Ники Кънчев мачкал чаршафите с Вики от „Мастило“ (Направил я звезда, а тя... ВИЖ)

3203
18 Август 2014, 14:00


Ники Кънчев е човекът, който направил Вики от „Мастило“ звезда, а в замяна тя му се е отплатила с любовни ласки в леглото, научи HotArena.net.

 

Пикантната история от 2003 година разказват отлично осведомени източници, пише в. „Всеки ден“. В публичното пространство досега водещият на „Стани богат“ никога не е споделял за опасната си близост с красивата изпълнителка, но за столичните хроникьори не е тайна близо 2-годишната връзка на журналиста с провинциалната певачка от Исперих.

 

В началото на новото хилядолетие Ники стартира своето радиопредаване по „Дарик“ – „Купон на изток от рая“, в което дава път на различни млади творци и представя вече утвърдени изпълнители. Именно покрай работата си в УКВ станцията левентът от Червен бряг се среща с начинаещата група „Мастило“ с фронтмен Виктория.

 

Неувереното тогава 24-годишно момиче си пада по популярния журналист, който е с цели 20 години по-голям от нея. Въпреки че по това време Кънчев вече излизал със сегашната си парнтьорка и майка на детето му – Даниела, това не му попречило да стартира паралелна връзка и с младата певица.

 

Колеги на Ники от радиото разказват, че той непрекъснато лобирал в програмната музикална схема задължително да присъстват пилотните песни на „Мастило“. Самият Кънчев до ден днешен твърди, че наистина именно на него се дължи успехът на Вики и бандата й, но пък и музикантите си ги бивали, иначе той не би ги рекламирал.

 

Рекламно-музикалните отношения между Ники и Вики обаче били сплотени със сексуални явки. Запознати разказват, че докато Терзийска спала с журналиста само за да я популяризира, то Кънчев истински бил хлътнал по нея.

 

„Виктория винаги си е пробивала път благодарение на чара си. След като напусна родния Исперих, тя бе готова на всичко, за да остане в столицата и да пробие на голямата сцена“, припомнят си нейни отколешни познати.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хамхум
преди 3 години
0
Батал ефтин
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени