Ники Михайлов докара до фалит най-верния човек на Алисия! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-dokara-do-falit-nai-verniia-chovek-na-alisiia HotArena.net
Ники Михайлов докара до фалит най-верния човек на Алисия! (Подробности)

Братът на Алисия – Иво, е затънал в борчове, след като фолк певицата се раздели с Ники Михайлов, научи HotArena!

 

За никого не е тайна, че изпълнителката има двама братя близнаци, с които е много близка. Йордан и Иво са се преместили едно време да живеят в столицата, за да помагат с каквото могат на звездната си сестра.

 

Редовно водят сина й Валерко на училище, а Иво дори изпълнява ролята на шофьор на кака си.

 

Оказва се, че вторият брат въобще не е кротко момче. Той доста се сближил с Ники, а тази дружба го превърнала в съвсем друг човек, който вече мислил само за пари, излизания и различни жени.

 

Докато Алисия и Михайлов бяха заедно, всички негови разходи и глезотии били поемани от футболиста. Дори певицата не знаела за повечето им запои и забавления, пише „Галерия“.

 

След раздялата, положението при Иво се „закучило“. Не искал да се откаже от новия си начин на живот на тузар и за да си го осигури, взимал заеми от приятели.

 

Половин Вакарел го издирвал, за да си върне борчовете, които изглежда, че Алисия ще изплати.

 

Всъщност фолк фурията много пъти е опитвала да вкара брат си в правия път, но без успех. Мислела, че ще се забърка с опасни хора и това може да доведе до фатален край.

33 Коментара

1

преди 8 години

Бpaтятa и ca eдни бeзpaбoтни и бeз oбpaзoвaниe ĸвapтaлни джигити. Ha издpъжĸa нa Baлepи и Hиĸи бяxa. Toвa гoвopи мнoгo зa тoвa oт ĸaĸвo ceмeйcтвo e Aлиcия. Преди Валери каза при Карбовски, че издържал цялата и рода, дори им построил нова къща, търсил селски отбори на братята в Англия. А на Николета сестра и е щастливо омъжена с дете, родителите, въпреки, че не живеели охолно не искали пари от щерка си и били против Божинов. Ясно си личи кой е използвач.

Коментирай

ani

преди 8 години

Zavistlivi hora! Mnogo grozna kartinka si.. obsajdash jivota na hora,koito nikoga nqma da stignesh! Uspeh!

Коментирай

aloo

преди 8 години

Ne propusnaxte I dnes ...verní ste na stila si da pluete xorata koito ne xaresvate. ...ama veche ste tolkova skuchni che chak mi se draifa ot vas ....smenete tazi olocha veche

Коментирай

vas

преди 8 години

Асе, Майонезата бил свободен, Стоте манекенки също...

Коментирай

Ай

преди 8 години

Сестрата на Николета отдавна е разведена и има същата професия като нея. Наистина Божинов построи миналата година триетажна къща в с. Караджово,с всички екстри. Семейство Дойчеви са отдавна в София,работят здраво и са задружно семейство. Божинов каза пред Карбовски,че родителите на Алисия много добре се грижат за сина му и го възпитават добре,и че самата Алисия по време на връзката им сама си е плащала клиповете и песните.

Коментирай

Sasho

преди 8 години

I NA MEN IMA DA MI DAVA PARI GROZNIA IVO OT 1 godina I SLVSE VIKA KAKA KATO MI DADE

Коментирай

hr

преди 8 години

То отдавна се знае това за братята й . Наистина единият навсякъде беше с Николай, даже и работеше за него в Мерсин.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Аз съм чела интервю на Валери и Николета, в началото на връзката им, когато тя все още не го настройваше явно против Алисия. Много добре си спомням как в това интервю Валери беше казал, че се възхищава на Алисия как се справя сама в живота, как не му иска пари за песни и клипове, колко е амбициозна.

Коментирай

f

преди 8 години

Дори и така да беше или е, не знам, теб какво те интересува и толкова злобееш кой кого издържал? Ако някой иска и не го притеснява, ще издържа друг. Теб какво те бърка в джоба или в душичката това, не разбирам. Злоба и завист може би, че ти не можеш?

Коментирай

до Sasho

преди 8 години

Хайде скрий се бе мишок смешен! Имал да ти дава, една палка зад врата. Колко глупави хора има на този свят! Само чакате, да поместят някакво съчинение и в купон "доброжелателите" на Алисия ,ръсят ли ръсят простотии. И ти на мен има да ми връщаш 10 000 евро за магистралките, забрави ли?

Коментирай

мдааа

преди 8 години

В интерес на истината всички си мислят,че тя докато ходеше в Михайлов той и плащал клипове и едва ли не я затрупвал със скъпи подаръци. Но, истината е друга, той и е правил подаръци , но не скъпи. Да сте видели Алисия да парадира с маркови , скъпи дрехи и тоалети? Каквото си е купивала си го е купила сама. Също и клиповете , той и е помагал единствено с подкрепа нищожна -връзки и тем подобни, но не и финансово изцяло. Единствения голям подарък от него е колата и в края на връзката им и тя искаше да си му я върне, но той пожелал и казал, аз съм го направил този подарък не да ми го връщаш един ден, каквото и да се случи между нас. Четири години връзка хич не са малко, който и каквото да приказва! А сега ще извадят от сто кладенци вода , за да я оплюват и да припечелят някой лев със безсмислените си съчиненията. И родителите и мноооого отдавна са излезли от Вакарел в София, за сведение тук на драскачите. Децата Дойчеви, са израснали и изучили в София. Така, че много сте смешни , когато драскате тук Ася от Вакарел, без да сте осведомени и наясно с много неща. И да си от малко градче или от село не е обидно или престъпление. Много умни и известни хора са излезли предимно от селата. Селото е местонахождение. Да си селяндур, непрокопсаник и никаквец (визирам и двата рода м/ж) от големия град е голямата пародия! И за сведение от първо лице- Ася е много скромно, свестно и работливо момиче. Честно и справедливо! И много по стойностно от много други знайни и незнайни! Само, защото е публична личност и е атакувана за личния и живот без някой да има право на това, е принудена да реагира понякога подобаващо. Нормално! Но грамотно, умно и естествено!Това, как се държи в публичното пространство, а то не е лошо или с определени лица е единствено и само продиктувано от самите тях. Както всеки друг човек би го направил. Даже е и прекалено търпелива! Но, добротата никога не е ценена , като качество в България. Тук всеки е опозиция на всеки и всички разбираме от всичко. Всички са покварени и всякакви, само ние сме велики! И типичните български черти злоба и завист! " Я не гледам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле!"

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????????

преди 8 години

Божинов винаги е хвалел Алисия и е изтъквал че е прекрасна майка, и че се грижи добре за Валерко младши. Никога обаче не се е изказвал мило за Николета, само си спомням че имаше едно предаване в което казваше къде били правили секс , как си искал от нея ей такива несериозни неща. Не ви мина номера с Алисия и Ара и сега започвате с братята и. Ама аз дори не знаех че има братя, мерси за ПР който им правите, сега знам че има братя че и как се казват, нещо друго да предложите????:D До колкото разбирам за да си вадят парите работят, а Караджовсите Лозанови на готово и къща имали, е кое е по срамното, а???????????????????????????????????????????? Ако беше друг щяха да видят къща ама през крив макарон, друг със сигурност няма дас излъжат.

Коментирай

до hr

преди 8 години

Тя отдавна е в устата на жълтата преса, чрез нея те състояния направиха, но само вие лай-кучките не променихте мирогледа и положението си. Седете пред монитора и следете жълтата преса, даже и коментирайте по нея ха ха ха хааааааа.. дано ви нахрани безработните и некадърните непрокопсаници! А в Мерсин ти държа на брат и ташаците и знаеш той къде е бил и какво е работил и за кого. Клоуни без маска!

Коментирай

ЛИЛИ

преди 8 години

проверете си информацията та те дори не стъпват във вакарел и са живяли винаги в софия .ЖАЛКО АКО НЯКОИ ВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ ВИ

Коментирай

....продължение

преди 8 години

И какво смешно, грозно и престъпно има да си от села и малък град например. Ти дето драскаш тук, да не си от Париж или Ню Йорк жалък мушморок? Смешно е да си селяндур и да живееш в голям град. Селянията е нещо друго, но се отразява във вашите коментари. Селян е местожителство!

Коментирай

sonq

преди 8 години

възхищавам се на това задружно сплотено семейство,ако пове4ето са такива ще просперираме

Коментирай

до vas

преди 8 години

Не мисли Асето, а себе си. Тя има избор! И тези двамата на теб по ти подхождат- бора в задния двор!

Коментирай

ИСТИНА Е

преди 8 години

ДАААА, ПОСТРОИ КЪЩА БОЖИНОВ, НО В С. КАРАДЖОВО , ПЛОВДИВСКО НА СЕМЕЙСТВОТО НА НИКОЛЕТА, НЕ НА АЛИСИЯ. ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ДОКАЖЕ И ПРОВЕРИ. А ТИ СИ СВЕРИ ЧАСОВНИКА И НЕ ПЛЯМПАЙ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ, НИ В КЛИН , НИ В РЪКАВ, ЗАЩОТО СИ СМЕШЕН/А. ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ХЕМ ДЪРТА, ХЕМ ГРОЗНА, ХЕМ НАХАЛНА! Е, ТАКА СЕ ИЗСТРЕЛВАТ ПРИКАЗКИ НА ВЯТЪРА! НАПРАВИ СИ ИЗВОД! :)

Коментирай

да

преди 8 години

ТОЧНО!

Коментирай

taka si e

преди 8 години

Факта ,че всичките и мъже в живота са и приятели и в добри отношение само по себе си говори , какъв човек е. А тя, изглежда го е доказала пред тях, не пред вас-драскачите за жълти стотинки. Николета пожизнено не може да я стигне , защото нещата , които притежава Ася няма магазин от където Николета § Сие да си ги купят!

Коментирай

до вас

преди 8 години

Не мисли Алисия , а себе си! Тя има богат избор! на теб по ти подхождат гореспоменатите двама на годините- и бора в задния двор!

Коментирай

wtf

преди 8 години

Разорил бил. Те Дойчеви го разориха и докараха до дъното, след Валери. То не би чупки, стойки, пр, капризи, лигни. Неща които изобщо не подхождат на един мъж. От Твенте до Мерсин. Тотално падение. Но да му е за урок. Каквото можаха изстискаха и изсмукаха от него, употребиха го до колкото е възможно и сега когато е на дъното вече не им е нужен.

Коментирай

TT

преди 8 години

Николайчо си е хубаво момче и е свестен,но е доста мамин и татин,и за жалост не е кадърен като баща си и дядо си,та не заради Ася е в Мерсин,ами не му се труди чак толкова,и все пак покрай нея стана по-сериозен и отговорен. А Валери беше целунат от Бога и роден талант,и докато беше с Алисия,беше в европейския футболен елит,а парцалеса Диария и антуража и от сводници го унищожиха финансово като футболист и личност.

Коментирай

daaa

преди 8 години

много точно!

Коментирай

пфф

преди 8 години

E, nqma po elementarno izkazvane , prosto! Izsmukali i upotrebili! Nito Bojinov e smukan , nito Mihailov ot Alisiq. Moje bi imate predvid Nikoleta. Kupi i palat v prestijen sofiiski kvartal i postroi kashta palat na semeistvoto i v Karadjovo. Dobre che beshe toi selqnkata prosta da vidi sveta i ekzotichnite ostrovi! A kolko pari sleche ot garba mu za laskavi parcalki, ne e istina! Prazni prikazki draskate , kolkoto, da se namirate v pisane!

Коментирай

мм

преди 8 години

НИКИ И АЛИСИЯ БЯХА МНОГО СЛАДКА ДВОЙКА. ЖАЛКО, ЧЕ СЕ РАЗДЕЛИХА!

Коментирай

долни драскачи

преди 8 години

Половин Вакарел да го начука на загрузката в човката миризлива

Коментирай

Mlad si

преди 8 години

Jivotyt e pred teb,Niki! Te pyrva shte ti se slychvat hybavi neshta,imash vremeto i akyla!

Коментирай

Dryn dryn! NIKI si e NIKI

преди 8 години

I stiga ste drynkali glyposti, da e blagodaren na alisia che e bil s neq li?!? Nedoymqvam kakvi glyposti pishete, folk izpalnitel e vse pak, ako trqbva da sym chesten daje go dyrpa nazad s hilqdite drami i pisaniq...Kak da ima seriozen imidj v obshtestvoto posle?!?

Коментирай

a maika ti svobodna li e

преди 8 години

da i go na4ukam v kosmatiq osran guz a be?

Коментирай

a maika ti svobodba li e

преди 8 години

da i go sloja v ustata lainqna

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

ia stiga glyposti....straxotna dwoika sa....

Коментирай

факт

преди 8 години

ИМА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ПРОГОНВАНЕТО НА НАГЛАТА МАЛКА ПЕРУКА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР – ТОВА Е НУЛЕВА ПОСЕЩАЕМОСТ НА МАЧОВЕТЕ. # ТОГАВА ЩЕ ГО НАБЛЮДАВАТ САМО 4ЕТИРИ ЧОВЕКА (ДЯДО МУ, БАЩА МУ, ПЕТЕВ И ШЕЙТАНОВ) . # ДРУГИЯ НАЧИН Е МОЩНО, НЕПРЕКЪСНАТО, 90-МИНУТНО, ОСВИРКВАНЕ, КАКТО И ОГРОМНИ ТРАНСПАРАНТИ, КОИТО ДА ЗАКЛЕЙМЯВАТ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ В ОТБОРА.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.