Ники Дойнов в постоянен стрес заради бебето (Водещият неадекватен в Нова ТВ)

2046
06 Април 2018, 14:00


Последната година е изключително тежка за Ники Дойнов и той изглежда видимо стресиран, отчитат фенове на водещия, видя HotArena


Колегите му в Нова ТВ пък издават, че той едва смогва да остане адекватен в ефир и често прави лапсуси, защото е съсипан от безсъние покрай бебето си. Освен това е започнал да строи голяма къща край София за семейството си и не му остава никакво време за почивка. 


Освен работата в телевизията, която отнема почти цялото му време, Дойнов редовно наглежда строителните бригади на новия си дом и в същото време се оглежда за обзавеждане. Освен това той гледа да помага и в грижите за сина си, който наскоро навърши годинка. 


Наскоро той се похвалил пред колеги, че съвсем скоро той и любимата му Петя ще сменят апартамента си в столичния квартал Редута с ново, доста по-уютно семейно гнездо. 


Къде точно Дойнов е построил новия си дом не е ясно, но според колегите му става въпрос за доста голяма къща. "Повече от година му отне да я построи. Но казва, че това за него е сбъдната мечта, тъй като винаги е искал да има двор, в който да се наслаждава на природата в свободното си време. Сега остава само да я обзаведе, търсят картини, които да си купят с Петя", издават колегите му.


Причината Дойнов да се реши на тази стъпка, е че в Редута вече станало тясно. Апартаментът не само, че не бил достатъчно голям, ами допълнителното застрояване, дупките по улиците и проблемите с паркирането допълнително изнервяли водещия.


"Преди години беше прекрасно да живееш в този квартал. Сега няма въздух. Отваряш прозореца си и гледаш този на съседа. Това не е нормално. Няма къде да изведеп детето си, празно място не остана", недоволствал новинарят пред колегите си. 


Любимата му пък веднага го подкрепила във важното решение да си построят къща. Тъй като синът им ще може да играе безопасно на двора, предават от Ретро
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени