Ники Михайлов избухна: Ако не се говори за мен, не струвам и 5 пари!

4699
18 Юни 2016, 11:36


Ники Михайлов съвсем изпуши в жегите. Бившият вратар публикува своя снима в социалните мрежи и написа следния текст под нея: 

„Майната им! Те се нуждаят да говорят за теб, за да привлекат внимание, защото ако заговорят за себе си, никой не дава 5 пари“.

Това моментално породи съмнение, че Ники се обръща към собствената си персона.

Според психолози Ники Михайлов не случайно е избрал да публикува точно този пост. Всъщност той се обръща към себе си. Подсъзнателно признава, че се нуждае да привлича внимание, да се говори за него, защото иначе не струва и 5 пари.

Футболистът вече няма кариера и единственото, с което се опитва да впечатлява закъсали бръмчалки са поредица от тъпи гафове. Последният, за който HotArena писа е, че се изгаври жестоко с малко магаренце в клуб в Дубай, като му тикаше в устата наргиле.

„Поведението му вече не признава никакви граници. Пие като смок, пуши и само бръмчи по заведенията. Кой знае коя е завел пак в Дубай и й прави шоу, като тормози бедната животинка“, скочиха веднага срещу Михайлов в светските среди.

Ники става за смях и с кохортата гавази, които мъкне със себе си. Едва ли някой може да застрашава живота му по някакъв начин. Тук отново идеята е да привлича внимание и благодарение на 4-5 дебеловрати охранки да бъде забелязан.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Борко
преди 2 години
-3
Кучките си лаят, кервана си върви .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ба
преди 2 години
-3
Този застарял псевдо вратар ,отдавна вече не е фактор ,смешен е и безинтересен! Плешивец стар... Държанието му е като на кифла .... Блааах прилича на нилото :D D ще им се да са в центъра на събитията . Но уви ... Остаряваме бавно... Остаряваме бавно ... Хихихих хахахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ppp
преди 2 години
0
всички затъпяха, особено покрай фейсбука, където трябва нон стоп да постваш колко си важен, психооо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жена
преди 2 години
-6
Добре, че на Алисия й светна най-накрая лампичката да се откаже от връзката си с това непораснало татково момченце, с кариера основана на ходатайства от тате.. Може и чалгата да не е най-благородната професия, но певицата е успяла сама, има утвърдена кариера, всичките й песни са хитове, има достойно поведение и морално държание, добро образование и винаги е новатор. Никога не е пяла цинизми от рода на "Ах, банана" или идиотщини като рапърите, нито пък се е чекнала гола в банята и ваната. Отива й премерен и успял мъж като самата нея. А вратарчето дъ-ъ-ъ-ълго има да търси подобна вярна жена до себе си... И да се щрака с кифленски разперени 2 пръста, с това доказва колко е умен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
va
преди 2 години
-16
Само първото изречение е вярно и то не съвсем, защото и писна да чака сватба.Не е успяла сама, а благодарение на Виктор Касъмов, а след това на Валери, а интересна стана на хората, покрай драмите с Николета. Успяла самa е Глория например.А премереният и успял мъж да не би да е мутричката набор 91?
Опс
преди 2 години
-7
Алисия станала известна покрай Николета, щото Николета е голяма приятелка с Акон, Плейн, Гришо и Роналдо. Всички тези мъже са също така известни само и благодарение на Мис Циганска Проститутка 1991
До va
преди 2 години
-1
Ами не е само първото изречение вярно. Вярно е, че не пее простотии и е успяла сама от години. Много преди да се събере с Валери вече беше известна, още в "ПИРОН" на Влади Въргала беше звезда. А известна покрай нея и раздялата с Валери стана караджовската плеймейтка. Няма интервю, в което Николета да не спомене името на Алисия, детето на Алисия, връзката на Алисия, отношението на Алисия... защото това й гарантира интерес. Е, изключение е началото на тв изявите й, когато най-просташки обясняваше как обича задна прашка, но все пак на Николета толкова й е капацитета. Певицата въобще не я отразява, работи си здраво и пуска хит след хит. А пък Николета си свети с отразена светлина, все се закача покрай някое име, че да я споменават. Та така, "va", помисли си пак /ба-а-а-авно, не се напрягай/ кой покрай кого е известен :D


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени