Ники Илиев забрави Саня! Манекенът се съвзе след развода и напомпа мускули

4272
01 Юли 2018, 17:00


Болнавият вид на бившия модел и настоящ режисьор Ники Илиев остана в миналото. От седмици хубавецът се е взел в ръце и си е обърнал внимание, като с това дава заявка, че е готов отново да поеме контрола над живота си, видя HotArena.

Ники е качил килограми и мускули и по всичко личи, че се старае да се хареса на новата жена в живота си. Макар и двамата още да не са афиширали отношенията си и да не споделят дали плановете им за съвместно бъдеще са сериозни, това раздвижване е успяло да даде импулс на манекена да се погрижи за здравето си. 

В последната година Ники застрашително отслабна и мнозина отдадоха това на огромния стрес покрай работата му. Така сякаш подцениха друг фактор в живота на режисьора – семейния му живот. Доскоро той изглеждаше здрав като бетон – двамата със съпругата му Саня Борисова бяха неразделни, а блондинката бе муза на своя любим. От миналия юли обаче отношенията на актьорите са на приливи и отливи, а проблемите им ги доведоха до мисли за развод. Въпреки че за сега никой не е казал открито дали дело по него има в ход, раздялата им е очевидна.

Именно личните проблеми доведоха както Ники така и Саня до крайно физическо изтощение и вид на болни от анорексия. И двамата трудно приели факта, че не могат да постигнат съгласие по важните за себе си въпроси и да хармонизират характерите си. Отнело им време, за да се решат да сложат край на отношенията си и след това да споделят това само с най-близките си хора. 

„Едно такова решение никога не е лесно. Двамата бяха заедно от толкова много време, че буквално пораснаха един с друг. Преди Ники Саня е била само с едно сериозно гадже”, издават запознати. 

Веднъж взели решение да се разделят, пред актьорите станало още по-трудно да се изправят с последствията от него. Първо били разправии за общия им дом, над който Саня нямала никакви права. След това подялбата на кучето им се оказала като дело за попечителство над дете. Последната и не по-малко важна стъпка била свързана с общите им филмови проекти. В тях от години двойката инвестира всичките си пари с идеята, че ще дели печалбата поравно. Приближаващият им развод обаче успял да промени и тези сметки и да доведе до още една доза разногласия за ролята на всеки в работата по филмите им. 

„Двамата минаха през ужасни фази, защото бяха свикнали да са навсякъде заедно. Изведнъж се оказаха в другата крайност и това се отрази както на психиката им, така и на физическото им състояние”, наблюдават близки до актьорите. 

По-тежко поне външно това бе прието от Саня, която стана кожа и кости. Ники обаче също не бе пожален и за година се състари така, сякаш нещо изсмуква живота от жилите му. Дори косата му оредя, с което го направи да изглежда като блед призрак на предишния си образ. 
За щастие, на този период и в живота на двамата е сложен край.

От няколко месеца се говори, че Ники излиза с актрисата Дияна Ханджиева, която участва в сериала „Скъпи наследници”. Именно на снимачната площадка двамата се засекли и открили своето привличане. То дало нови сили на режисьора да се измъкне от положението, в което бил изпаднал и дори го мотивирало пак да започне да спортува, за да качи изгубената мускулна маса. 

От седмици пък се коментира, че Саня Борисова също не е останала по-назад и вече смело гледа към нова любов. Актрисата била засечена да обикаля с приятелки по баровете и смело да флиртува, но според запознати само се забавлявала и не си търсела гадже. „Ще й трябва време, за да преодолее това, което й се случи, но тя със сигурност е в изгодна позиция. Все пак е само на 30 и няма деца – свободна е да започне на чисто”, обясняват близки до актрисата. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Какъв развод те са заедно в Рим и са все така влюбени,много сте неинформирани вижте им инстаграмите къде се намират и двамата изобщо не са разделени!
преди 7 месеца
0
Какви простотии се пишат само деляли кучето апартамента парите а те хората на почивка идиоти сте големи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
По красива от Саня няма да намери глупак
преди 7 месеца
-4
Тъпанар
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени