Ники Кънчев опъна бръчки с лазер

998
24 Юни 2014, 11:00


Ники Кънчев цъфна втален и видимо подмладен на светско парти преди няколко дни. Присъстващите отчетоха на ухо, че шоуменът се е простил с доста от килограмите си, а кожата на лицето му издава, че се е подложил на така актуалното в момента „фотоподмладяване”.


Това представлява специална терапия, при която бръчките се изпъват с лазер.


Процедурата била доста болезнена и скъпа, но Ники не пожалил средства за нея. Подобни терапии си правят най-суетните мъже в света, издават източници на „Всеки ден”. До т.нар. „фотоподмладяване” са прибегнали Силвио Берлускони и Владимир Путин.


„Ники вече е на 51 години и суетата много яко го подгони. Спортува непрекъснато, ползва какви ли не помади, а накрая реши и да изпъне бръчките си. Нормално е, все пак се показва по телевизията”, одумват го колегите му. Забелязва се и друго – шоумена боядисва брадата и косата си.


През седмицата Кънчев засвидетелства любовта си към книгите, като съчета светското парти, на което бе поканен, с бърз отскок до елитна столична книжарница в съседство, откъдето си закупи най-актуалните в момента заглавия.


Ники е един от малкото четящи медийни лица и неслучайно предаването „Стани богат” имаше солиден рейтинг – това се дължеше и на високата ерудиция на журналиста, чийто прощъпалник навремето е във в. „Дума”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени