Ники М. релаксира като бей в България (Отсвири тотално Алисия, ето как минават дните му тук)

https://hotarena.net/laifstail/niki-m-relaksira-kato-bei-v-balgariia HotArena.net
Ники М. релаксира като бей в България (Отсвири тотално Алисия, ето как минават дните му тук)

Вратарят на националния отбор и на турския клубен тим „Мерсин“ Ники Михайлов си живурка като бей, когато си идва в родината, узна HotArena!

 
\"\"

Днес е на гости на баща си Боби Михайлов в „Бояна“, където пуши наргиленце, хапва плодове и релаксира. Със снимката в Инстаграм, на която демонстрира как се глези, спортистът честити рождения ден на чичо си Руслан, братът на татко му.

 

Вероятно по-късно ще го отпразнуват семейно, освен ако пирът не е започнал по-рано.

 

Снощи Михайлов пък е забелязан да купонясва в дискотека в Студентски град, а сепарето му са красяли доста на брой бръмчалки.

 

По всичко личи, че вратарят на „Мерсин“ е отсвирил тотално бившата си изгора Алисия. По-точно Ники предпочита друга женска компания, състояща се от няколко, а не нейната.

 

Футболистът ще остане в България около седмица, а какви още ще ги свърши до края на престоя си... не смеем и да си помислим...

 

 

 

22 Коментара

сериозно ахахахахахах

преди 8 години

Малко спорно дали той нея или тя него ;) със сигурност вие сте най малко тия които знаят истината, така че това е поредната ви глупава статия, голям хумор вкарвате, а и никой не ви вярва на измислиците ви ,как да не влизаме тук като сте такъв хумор!

Коментирай

Stefi

преди 8 години

MNOGO QSNO CHE MIHAILOV I NABI SHUTA NA DURTOTO BABE.KOI SHTE SE ZANIMAVA S TAQ VAKARELSKA KURVA KUDETO LAPA KURA NA VIKTOR ARATA.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Зaщо трябвa дa купонясвa зaедно с Aлисия?Те официaлно обявихa,че не сa зaедно.Aко рaзсъждaвaме по вaшaтa логикa,би следвaло и Вaлери,кaто си е в Бългaрия дa ходи по дискотеките с бившите си жени.A не публикувaхте ли вие горещaтa новинa,че Aлисия е с Мaртин Кaмбуров?Проблемът е в товa,че aко не споменетa Aлисия нямa дa ви прочетaт стaтиятa,a кaмоли пък дa я коментирaт.

Коментирай

alex

преди 8 години

Като следите толкова обстойно инстаграм що не сте обективни??Да ви светна малко и Николаи и Божинов харесват снимките на Алисия по точно тази със Стораро и не само но...Горката Лозанова каквото и да мисли и двете и любови отдават внимание на врагинята и има защо на светлинни години е пред нея..

Коментирай

1

преди 8 години

От съжаление и ги лайкват. :((( Ако действително имаха нещо към нея първият нямаше да се скъсва да и изневерява и да я захвърли, а втория щеше да й предложи брак и да и направи бебе. И да дразнят Николетка сигурно.

Коментирай

Dido

преди 8 години

Kakvo znachenie ima koi na kogo haresva snimki.I dvamata go pravqt za da draznqt Nikoleta osobeno BOjinov,tozi i svirka shte i napravi na Asq zashtoto znae che Nikoleta e mrazi i nemoje da e disha.Istinata e che i dvamata iskat da budat s Nikoleta i se pravqt na muje edin pred drug.

Коментирай

Didi Varna

преди 8 години

Bratovched mi raboti pri Niki Mihailov kato gotvach i iskam da vi kaja che toi vse oshte obicha Nikoleta Lozanova zashtoto mnogo vecheri govori samo za neq

Коментирай

ж

преди 8 години

Не съществува такъв език, на който си се осрала да пишеш, нито такава дума "nemoje". Hotarena, оправете си капчата най-накрая.

Коментирай

,,

преди 8 години

Aз си мислех,че Николетa е нaй- подигрaвaнaтa женa в Бългaрия,a ти я изкaрa нaй- желaнaтa.

Коментирай

123

преди 8 години

Не рaзбрaх кой от двaмaтa обичa Николетa,Михaйлов или брaтовчед ти?

Коментирай

AHAHAHHAHAHA!

преди 8 години

Ахахахахахах ми и моя при него работи и искам да ви кажа, че той все още обича Валери Божинов, не Николетка ахахахахахахах . Ненормални хора ей, ненормални - намерете си си свой живот!

Коментирай

22

преди 8 години

О боже ти сериозно ли?Харесването означава че се уважават или наи малкото подържат приятелски отношения!!Отворете си малко съзнанията стига с това тунелно мислене!!Правели го да дразнят Николета.Коя е тя?Не случайно мрази Алисия едва ли е безпричинно!!

Коментирай

до Dido

преди 8 години

Тя, Николета е много "трудна"...знаете ли колко трудно им е да бъдат с нея, ако пожелаят. Истината е друга , а тя е , че никой допрел се до нея не се и обръща към нея, а не да се връща. Я, посочете един? И слезте на земята, не ставайте смешни със селяндурските си разсъждения и изказвания.

Коментирай

cook

преди 8 години

Aз cъм гoтвaчa нa Hиĸи Mиxaйлoв и иcĸaм дa ĸaжa, чe Hиĸи нe e oтcвиpил Aлиcия, нaпpoтив, тe ce виждaт , чyвaт пocтoяннo и ce oбичaт. И тoй нaиcтинa мнoгo я oбичa. Bъпpoc нa вpeмe e , дa ce paзбepaт мнoгo неща. Всички тези писания тук, нямат нищо общо с действителността.

Коментирай

хахахахахах

преди 8 години

"Дидо от Левуново" Излез от филма

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

niki i alisia sa mn. sladki.....kakwoto i da se pi6e....te sa zaedno.....

Коментирай

До "cook"

преди 8 години

""Cook" едва ли си готвач на Никифор, а и дори да си ,кой би ти позволил да коментираш личния му живот?! Същото се отнася и за "Didi Varna". Извинения и към двамата, не го казвам с лоши чувствам.

Коментирай

mnogo mnogo glupavo e ve4e

преди 8 години

Кога най-после,ще разберете 1-во да се нарича жена на 30 баба е меко казано смешно и 2-ро изтърка се вече.Това,че симпатизирате на една невежа си е ваш проблем,но наричайки една жена на 30 баба само ми показвате,че феновете на гореспоменатата са като нея роми.Ако баба Ви е на 30 то в родът ви жените раждат преди да навършат 15 години.

Коментирай

offfgh

преди 8 години

takiva kato 1......mnogo mi e 4udno svetite li im na teq hora,4e 4ak zaklu4avate koi k'vo bil napravil ako..... i ne mi triite komentara.Tova,4e NLO-to e romka edva li e povod postoqnno da mi triete komentarite

Коментирай

cook

преди 8 години

И защо си мислиш, че нямам разрешение да споделям личния живот на някой? ХотАрена има ли право? Всеки си носи отговорността!

Коментирай

4уденко

преди 8 години

Защо се забрави доказаното участие на Михайлов във верижната катастрофа на магистрала Тракия, когато служебния джип на тати бе помлян отвсякъде и за пореден път Ники не успя да опази „вратата” си суха . . .

Коментирай

Lo60

преди 8 години

ИМА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ПРОГОНВАНЕТО НА НАГЛАТА МАЛКА ПЕРУКА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР – ТОВА Е НУЛЕВА ПОСЕЩАЕМОСТ НА МАЧОВЕТЕ. # ТОГАВА ЩЕ ГО НАБЛЮДАВАТ САМО 4ЕТИРИ ЧОВЕКА (ДЯДО МУ, БАЩА МУ, ПЕТЕВ И ШЕЙТАНОВ) . # ДРУГИЯ НАЧИН Е МОЩНО, НЕПРЕКЪСНАТО, 90-МИНУТНО, ОСВИРКВАНЕ, КАКТО И ОГРОМНИ ТРАНСПАРАНТИ, КОИТО ДА ЗАКЛЕЙМЯВАТ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ В ОТБОРА.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.