Ники Илиев закъса за пари, моли фенове да му помогнат за новия филм (Вижте резила)

1133
03 Май 2017, 14:00


Ники Илиев няма пари, за да довърши новия си филм "Всичко, което тя написа", научи HotArena.


50 хиляди долара не стигат, за да се завърши постпродукцията - доизливане на звук, музикални права и т.н. Звезда в лентата е Гари Дърден, зеленоокият красавец от "От местопрестъплението". 


За да успее да завърши лентата, Ники е стартирал кампания в платформата за краудфъндинг Indiegogo. Там от 9 май желаещи могат да дарят каквато сума пожелаят, а като жест от страна на продукцията ще получат част от реквизита - боксовите ръкавици на Гари, например. Намерението на Ники Илиев е да продаде филма за излъчване в чужбина. 


Идеята е "Всичко, което тя написа" да има премиера освен у нас, и в Лос Анджелин и Ню Йорк. "Поех риск с филма, въпреки, че от самото начало нямах достатъчно бюджет. Благодарение на спонсори парите се намериха, но вече са на изчерпване", разкрива младият режисьор.


Звездата Гари Дърден пък е приел с охота ролята, тъй като намерил сценария за страхотен. А и се възхищава от режисьорските качества на Ники Илиев, предават от Телеграф


Той не крие, че е останал впечатлен от банските баби, които го нагостили с местни специалитети. Както и от уникалната природа у нас. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени