Няма кой да плати пластиките на Алисия, остана без устни (Вижте пълната промяна на певицата)

https://hotarena.net/laifstail/niama-koi-da-plati-plastikite-na-alisiia-ostana-bez-ustni HotArena.net
Няма кой да плати пластиките на Алисия, остана без устни (Вижте пълната промяна на певицата)

Ако видите Алисия, ще ви направи впечатление пълната промяна у певицата.



Сякаш изпълнителката се е върнала поне 10-15 години назад – тогава, когато беше Ася от Вакарел с дългата коса и без нито една корекция по себе си, забеляза HotArena.


На каква се дължи тази ретро промяна?

 

Оказва се, че Алисия не е подновявала джуките си с хиалуронови боцкания от доста време насам. За да се поддържа плътния и пухкав вид на устните, през няколко месеца жената трябва да се подлага на интервенция, която струва от порядъка на 2-3000 лева.

 

Досега Алисия редовно си коригираше джуките, тъй като естественият им вид е тънък като струна.

 

Сега обаче певицата видимо не се е срещала с пластичния си хирург и устните й са се върнали към натуралната си форма.

 

Запознати коментират, че причината Алисия да не се подлага вече на пластики не е в ретро стила й, а в липсата на средства.

 

Откакто с Ники Михайлов вече не са заедно, на певицата няма кой да й поема масрафите и е скъсала джоба. Фурията пести откъдето може и вече не може да си позволи подобен харч.

\"\"

18 Коментара

Въх!

преди 8 години

Сигурни ли сте, че й трябва някой, който да й плаща женските глезотийки, като си изкарва по 5 000 лева вечер през вечер на участие? Хаде помислете пак, да не сте се объркали с някоя друга!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aбе Грозевa,не писaхте ли през ден тук,кaквa циция бил Михaйлов и че сaмо двa чифтa гaщи и купил зa тия 4 години през който бяхa зaедно? A сегa се окaзвa че той бил финaнсирaл корекциите й,

Коментирай

ууу

преди 8 години

колко е грозна...

Коментирай

преди 8 години

Grozotia! Pokaza istinskoto si lice!

Коментирай

Вили

преди 8 години

И с тънки,и с плътни устни има миловидно излъчване.

Коментирай

Urod

преди 8 години

Kakuv travestit ahahahhahaahhahaha s taxi tunka zlobna ustichka auuu da ti eba maikata grozotio gnusna! Plashish mumio, vednaga si sloji hilaruona, che ne se turpish!

Коментирай

auu

преди 8 години

ДА ТИ ЕБЕ АЛИСИЯ НА ТЕБ МАЙКАТА, МАЛОУМЕН СЕЛТАК.ВЪРНИ СЕ В ЛАЙНАТА, ОТ КОИТО СИ ИЗПЛУВАЛ. БААСИ И СЕЛЯНИТЕ СТЕ В ТАЯ БГ. АМАН tтакива като теб ги стрелям без да ми тежат на съвестта. боклуци прости

Коментирай

:)

преди 8 години

Тоя речник е само на Лайното Лозанова! Друго толкова злобно и просто същество в БГ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мършолета - ВЪН!!!!!! Остави свестните БЪЛГАРКИ намира, циганнко малоумна

Коментирай

много красива и нежна жена

преди 8 години

Никога не са и били устните тънки на струна. Много нежни и красиво оформени естествени устни има. И тя не е от вчера с естествения си вид, само дето вие и приписвате какви ли не интервенции. Е, ваш си е проблема, никой не го интересува какво драскате. Хората, които я познават знаят коя е и каква е. А, тя е невероятен човек, приятел, майка и любима! И Ники Михайлов не е поддържал нищо по нея за сведение. Тя и към днешна дата има достатъчно , за да си се поддържа и издържа сама. И не говорете пълни глупости, защото 2-3 хиляди лева са половината и хонорар за вечер участие. А, тя има почти всяка вечер. така,че едва ли ще чака някои да и плати хиалурона , ако иска да го направи. Тя все пак има достойнство, за разлика от други , които са национален парцал и всеки който си отвори портфейла им разтваря краката автоматично.

Коментирай

ужас

преди 8 години

Първата мисъл , която ми изплува в съзнанието четейки коментара на " auu" беше същият и реакцията същата. Това е абсолютният речник 1/1 с Курволета, която точно така се изрази към момиче в профила си. Колко е елементарна! Тук се опитва провокира и УЖ е фен на Алисия. Тази е болна жена! Психарка! Ужас! Всеки стреля, а не вижда и не може да осъзнае, колко застреляна е самата тя! Пази, Боже!

Коментирай

страхотна!

преди 8 години

Трябва да си много обсебен за да кажеш на тази жена грозотия. Тук и какво винаги тя не използва, като другата тонове макияж, не си е присадила мигли( за тези, които не са в час ще кажа (че се присаждат 3D, косъм по косъм и на снопчета) Всичко вече може само пари да има човек. Тя е винаги с лек фон дьо тен и туш на миглите. Нищо друго! Красива, нежна, излъчваща благост и миловидност, жена с излъчване, за разлика от пошлото, циганско и лъскаво изкуствено позиране на другата. С тъпия и безизразен поглед и вечната разкрачка. Красива и нежна жена е Алисия!

Коментирай

кукличка

преди 8 години

Признавам красотата на една жена, когато е естествена. А, тя е естествена и много красива! Добре, че показахте снимка отблизо и само с лек грим да се види наистина , колко е нежна и колко е красива тази жена. В пъти по-млада и по-добре изглежда от Николета.Браво!

Коментирай

!

преди 8 години

Още не се е родил човекът, който ще ми дава тон какво да харесвам, и какво не! Точно ти ли, нещастно помиярче, реши да ми слагаш определения???? Това, че на теб това нещо Алисия ти се струва красиво, не означава, че и при мен е така. Нарича се "право на личен избор" , драги ми некадърнико! Не харесвам Алисия, не я намирам за красива и по никакъв начин не бих променила мнението си! И не ми пука какво мислят злобните кретенчета с огрничените мозъчета, като теб!

Коментирай

uuuuuuuuuuu

преди 8 години

da si ebe6 majkata aaaaaaaaaaaaaaa

Коментирай

Doni

преди 8 години

Hot arena ,vie ste palni idioti s komentarite i falshivi statii vseki den

Коментирай

преди 8 години

Da si ebesh cialata roda, putko zastreliana!

Коментирай

преди 8 години

Grozna i stara!

Коментирай

Gnqqqs

преди 8 години

Kakuv si pluh, Asiooo:)))))))) blqqkk mn si gadna bez hilaruona, vednaga si sloji, che predizvikvash pognusa i otvrashtenie, jabo gnusna!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.