Ники Кънчев ти досажда?! Отмъсти му на 0888 901 546

2660
12 Август 2011, 11:42


Всички изтормозени от телефонния тероризъм на Ники Кънчев могат да си го върнат, като му изпратят съобщение или му се обадят лично. По този начин водещият ще разбере как действа телефонният тероризъм, на който са подложени хиляди абонати на мобилни оператори от самия него.

 

Това ексцентрично предложение дадоха във "Фейсбук" потърпевши от играта на Пари на мига", телефонният му номер бе публикуван във "Всеки ден" - 0888 901 546. 

 

Едва ли Кънчев не е бил наясно с каква задача се захваща и трябва да понесе поне част от страданията, на които организаторите на играта и самият той, подложиха много хора. Сред жертвите на есемес играта са и непълнолетни хлапета.

 

Читателка се оплака, че 13-годишният й син непрекъснато получавал есемеси на телефона си, закупен миналата година с детска предплатена карта на един от мобилните ни оператори. 

 

Съобщенията подканяли малолетното хлапе да участва в хазартната игра "Пари на мига".

 

За три дни на телефона се получили 23 съобщения. Освен тях е получено и телефонно обаждане, при което е прозвучал запис на гласа на Ники Кънчев. Популярният водещ също приканвал за включване в играта.

 

Секунди след това се получил есемес със съдържание "Здравей, аз съм Ники Кънчев. Помниш ли, чухме се по телефона. Сега ще ти задам въпрос. Отговори и може на мига да спечелиш 20 000, 21 000 и 62 000 лева!". 

 

Най-лошото е, че на подобен тормоз са подложени хиляди, че и милиони потребители на мобилните оператори.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Някой
преди 6 години
0
Ще ти звънна Кънчев и ще ти теглч една,само още някой смс да ми пуснеш :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
диков
преди 6 години
0
хитър начин за печелене на още прички
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени