Ник Гордън нападна Боби Браун: Чакаш смъртта на Кристина, за да й вземеш парите!

2817
25 Февруари 2015, 11:50Ник Гордън (22) все още не е виждал приятелката си Боби Кристина Браун (21), която от няколко седмици е в индуцирана кома. Нейното семейство не му позволява да види, а освен това го обвиняват и за проблемите й с наркотиците и смятат, че заради него сега е в болница.

Ник обаче разказва различна история, в която нарича бащата на Боби Кристина, Боби Браун (46) лицемер. Казва, че дъщеря му го е виждала само четири пъти през последните пет години, а сега, когато е в болница и се бори за живота си, той се прави на грижовен баща.

Всичко това, според него, е само маска, защото Боби го интересуват единствено от парите, които дъщеря му наследи от майка си, покойната Уитни Хюстън.

„Пуснете ме в болницата, Боби сигурно ще се събуди веднага щом чуе гласа ми. Боби Браун, време е да се махнеш оттам и да осъзнаеш, че дъщеря ти ще те мрази, когато се събуди, защото си лош баща.


Никога не си бил до нея, когато е трябвало, нито до майка и. Унищожи двете, а аз трябваше да ги утешавам", е само част от публикацията на Ник в социалните мрежи.

Той допълва още, че е разбрал, защо малко преди да умре Уитни го е молила да се грижи и да пази дъщеря й. Както и защо никога не е помолила за помощ бившия си съпруг
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени