Ники М. с палто за 10 бона

https://hotarena.net/lubopitno/niki-m-s-palto-za-10-bona HotArena.net
Ники М. с палто за 10 бона

С дизайнерско палто за 10 бона събра очите Ники Михайлов. Футболистът шашна с модел на Филип Плейн от лисици за 10 000 евро, видя HotArena.


Луксозното яке бе демонстрирано при подписването на договора с „Левски”. Вратарят се върна на „Герена” след 12 години отсъствие.


Синът на Боби Михайлов винаги се е славел с вкус по отношение на модата. Той пазарува само в елитни бутици, а неговият любим дизайнер е Филип Плейн.


Зимното яке, с което Михайлов дефилира, е доста дебело и има естествена лисича кожа по предната част и реверите. Експерти оценяват дрехата като дело на водещия дизайнер, а освен това споделят, че не се продава в никой от бутиците му.


Михайлов обожава не само немския дизайнер, но и италианските му колеги. Неслучайно Милано е любимият му град. Поне няколко пъти в годината заедно с Николета Лозанова посещават столицата на модата, а бившата тв водеща се връща с куп пълни чанти от там, пише \"България днес\".

Междувременно, от „Левски” с нетърпение очакват отново да зърнат тъмнокосата красавица, която се е превърнала в своеобразен талисман за спортистите. Тя не е идвала на „Георги Аспарухов” от времето, когато бе омъжена за Валери Божинов и го подкрепяше по време на мачовете му с националите.

От тима се надяват нейното присъствие, както и участието на Михайлов в отбора да вдигнат посещаемостта. А мнозина тайно си мечтаят и да я зърнат отблизо.

4 Коментара

Стефи

преди 5 години

Той нали филп си я подържа николета явно е решил да дава на михайлов дрешки за да я пуска да откача при него с фризиорчето да си я оправя.

Коментирай

1

преди 5 години

ХАХАХХА, ХАХАХХА ЛЕЛЯ НИКОЛЕТА ПОТЪНА В ЗАБРАВА И СЕГА СИ ЧЕШЕ МЕРАЦИТЕ ДА Е "ИЗВЕСТНА" ПАК БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ С КОЙТО Е, ЗАЩОТО САМА Е КРЪГЛА О...ТОЕСТ ДВЕ ;) 00 ХАХАХА. СТРАШЕН ВИП СА ТИЯ ДВАМАТА ТОЙ В ЛЕВСКИ ТЯ СНИМА ЕВТИНИ ПАРЦАЛЯЦИ ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ И ПОСЛЕ ДА СЕ ВЪРНЕ С ПЪЛНИ ЧАНТИ ОТ МИЛАН МУАААААААААААХАХАХАХАХ. ИЛИ ДА СИ НАПАЗАРИ ОТ НЯКОЙ КИТАЙСКИ САЙТ .

Коментирай

buhaha

преди 5 години

tozi palq4o na tazi snimka e po-smeshen i ot bojigol i blago vzeti zaedno

Коментирай

haha

преди 5 години

phillip kakvi mladi krasavici opravia , za kakvo shte mu e stara preupotrebena chanta

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.