Ники Михайлов: Алисия ми готвеше боб с наденица, подувах се като балон! (Доволен е, че се е отървал от кулинарните й умения)

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-alisiia-mi-gotveshe-bob-s-nadenica-poduvah-se-kato-balon HotArena.net
Ники Михайлов: Алисия ми готвеше боб с наденица, подувах се като балон! (Доволен е,  че се е отървал от кулинарните й умения)

Ники Михайлов няма газове, откакто скъса с чалга дивата Алисия, узна HotArena!

 

Още от дете вратарят на турския „Мерсин” обожава боб с наденица. Докато живеел с чалга дивата веднъж, най-много два пъти в месеца, тя му готвела манджата, тъй като заради ангажиментите им двамата се виждаха рядко, пише „Уикенд“.

 

След яденето на боб обаче стомахът на Мамин Ники се подувал и той получавал газове, от които не можел да се отърве следващите два-три дни.

 

Откакто приключи с Алисия, синът на Боби Михайлов си е взел личен готвач – турчин. Той приготвял храната му по предварително изготвен хранителен режим от лекарите на „Мерсин”.

6 Коментара

еха!

преди 8 години

Хахахаха, по тъпа статия не съм чела. И ама вие сериозно ли "НАЙ -МНОГО ДВА ПЪТИ МУ ГОТВЕЛА...." ХАХАХАХАХАХ, кой ги пише тия бисери хахахахаха и "ТЪЙ КАТО ЗАРАДИ...." и тъй като или заради ХАХАХАХАХАХА...неграмотни драскачи си имат в Хотарена. Колкото и да ви мъчи запека и да си изсмуквате от пръстите Михайлов не е казал една лоша дума за Алисия, и факта че Божинов отново е близък с нея също е много показателен, що за човек е Алисия!

Коментирай

2

преди 8 години

Това инфо от кого ли е излязло? От готвача, прислужникът Дойчев или Ася е споделила пред приятелки за зловонната пръдня? ххахахаахаха Да си хапват бобец.Няма лошо.

Коментирай

Moet

преди 8 години

На тази снимка тя прилича на негова майка или хайде леля. Но откакто започна да копира Николета като прическа,дрехи,тен, шоколадова коса и сочни устни определено изглежда по-свежо.

Коментирай

:)))))))

преди 8 години

Vie ne qdete li bob? i ne purdite li sled tova?

Коментирай

хахахахахах

преди 8 години

Ахахахахахахаххахахахахаха. Хахахахахха . Този сайт е много сериозен честно, хората влизат само за да си приказват глупости и грам не вярват на написаното. Вие вика не сте ли пърдяли ахахахахахаххаха.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa от личен опит споделя товa с гaзовете,сaмо,че тя освен гaзове получaвa и рaзтройство.Именно порaди тaзи причинa aкa почти денонощтно тук в сaйтa,но нaричa aкото си стaтии.Грозевa прaви кaкто твърдиш,че е прaвилa Aлисия готви си боб веднъж нa месец-двa,a не всеки ден и то зa зaкускa,обяд и вечеря.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.