Ники Илиев надул корема на Саня? Актрисата е подозрително наедряла!

2597
13 Януари 2016, 10:46


Саня Борисова и Ники Илиев май скоро ще дундуркат бебе, научи HotArena.


Новината за предстоящото щастливо събитие се разпространява все по-упорито в актьорските среди, но красавицата още по-упорито пропуска да я потвърди или да я отрече. Колко и да се прикрива, обаче, фигурата на Саня издава, че в нея се развива нов живот.


Актрисата е наддала няколко килограма и определено е развалила фигурата си, която досега винаги е поддържала старателно. Борисова доскоро бе дори кльощава, но сега няма и помен от щръкналите ѝ кокали. Лицето ѝ също е станало по-пухкаво и бузесто.


Заради настъпващите телесни промени, на любимата на Ники Илиев ѝ се е наложило да трансформира и гардероба си. Любителката на прилепналите и подчертаващи формите дрехи, днес ги е заменила с широки и прикриващи наддадените килограми. Не само в ежедневието си, но и на светски събития вече избира безформени тоалети в клош стил.


Новината за бременността на Саня не е изненадваща. Те с Ники се венчаха през лятото на 2012 г. и още тогава решиха, че люлката няма да е веднага след булката. И двамата се чувствали несигурни за сериозната роля на родители. Сега, почти четири години по-късно, явно вече са се решили, пише „Галерия“.


След като щастливото събитие било факт, Илиев станал супер параноичен. Следял всяко движение на съпругата си, само я наставлявал да не се преуморява. Основната му заръка обаче била да не споделя с никого, че е бременна. Актьорът и режисьор бил доста суеверен и искал новината да се запази в тайна възможно най-дълго, за да не се случи нещо с любимата и нероденото му дете.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени