Ники М. се глези с къща за 4 бона! Край този басейн започна с купоните в Турция

https://hotarena.net/laifstail/niki-m-se-glezi-s-kashta-za-4-bona-krai-tozi-basein-zapochna-s-kuponite-v-turciia HotArena.net
Ники М. се глези с къща за 4 бона! Край този басейн започна с купоните в Турция
Макар да е в южната ни съседка от броени седмици, бившият на Алисия вече се е ориентирал добре в обстановката. Михайлов е наел голяма вила в близост до крайбрежието на Мерсин, която освен с огромен двор разполага и с голям басейн, научи HotArena.

Михалов отказвал да се настани в къща без басейн в двора. Цента на месечния му наем е 4 хиляди лева. Близки до Ники споделят, че той вече организирал първото си водно парти, на което поканил всякакви гости, но най-вече млади и апетитни девойки.

В същото време вратарят се хвали, че е скъсал с порочния си начин на живот. От този сезон се превръщал в нов човек и зад гърба му оставали купоните и алкохолът, така и флиртовете с жените. Само в последното напоследък Михайлов няма кой знае какъв успех, защото у нас се разчу, че в последно време джобът му значително е отеснял.

Преди време се говореше, че Ники е полудял по певицата Анелия. Фолк примата обаче бързо му отрязала квитанциите, защото се интересувала от далеч по-зрели и успели мъже. В последно време се възобнови слухът, че той пак е тръгнал с певицата Гери-Никол. Покрай рождения й ден се разбра, че вратарят е изпратил интересно интимно послание заедно с розите, пише „Галерия“.

5 Коментара

ха-ха

преди 7 години

А ,защо не напишете ,че са му вкарали 7 Гола в последния мач и Мерсин е на последно място?Горкият, и него го застигна проклятието на Ася-циганката Вакарелска.Валери,гледам,лека -полека се оправя в професията,а Николай затъва-СлучаЕност? не мислА!

Коментирай

hjk

преди 7 години

basi kuciq kon

Коментирай

случаЕно , да си пропуснал/а дозата?

преди 7 години

Ти май пак не си си вземал/а дозата. Ако кака ти Ася му е пречила, както се изсекваш тук постоянно, то тя от половин година не е с него. Кой му пречи сега та му вкарват по 10-тина гола на мач... А? Тъпунгер! Или май кака ти Ася ти е проблема, ама не можеш нищо да и направиш, затова ще кибичиш тук денонощно и ще хвърляш змии и гущери по врата си. Злобар! Простотията ти е неописуема! А," на крив х*й и козината му пречи"

Коментирай

мдааа

преди 7 години

както пишат в коментара отдолу КУЦ....и не само...Куц,, зъбат и много грозен кон. А , ако знае колко е тъп ще умре секундарно!

Коментирай

да е капут

преди 7 години

пропуснах я , щото ти ми я открадна, СЕЛЬО, отивай си надувай чалгиите, случаЕно животът ти е поп-фолк

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.