Ники Мартинов се налива като смок

1566
05 Октомври 2012, 12:38


Сървайвърът съвсем е изпуснал мярката с алкохола

 

Николай Мартинов пие по много, и то всяка вечер. Когато се накваси стабилно, го избива на скандали и заплахи. Именно след половин бутилка уиски Мартинов захапа Бони и се прочу като етнически нетолерантен човек.

 

Пиян, сървайвърът се заяде и са Златка. Троснато й заповяда да се премести далеч от него, за да не й слуша глупостите. Избоботи и нещо за физическа саморазправа, което плеймейтката разбра като предупреждение. Златка бе сериозна притеснена, че на пияна глава Ники Мартинов е способен да я ошамари. Уж дисциплинираният спортист е наплашил и Бони.

 

Ромската певица се разтреперва всеки път, когато види Николай да запива в двора и да я гледа с кръвясали очи. Стратегията на Николай е да се замесва в кофликти и така да печели симпатиите на зрителите. Случва се обаче точно обратното. Номинациите му за изгонване дават реални шансове той скоро наистина да напусне Къщата.

 

Няма и помен от онзи железен човек, който с интелигентна стратегия успя да спечели в сурови условия шоу като „Сървайвър“. Иначе в Къщата Николай спечели уважението на „силните“ мъже в шоуто – Багата, Юлиян и Фънки. Тази коалиция обаче лесно може да бъде разбита, защото където не става със сила, се получава с ум.

 

 

                                                                                                                  Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени