Ник Гордън отива на съд! (Арестуваха гаджето на Боби Кристина Браун)

3344
08 Февруари 2015, 11:49Гаджето на Боби Кристина Браун, Ник Гордън отива на съд. Половинката на дъщерята на Уитни Хюстън изненадващо се оказа замесен и в други престъпления, освен като заподозрян за побой и опит за убийство.Младежът влиза в съда по две обвинения за безразсъдно шофиране. И след като във вторник не се яви в залата, бе разпореден арест.Ник Гордън бе заловен да шофира нарушавайки ограниченията на скоростта на два пъти през ноември 2012. Освен това той е бил заснет да се присмива на Уитни Хюстън само девет месеца след смъртта й при един от арестите.Той ще трябва да отговаря не само за опасно шофиране, но и за хулиганско поведение, пред съда. А предвид факта, че полицията го разследва и заради инцидента с Боби Кристина, ситуацията се усложнява.
Младата жена бе открита почти удавена във ваната в дома си, от приятеля на Ник Макс Ломас. По показания на младежа, минути преди да се появи сутринта очевидно е имало сбиване, тъй като Гордън се опитвал да прикрие следите от инцидента.Нещо повече, смята се, че гаджето на Боби Кристина има и други провинения пред нея. Съседи са подавали сигнали за домашно насилие над дъщерята на Уитни Хюстън, но тя до последно отричала това да е истина.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.31 mb
total execution time: 42.364835739136 miliseconds
mysql execution time: 28.489828109741 milliseconds