Ники М. не спира с новите татуси, искал целият да се нашари! СНИМКИ на всичките му рисунки + Какво се случва с бизнеса му с DIESEL?

https://hotarena.net/laifstail/niki-m-ne-spira-s-novite-tatusi-iskal-celiiat-da-se-nashari-snimki-na-vsichkite-mu-risunki-kakvo-se-sluchva-s-biznesa-mu-s-diesel HotArena.net
Ники М. не спира с новите татуси, искал целият да се нашари! СНИМКИ на всичките му рисунки + Какво се случва с бизнеса му с DIESEL?

Напоследък Ники Михайлов не спирал да размишлява върху това как да ъпдейтне своята визия, тъй като еднообразието бързо му втръсвало, узна HotArena.

 

 

След като си бе наумил да си присади коса в квалитетна клиника в Истанбул, но се отказа, вратарят решил да продължи да татуира тялото си, докладваха ни негови близки приятели.

 

 

Ники отдавна бил развил мания към рисунките с туш, която за кратко оставил настрана, но скоро пак се е отключила. На едното бедро имал 6 гълъба, но Михайлов възнамерявал да си направи още, докато общата им бройка стане 13. Всеизвестно е, че 13 е любимото му число – изписано е върху футболната му фланелка, в регистрационните номера на колите му също присъстват тези две цифри.

 

 

Вратарят има и татуси, посветени на баща му Борислав Михайлов, както и на баба му Елисавета, която го е отгледала и която впоследствие почива от рак. Всяка една татуировка по него е свързана под някаква форма с любими за него хора и неща, както и с различни части от живота му.

 

 

Ники планувал да му изрисуват и останалите празни места по ръцете и краката. Запознати с намеренията му се бъзикат, че както е тръгнало, целият щял да се нашари, едно бяло място да не му остане...

 

 

Съшевременно се носят и слухове из столицата относно бизнеса с дрехи на Николай Михайлов. Зложелатели постоянно се интересували как върви работата му с DIESEL, сякаш тайно злорадстват и чакат футболистът да не успее и да фалира. HotArena научи, че Ники се справял повече от отлично като предприемач и нещата му се получавали доста добре.

 

 

Нещо повече – не само, че няма никакви признаци да банкрутира, ами дори разширява дейността на DIESEL. Според запознати с положението му – около март месец тази година се очаква врати да отвори още един магазин на марката. Все още не издават локацията му, но със сигурност се знае, че и той ще бъде в София и съвсем скоро ще бъде оповестена по-подробна информация за него.

22 Коментара

kuc kon

преди 7 години

po ubav nema da stane

Коментирай

Ни Уо

преди 7 години

"Напоследък Ники Михайлов не спирал да размишлява върху това как да ъпдейтне своята визия". Ми като не му стига пипето върхи какво друго да размишлява хахахаххахах

Коментирай

uio

преди 7 години

na ple6ivoto si teme i goliq si gaz da udari edin tatos, palqk

Коментирай

shash

преди 7 години

ot koi krai i v koq dupka da go butne na klozeta primerno

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Смешник..................

Коментирай

Niki

преди 7 години

Boli go dedovia,ako iska i na cheloto da si napravi,nakraia pak si pla6ta i poluchava kakvoto iska!

Коментирай

Зъбат кон ....капут

преди 7 години

На празна картуна покрив не й е нужен. Така, че навреме са го светнали за перуката. И целият да се татуира , пак същият зъбат, кривокрак и дебелогъз КОН ще си остане. И , ако си плаща ще има жена до него, ако и фалира бизнеса му, отива в канала с кереча. :) :) :) . Сега е ред да си увековечи и една проститутка по тялото, редом до скъпата му баба , която го е отгледала и която е била порядъчна и свестна жена. Звучи приемливо, нали? :) :) :) Глупакът си е глупак, ако ще и цялото богатство на света да притежава.

Коментирай

Хей Никии

преди 7 години

Сложи две прави крачета на николетка, че много са криви и гадно изглеждат като гумени и колена и сложи, на снимките от дубай много гадно и се допират и търкат. Ужассттт

Коментирай

до Шута- Перко

преди 7 години

Перукане, не забивай кривите зъби в хиалуроновите бузи на любимата си Дъртолета, че ще изтече киселината. Как ли облизваш тези увиснали от хиалурон , като конска путка джуки с които е облизвала не един и двама миризливи, мазни , дърти клиенти за служби , парцалки и екзотични екскурзиики.Дали се замисляш, колко бактерии, смрат и отлежали микроби си погълнал с нея? Няма по-пропаднал мъж от теб в Републиката. Стигна и задълба в дъното. Хал да ти е кравата тъпа с телето, днес издържаш нея, утре без професия дърта крава ще издържаш и отрочето и бавно и тъпо, като нея. Такъв си го набучи, че ще ще съжалиш един ден , че си се раждал. Е, който, каквото сам си направи и Господ не е в състояние да му стори! Божинката излезе много по-умен от теб и би дузпата на тази прокоба увреме.

Коментирай

hmmm

преди 7 години

На голата си тиква да си татуира мозък...

Коментирай

Емо

преди 7 години

чупи тъпомера горкичкия, другите мъже се отърваха от боклука клозета, а той пак си прибра втора употреба жени, явно много не му вързват другите......

Коментирай

Ели

преди 7 години

Значи , докато беше с Алисия , човекът имаше друго име . Май се казваше малката перука или мамин Ники ??? Вече е само Ники !!! Ех , ех , ех !!! Ако искате прекръстете сайта на караджовското цигане , пишете само за нея , хвалете я всеки Божи ден ... Тази жена , обичана няма да стане ! Не знам как бих живяла , ако знам че толкова хора ме ненавиждат !!! Повтарям -ненавиждат , което не значи завиждат !!!! С всяка следваща ваша статия , все по-гнусна ми става и жалка !

Коментирай

Ajde

преди 7 години

Aide sega, tova 4e prazni topkite ne ozna4ava 4e Nikoletka ne e vremenno qvlenie;) daje go e SRAM da si kaje 4e e s neq.

Коментирай

хахахаа

преди 7 години

Ама те дори не са заедно вече ... той, дочувам, имал нова тръпка ...

Коментирай

kapa

преди 7 години

Mnogo protivno izla4vane ima.

Коментирай

kapa

преди 7 години

Mnogo protivno izla4vane ima.

Коментирай

iva

преди 7 години

da vzeme da si prisadi kosa 4e smeshen na tiq godini bez keremida na glavata

Коментирай

mdaaa

преди 7 години

На празен кош, керемида му не трябва! :)

Коментирай

opsss

преди 7 години

С Алисия официално я представи като жената до него и така близо 5 години. С тази мърша тъпа дори се крие и само загатва със снимки, като мисли, че прави на яд на Алисия. Певицата е стабилна жена , със стабилна професия, постоянна, последователна и никога няма да се върне при този куц кон. С Божинката са в добри отношения много отдавна, още той беше с Николета. Но Алисия е друга кройка жена. С друг характер и душа. Тази си е скумрия, зла усойница, злобна пепелянка, гърмяща змия! Тази и куче нема да я препикае. така ще скача от хуй на хуй и ще ги повтаря и потретва, мислейки си , че прави революция. хаха Тъпа оФца! Зор си им анякой за нея. Чук ,Чук, из всички дупки и Гут Бай! Аз бях само за борбите! хи хи измамената Камила! Михайлов е казал през приятел, че ебането не означава връзка. И че с този парцал никога няма да се обвърже за сериозно. Има си и друга жена до него. Тайна за сега. ха ха

Коментирай

баба Дъртолета

преди 7 години

Баба Дъртолета с един в Мадрид,, с друг на Малдивите , с трети в Дубай. Скок подскок в гъза ми да e вечно смок. Ръгай Груьо , че съм нещастна! Парцааааааллл!

Коментирай

dosra mi se be

преди 7 години

Otivam da kendzam i kat se izsera shte vi pisha! Aide di skiro

Коментирай

G

преди 7 години

Не знам как можа да направи такава крачка назад с Николета?!?! Да наречеш една жена "трабант" и после да я водиш по екскурзии за секс туризъм. Николета пък само доказа колко евтина женица е, но пък в интерес на истината нея поне я разбирам. Направи го от отчаяние и желание да докаже нещо (нз на кого) и опит да докаже, че "семейната приказка", в която е не е свършила (ама тя май не е и започвала). €Обаче така прицаква единствено и само детето си, защото то ще порасне и що ебавки ще отнесе заради майка си ... не ми се мисли. Спи си с когото искаш, снимай се както искаш, но не пречи да го правиш дискретно, но не е ли постнато в инстаграм или ФБ - не се е случило. И последно - вземи се върни при детето си, стига скитосва, че от преди НГ сигурно не те е виждало. Скоро ще е 1 клас, може да наваксаш с пропуснатото, пък туко-виж и акъл ти дойде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.