Ни певица, ни студентка! Тройки по милост за Ани Хоанг, прекъсва висшето по музика за втори път

3924
06 Октомври 2015, 11:03


Ани Хоанг за втори път ще прекъсне висшето си образование от музика в Софийския университет заради много невзети изпити, научи HotArena.


Миньончето е поредното доказателство, че в поп-фолк гилдията певческите умения въобще не са задължителни. За параван на липсата си на талант, Хоанг записала Музикална педагогика в Университета, но двойките валяли една след друга.


Това ще бъде второ орязване на квитанцията на пишман-студентката, която започна да учи през 2011 г., но чак миналата година стана трети курс. Явно обаче с наближаването на финала на висшето, учението става все по-непосилно на виетнамката.


Първоначално любимата на Люси Иларионов кипеше от ентусиазъм да заляга над учебниците и да бъде примерна студентка. Мераклийката за тапия дори се беше засилила да записва втора специалност след първи курс – или поп и джаз пеене, или народна музика, пише „Телеграф”.


Очевидно при сблъсъка с истинските музикални познания, простиращи се отвън плейбека и нечленоразделните звуци, Ани разбрала, че се надценила. Днес преподавателите са изгубили бройката на тройките по милост, които са й писали досега.


Хоанг явно е преценила, че след като има гадже режисьор от гилдията, не й е необходима тапия, нито пък музикални знания, за да гради кариера. Сметката й явно е била грешна обаче.


Не само образованието, но и присъствието й на музикалната сцена в последно време е в застой, а от последния й хит сигурно е минало толкова време, колкото и от последната честно изкарана тройка.


Наскоро Ани направи пореден опит да се завърне триумфално в жанра, като пусна песента „Като нощ и ден”. Тя е по музика и аранжимент на Оцко и текст на Мариета Ангелова. Хоанг споделя, че е избрала да представи сингъла през есента, защото я смята за най-подходящото време за подобни песни.


„Това е една от песните, които като чух за първи път, наистина станаха част от мен. Мисля, че по-романтичните натури като мен ще открият себе си в тази песен. Вложих цялата си душа и сърце в проекта и съм много доволна от крайния резултат”, споделя вълнението си певицата.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сноп
преди 2 години
0
Ани не можеш да пееш, нямаш височини, нямаш гласов диапазон, двете с Мария сте пълен певчески абсурд, това по което си приличате е вкусът по дебелите мъже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболинчо
преди 2 години
-1
Да си студент е едно, а да облизваш на Люси дебелите ташаци и малкия дудук е друго. Панимайш, Анче?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени