Ники М. е слаба работа! Вижте как скофти Алисия (Шок снимки след признанието й)

https://hotarena.net/laifstail/niki-m-e-slaba-rabota-vijte-kak-skofti-alisiia HotArena.net
Ники М. е слаба работа! Вижте как скофти Алисия (Шок снимки след признанието й)

Фолк звездата Алисия опроверга слуха, че е бременна. Изтъкна, че за десети път й се налага да отрича подобна новина, узна HotArena!

 

Оказва се, че темата за бебетата не е сред любимите на певицата, разказват нейни приятелки.

 

Двамата с Ники Михайлов били заедно от близо 5 години, а той все още не желаел да направи онова, което всеки обичащ жената до себе си мъж прави – да поиска наследник от нея.

 

Вратарят имал навика да си прави вятър на устата само пред медиите, че е готов за семейство и деца. Това било далеч от истинските му намерения.

 

Може би пък Алисия трябва да е благодарна, че мамин Ники не е поискал челяд от нея, имайки предвид колко похотлив е той дори и на този етап.


\"\"

 

Притесненията на певицата по тази тема не й се отразяват добре и на външния вид, коментират феновете й.



\"\"

34 Коментара

Ху-о

преди 8 години

Да ядете на Алисия пут-ата, след като не я оставяте на мира. Не разбрахте ли, че колкото да ви се плаща да пишете срещу нея, много хора я харесват?

Коментирай

M

преди 8 години

Изглежда ужасно!

Коментирай

ef

преди 8 години

Е, не е като на снимките, които си пуска, ама чак пък ужасно?!...

Коментирай

kris

преди 8 години

ima harizma i nikoi ne moje da iq vzeme

Коментирай

обективно

преди 8 години

Как изглеждала Алисия ?.. Ми нормално си изглежда ! Талантливите хора имат обаяние, харизма, те просто пленяват с талант ! Мисли ли някой за дълбоките бръчки на рок динозаврите, когато ходи на концертите им, дали това им е от значение въобще?! Арее...непоносимо се излагате вече! ..Къш...Къш !

Коментирай

123

преди 8 години

Олееееей Асуно, туй ти ли си ма? Снимчици си пуснала от преди интервюто, ма нямат нищо общо с реалността гледам. Фотошоп отвсекъде. Ама то не би мазила си намазала, не би чудо. И пак се вижда че си като сбръчкана стафида.

Коментирай

hristina

преди 8 години

Е, баба си е Ася откъдето и да го погледнеш и това си е. После да не се чуди защо и викат така, а да си купи огледало. На 36г. да изглеждаш по този безобразен начин, впредвид възможностите които имаш за да се поддържаш....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

kolkoto i da se panete.......alisia e xybawa......krasiwa i borbena gena.....

Коментирай

Ай

преди 8 години

Много си шик, Алисия, стилен и добре подбран тоалет за събитието, на което си го носила.

Коментирай

ужас

преди 8 години

едно и също си.Само като напишеш-Асуно или бабушкера Асуна,или Бабушкерата,си личи,че си ти.Нали се сещаш,че за разлика от теб и Клозетомолците,ние не сме тъпи...

Коментирай

aaa и още нещо

преди 8 години

Ако искаш,обиколи всичко живо което познаваш, и дай -......Тооо,пак си личи.Баба е майка ти,която те е родила на 16,а ти на 14 вече се шлякаш като разпраната си НЛО.36 ама друг път.Теб да те видим на 30 как ще си,като спиш по 4-5 часа и си през вечер по дискотеките.Прибирай се и ти в 2-3,ставай в 7 за да направиш закуска на детето и това години-ГОДИНИ,да те видим.Пари ли...хахахахахаххахаххахахахахах ЖИВОТ Е ТОВА момеееее...Живот на вена която има такъв...ОВЦА

Коментирай

мая

преди 8 години

Някой да не я е боксирал тази, че така се е подула като поничка в лицето? И тоалетчето виждам на Долчето и Габана пак копирала от Николетка. Ех модна иконо, как един път не облече нещо което вече не е в гардероба на някоя от "идолките" ти?

Коментирай

Диана

преди 8 години

ALIIIIIIIIIIIIIIII ♥♥

Коментирай

hahahaha

преди 8 години

само Николета ли може да носи долче и габана...хахаха

Коментирай

хааха

преди 8 години

айде сега да покажем Николетините стоп кадри.....

Коментирай

kofti

преди 8 години

Mnogo se e sastraila Alisia.Izglejda podpuhnala,umorena,vse edno toku 6to e stanala ot san i ne si e dospala.Na parvata snimka gore izglejda na 45 -50 godi6na dobre poddarjana jena.

Коментирай

abiks

преди 8 години

И да ги покажем Асето по-голяма красавица няма да стане. На нея все Николета и е виновна за всичко, включително и за това, че майка и и баща и са я направили грозна. На кривата ръкета и Космоса му крив!

Коментирай

kori93

преди 8 години

Българската Кроела Девил хохохохо.

Коментирай

456

преди 8 години

НикУрлето, я се скрий ма! Ася да не е като тебе дето само лъже и краде чужди снимки и животи, пък снимките ти колко тона фотошоп имат ... Я си ходи у Караджово!

Коментирай

До abiks

преди 8 години

Пиленце, нещо си в голямо заблуждение. Алисия дори и не отразява НикУрлета. НЛО-то е тази, която се е вманиачила по Алисия и не я оставя на мира и злобее само от яд. Алисия си гледа детето и работата, за разлика от НЛО-то. И освен това Алисия изглежда в пъти по-добре от караджовското черно джудже с висналите скули, перуките, късите крака и т.н. и т.н.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Много злоба в негативните коментари. Не се самозалъгвайте - само себе си обиждате по този начин. И Алисия изглежда страхотно, видях я лично преди няколко вечери. Има невероятно излъчване, мисля, че ще остарее красиво, за разлика от много други. А и как няма да изглежда страхотно като има мъж, който я боготвори. Да е жива и здрава и да продължава да се развива.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Пълен ужас и потрес! Ася е заприличала на ппдпухнала ефтина бабка от Лозенец с претенции за R&B DIVA. Колкото и да се натрапваш, по-хубава няма да станеш. Моля те скрий се някъде.

Коментирай

asie

преди 8 години

he haresvam Nikoleta, no ALisiq izglejda mnogo grozna i stara. Ne znam na kakvo se dalji tova.

Коментирай

ели

преди 8 години

Ако видите Алисия в клув на живо ще видите кко сладка и приятна е ...тук са я състарили с филтри...мизерници!

Коментирай

"М. ГрозНева"

преди 8 години

Ти "красавице неземна" да не би да излизаш на всички снимки момиче за Плейбой списание или може би такива жени ти допадат и харесваш? Ако те стопирам в кадър разговор, както сте направили в случая ( стоп кадър) извадка тези мишоци от този елементарен сайт, дали ще изглеждаш по-добре? Я, се замисли! Жената си е много хубава даже, а ако направят такъв стоп кадър на Николета съм сигурна,че ще прочетеш цялата и злоба в погледа. Тук поне имаме мила и блага физиономия. отражение на душата

Коментирай

Да, хотова певица и красива жена е!

преди 8 години

Само в Лозенец ли бабките са подпухнали? Тя не е от Лозенец, а от Люлин, доколкото знам, където са много красиви. И какво общо има местонахождението и връзката в разговора R&B музиката. Ха ха ха Май много и завиждаш! Не излизаш от този сайт, следиш всяка публикация показала се за нея и не спираш на храчиш по нея под всеки коментар и отделно, непрекъснато. Прозрачна си! Колко жалко парче си! Личи си , че си нещастница! Давай, да видим, какво ли ще и направиш! Ти си вманиачена в темата Алисия, което , ако се замислиш и има с какво си е чиста проба заболяване! Баба Джена и баба Курволта и те така, не спират да мислят и живеят живота на Алисия ха ха ха

Коментирай

ами

преди 8 години

Не се чуди дали Клозета ще е по–зле на стоп кадър, просто виж страницата на "Попутаци" и ще...се стресираш..ха–ха..като видиш Плешиволета с увисналите бузи, клепналото око и кривата брада ! Също и в страницата "За всички, които не понасят Николета Лозанова"– същият травеститоподобен Дзвер ...и без стопиране пак е дзвер !

Коментирай

до Ужас

преди 8 години

Коментара ти е злобен, "еФтин", неграмотен, и супер малоумен! Потърси помощ при психиатър! Имаш крещяща нужда от лечение!

Коментирай

jo

преди 8 години

С такава рокля на D&G беше облечена Николета за рождения ден на малката. Малко повече оригиналност Ася! И направи нещо с това лице. Страшна си, в буквалния смисъл на думата!

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Мила, факта че все още под 40 и имa бръчки говори само едно - ЗЛОБНА ЖЕНИЦА. И да, претендира за дива, а всъщност е една проста селянка, жадна за слава. И въобще не ми пука, че била в циганския квартал. Всички знаят, че Ася идва от с. Трън и никога няма да излезе селото от нея. Да вземе да си купи огледало вече. Ужаааас!

Коментирай

обективно

преди 8 години

Роклята на Клозета е менте и щампите са други, и модела е различен, да не говорим, че и стои като на каца, с тези дънери вместо крака ..изглежда евтино! Алисия е стройна, с изваяно тяло и прави хубави крака, има стил, има усет за цвят и конструкция, има усет за детайлите...затова и всичко подбира добре. Умее да носи дрехите, както се казва.

Коментирай

jok

преди 8 години

Жени не си купувайте рокли на D&G и избягвайте да има цветя през лятото, защото Николета ще ви обвини, че я копирате... ха ха ха тази е много издухана тук. Ама много! То не се спря , този маниакален мозък. Абе, не разбра ли, че Алисия е обичана жена от семейство, от любим, от приятели от фенове. Красива жена с образование и кариера, която е на светлинни години и няма място за сравнение с тъпата, неграмотна, необразована , без всякаква ценностна система и морал пачаврула. И с тези напъни да се показва , като добра майка , защото видя реакциите на хората относно майчинството и каква майка и съпруга е. Е, няма такава ПРОСТИТУТКА чак толкова пропаднала в БГ , като нея. Просто няма настигане в близките 100 години. Просто ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

Потрес

преди 8 години

Пълна бабешкера и уруспия е тая сбръчкана Ася. Отврат да се излага така в ефир!

Коментирай

M.

преди 8 години

Ако си гледал самото интервю ,което ме съмнява ,щеше да рaзбереш.Самата тя каза,че е станала от сън (след като се е прибрала от клубно участие),оправила се е набързо и е пристигнала в предаването.За човек на малко часа сън...даже доста добре изглежда.Така че ,стига сте хейтвали.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.