Ники Илиева жестоко прецакан от Би Ти Ви (Всичко за скандала)

2416
19 Февруари 2017, 12:02


Жестоко прецакан  от Би Ти Ви се очертава да остане хубавият Ники Илиев. Хитовият млад актьор и режисьор лично се  зае да снима няколко  от епизодите на новия сериал на телевизията – „Скъпи наследници”. Поредицата трябваше да тръгне  от пролетта, но след смяната на ръководств ото на медиата в края на миналата година не се знае дали изобщо ще й дадат зелена светлина, дочу HotArena.

В случай, че „Скъпи наследници” не види ефир, никой  от  заетите в продукцията няма да види и стотинка  за работата си, твърдят  запознати. В това число бил и самият Ники Илиев. Причината е, че всички били подписали договори, че ще им изплатени хонорари едва след като сериите, в които имат участие, бъдат излъчени по телевизията. Ако обаче проектът бъде спрян още в  зародиш, каквато опасност реално съществува, нито актьорите, нито режисьорите, нито който и да е член на екипа ще получи парите,  за които се е договорил, твърдят телевизионери.

В тази връзка се очертава огромен скандал,  защото в продукцията са ангажирани едни  от най-големите звезди на българск ото кино и театър, чиито имена Би Ти Ви месеци наред съобщаваше периодично, като по този начин ги използваше  за лична реклама и разчиташе да поддържа интереса към продукцията си. Първо стана ясно, че участие е приел Орлин Павлов, който е снимал впечатляваща сцена на хеликоптер. Освен него, зрителите трябва да видят в „Скъпи наследници” омагьосващата с очи Койна Русева, „господарят на ефира” Валентин Танев, Дарин Ангелов, който освен с актьорските си изяви се прочу и със спасяването на зрител в Народния театър, който си глътна езика по време на негово представление, както и сноубордистката Сани Жекова. Дори голямата Цветана Манева влезе в проекта, а сега се чудела ще го види ли някога на екран, ядосват се хора  от екипа, пише "Уикенд".

Месеци наред вървяха снимките в киноцентъра в Бояна, в резултат на което вече са  заснети десетки епизоди, които чакат да им дойде редът  за излъчване. Телевизията обаче все още не е включила поредицата в програмната си схема. „Сигурно ще пуснат сериала, но не се знае кога”, въздишат  заети в продукцията. „В Би Ти Ви напоследък нямат много пари и се налага да свиват разходите, а продукция като „Скъпи наследници” е много скъпа”, твърдят  запознати. Те припомнят, че това е кино сериал, което предполага в него да се вложат много повече средства  отколк ото в поредица като „Столичани в повече” например. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени