хладнокръвен шоумен.



Както са забелязали всички верни зрители на шоуто му, водещият много рядко си позволява да бъде разчувстван от някой гост, но Михалис се справи безпроблемно с трудната задача. Гръкът зарадвал от сърце Слави, като изпълнил няколко пъти легендарния си хит, дуета си с Ана Виси, както и няколко други песни от репертоара си \"на ушенце\".



Хаджиянис явно притежава особено въздействие, защото освен многобройната публика на концерта си и \"каменния\" Трифонов, той успя да разтопи сърцето и на една от балерините от \"Магаданс\".




Мацката хвърлила в действие целия си чар и не спряла да танцува съблазнително пред певеца и да му хвърля палави погледи, но парашутът й така и не се отворил, пише \"Всеки ден\".



Причината за отказа на изпълнителя да се отдаде на ласките на изкусителкта е не друга, а фактът, че той си пада по мъже. У нас може да е малко известно, но Хаджиянис дори не си прави труда да го крие, когато е в Гърция или Кипър.



Балерината може да е останала разочарована, но не и Трифонов. Хора от екипа му споделят, че за първи път го виждат да се весели така, откакто се е разделил с Мартина. Всички се надяват забавлението от сърце да не овещава буря, но и предполагат, че Дългия просто е имал нужда да разпусне от напрежението покрай концерта наскоро.

3 Коментара

оф

преди 8 години

Говори се ,че е гей, но имаше дълга и страстна връзка с красивата актриса Зета Макрипуля няколко години. Та, къде е истината не знам. Може да е би сексуален :)

Коментирай

vesela

преди 8 години

za6to pi6ete gluposti .vse o6te e sas Zeta Makripulq - i predi sedmica bqha zaedna s roditelite si zaedno v Kipar-rodnoto mqsto na Hadziqnis!!!Vlakies lete de drepeste!!!

Коментирай

да се смееш ли д аплачеш ли?!?

преди 8 години

Хайде , не се прави на голямата гъркиня! От какво да се срамуваме, да не би да сме убили някого или откраднали? Я малко си мери приказките простакесо- миеща лайнени старчески гъзове в Гърция. Можеш ли да четеш на български какво пиша... "говори се" и изразявам мнение достоверно или не? Коя си ти ? Отишла да мие лайната на старчоци в Гърция седнала да обижда и съди хората. Хайде , марш на такива простакеси! Научи първо българския, тогава ми се прави на владееща гръцкия, че нито единия, нито други си овладяла.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.