Няма да повярвате! Деси Стоянова на прага на 41: Нямам проблем с възрастта!

9956
14 Декември 2016, 16:07


През 2017-а Деси Стоянова ще отбележи и своя 41-ви рожден ден. Не е за вярване, но е факт. Може би точно защото изглежда на не повече от 35 години, водещата на „Преди обед” все казва, че възрастта не я плаши, видя HotArena.

„Нямам проблем с нея. Общо взето, това не е нещо, върху което мисля. Чувствам се добре в кожата си в момента”, казва Деси и допълва, че годините не я травмират по никакъв начин. И как иначе след като чаровната екранна половинка на Александър Кадиев има всичко, за което може да мечтае. Деси се радва на перфектната работа и колеги, което изтъква във всяко свое интервю. Даже е казвала, че воденето на „Преди обед” и действа зареждащо. Тя е щастливо женена за Велислав Русев, който също е журналист. Двамата се радват на близнаците Красимир и Стефан и макар покрай грижите за тях и многото ангажименти рядко да намират време да останат насаме, връзката им е изключително хармонична.

Що се отнася до 40-те, които скоро ще прехвърли, водещата е категорична, че това никак не я притеснява. Чувства се щастлива и удовлетворена, а от възрастта си черпи само позитиви. Като например това, че е много по-спокойна и вече умее с лекота да оценява хора и ситуации, така че да си пести нервите.

Тя не умува грандиозни планове дори в личния си живот. Не е взискателна и сега. Щастлива е, че семейството й е здраво и сплотено и всеки уикенд имат възможност да прекарват заедно, разхождайки се в някой парк, или пък организирайки си кратка екскурзия.

Със същата скромност Деси Стоянова споделя и надеждите си за след 10 години. Тя би искала просто да се чувства все така добре на работното си място, независимо кое е то. Вижда се и като майка на двама щастливи тийнейджъри, които минават леко през пубертета и споделят всичко с родителите си, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kolio
Преди 1 година
-1
41 години са си още младежка възраст. Къде са 90, 100, господ здраве да и дава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Роро
Преди 1 година
-1
Че като става на 41 да умира ли?! Не всички са 20 г.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени