Ники Михайлов арестува Николета

https://hotarena.net/lubopitno/niki-mihailov-arestuva-nikoleta HotArena.net
Ники Михайлов арестува Николета
Изненадващо в нощта на Helloween Николета Лозанова бе арестувана.

Лично Ники Михайлов и щракна белезниците и с обвинение за престъпно секси поведение в Bedroom Premium club. В кулминацията на вечерта Николета се озова в епицентъра на изкусителен купон, а компания във Вип зоната на клуба и правеше именно официалната и половинка Ники Михайлов. 
Скоро след показния си арест най-известната плеймейтка отново бе във вихъра си, като не спря да танцува до зори.

Над 700 вещици, таласъми, зомбита и демони пък аплодираха безспирно 100 Кила. Рапарът отбеляза, че никога досега не са му пляскали толкова \"извънземни\" и малко съжалявал, че се бил маскирал като Роналдо. Сестрата на Николета бе дегизирана като монахиня, а най-близките и приятели от салон Galleria в зомбита

5 Коментара

Бети

преди 5 години

Мрете долни, гнусни и продажни сатанисти! Срам за България, опълченците, будителите, революционерите, хайдутите, възрожденците и всичкият БЪЛГАРСКИ народ! Смърт за капитализма и отрочетата му!!!

Коментирай

Az

преди 5 години

Николета защо всяка година се маскира като пребита? Много жени наистина са малтретирани и това е престъпление.

Коментирай

kofti tialo

преди 5 години

kak se e ostavila da ne barnat fotoshopa shirokite i ramena? Potresavashta e prosto. Tolko e niskam, ima- niama 160 cm, no ramenata i i sa pone 8 pedi. Nishto ama nishto jenstveno v neya. Za krasivo ne moga i da si pomislia...

Коментирай

Sad Satan

преди 5 години

Сатанисти, хахаха, как ли пък не.

Коментирай

преди 5 години

tozi kakyv e smeshen do tazi , смешник

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.