НЯМА ОТЪРВИЯ! Линдарева още преследва Тачо! Вижте как се излага

https://hotarena.net/az-jenata/niama-otarviia-lindareva-oshte-presledva-tacho-vijte-kak-se-izlaga HotArena.net
НЯМА ОТЪРВИЯ! Линдарева още преследва Тачо! Вижте как се излага

„Няма отървия от тая Зорница“, оплаквал се Стефан Манов пред приятели.

 

Оказва се, че Линдарева все още примира по мъжа на Жени Калканджиева и го търси, научи HotArena.

 

Моделката нонстоп му пишела във Фейсбук, коментирала всяка негова снимка и пост

 

Драмата между Линдарева, Жени и съпруга й Тачо датира от повече от година. Манов изневери на шестата по хубост в света със Зорница, а любовницата му сама призна за връзката си с него по медиите.

 

Линдарева разкри цялата истина за отношенията им и в риалитито „ВИП Брадър“, където любовният триъгълник се подвизаваше. Заради кръшкането Калканджиева и Манов се разделиха и дори щяха да се развеждат, но впоследствие затоплиха отношенията си и се събраха. Шефката на „Визаж“ дори стана приятелка с бившата любовница на съпруга си, пише Всеки ден..

 

Още във „ВИП Брадър“ Линдарева не издържа дълго и пак започна с опитите си да се сближи с женения Тачо, който тогава демонстрираше щастие със съпругата си. 

 

Бившата любовница не се посвени да сваля Манов пред очите на Евгения, но след края на шоуто се кротна, а впоследствие започна афера с бизнесмена Иво Редбула, а след това и с волейболиста Любо Ганев. Напоследък обаче моделката отново се увърта около Тачо и демонстрира, че са близки. 

 

„Зори се излага! Показа, че е най-обикновена парцалеса, която няма свян и разваля семейства“, коментират в модните среди.

6 Коментара

НилО

преди 8 години

Тази Зорница е много зле.Какво е видял толкова в нея Тачо не знам.Не стига че върти няколко мъже наведнъж,а продължава да се бърка в чуждото щастие.Освен това е елитна проститутка.

Коментирай

azz

преди 8 години

Е па колко да е елитна тази Зорче? ww.facebook.com/photo.php?fbid=10206887601377888&set=pb.1512973260.-2207520000.1436441919.&type=3&theater Вижте коментарите на тая снимка и какви ги е творила лудото Зорче :)))))))))))))

Коментирай

CHITATEL

преди 8 години

Зорница наистина е проститутка, и то долнопробна, а не "елитна". Престанете да ни занимавате с нея

Коментирай

Ivan Nik

преди 8 години

Stiga ste pisali gliposti za momicheto.Poznavam ia dobre i niama nishto obshto s Tacho.Elementarni ste!!!

Коментирай

Лорд Минчев

преди 8 години

Егати и курвата!Ебаси и грозното същество-толкова е противна и отвратителна.

Коментирай

Жужу

преди 6 години

Емиии колкото и да ми се иска не ми симпатизира тази иначе толкова интелигентна персона

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.