Ники Михайлов остана без празници! Беше на лагер, имаше мач навръх Коледа, а и ежедневно се занимава с DIESEL

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-ostana-bez-praznici-beshe-na-lager-imashe-mach-navrah-koleda-a-i-ejednevno-se-zanimava-s-diesel HotArena.net
Ники Михайлов остана без празници! Беше на лагер, имаше мач навръх Коледа, а и ежедневно се занимава с DIESEL
Без коледни празници е останал един от най-желаните ергени в страната, научи HotArena.  Ники Михайлов е прекарал най-светлите дни от годината в работа. Точно тогава неговият клуб „Мерсин” имал лагер и мач, заради които вратарят не могъл да се прибере в България при близките си хора за празниците.

„На Ники му беше много мъчно, че ще е на работа точно по Коледа, но нямаше как. Това е християнски празник и в Турция не дават почивни дни за него. Мерсин направи лагер точно около Рождество, Ники нямаше как да си дойде в България”, разказаха познати на футболиста. Той бил плътно зает и на Бъдни вечер, и в трите дни на Коледа, затова на практика не е празнувал.

На всичкото отгоре навръх Рождество – 25 декември, е имало насрочен мач с Бандърмаспор, като Мерсин е бил домакин, обясниха още близки до Ники. Така празникът, който е сред най-любимите на родния вратар, бил съвсем унищожен за него. За щастие, усилието, което синът на Боби Михайлов направил, не останало без награда. Отборът му победи с 1:0. „Добре поне, че победиха! Това е утешителна награда за пропуснатата Коледа. Иначе не се знае как Ники щеше да го преживее”, коментират полунашега негови приятели.

Осввен всичко друго Ники ежедневно се занимава и с бизнеса си в България- световно известната модна марка DIESEL. Вратарят планира през тази година да отвори още няколко бутика в София и страната.

Самият вратар бил свикнал от години да се прибира вкъщи на Коледа и, независимо къде играе и живее в момента, да празнува със семейството си – баща си Боби, втората си майка Мария Петрова и сестрите си. Както много пъти е ставало ясно от жестове, които е правил, той е доста романтичен и обича всичко на празника да е точно така, както налага традиция. Тази година за първи път бил разделен от близките си, нямало нито елха, нито сарми, нито пълнени чушки с боб и питка с паричка, и всичко това много му липсвало.

За негово щастие обаче поне Нова година в Турция се отбелязва, както и у нас. Вратарят получил няколко почивни дни, за да отбележи подобаващо настъпването на 2017-а. Къде, как и с кого обаче е празнувал, той ревниво пази в тайна дори от своите приятели, пише \"Уикенд\".

49 Коментара

Буболинчо

преди 7 години

Май нещо има разминаване с Малдивите, Николета и още куп измислици?

Коментирай

Гери

преди 7 години

Жив да го оплачеш, Мерсин така го закъсаха за играчи, че пак допряха до малката перука. Никито откакто го изгониха оттам се скита немил-недраг, никой не го пожела в отбора си. Нормално, той е ходещо дърво, добре че го прибраха турците, че да не пада върху главата на тати Боби, и да има самочувствието да се нарича работещ. Резултатите обаче са на лице, Михайлов е в 9та глуха, никой не го свързма с футбола, защото са нужни качества, не само връзки на тати.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Мхм,иска ли ти се-последният мач на Мерсин е бил на 25 ти декември,следващият на 15 януари,достатъчно време за Николай и Николета да се обичат даже и на Малдивите?

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

....снимани са заедно на летището на 28-29 декември,или не са те,а, как мислиш?

Коментирай

истина

преди 7 години

Ники заведе любимата си Николета на Малдивите.Там преди няколко години го заведе пък баба му Ася за да го снима в клипа Мистър Грешен,а и също така беше взела сина си-да е и той с новия татко!Е,то ,момчето сега си има друг нов татко Бирма ,ама важното- Мама да е доволна!

Коментирай

уй

преди 7 години

хахах, ти да видиш

Коментирай

ау

преди 7 години

Ми снимали са ги с николета фотошопа на летището, облечени в един стил за новогодишната почивка. А и циголета вече приятелка със сестра му Елинор в инстаграма, значи работата сер'ьознааа :)

Коментирай

1

преди 7 години

И без това предаването Папараци като излезе от новогодишна ваканция би трябвало или тази неделя или другата Николета и Николай Михайлов да се завръщат. Трябва да ги чакаме от летището да ги заснемем за доказателство ;)

Коментирай

...

преди 7 години

приятелите дето разказват да не са николета ,4е тя не само разказва а и показва какъв тъпак с подлогата на БГ

Коментирай

хм

преди 7 години

И какво излиза сега? Че двамата никога не са преставали да мислят един за друг. Николета е обичала него, а роди дете от Валери. А Ники изгуби годините на Алисия, залъгвайки я, че ще се омъжи за нея и ще и направи деца. А феновете и как го величаеха, как си фантазираха, че я обичал и уважавал. ДА са щастливи младите, но баща му никак няма да е доволен от избора. Та той Ася не прие, дето поне за пред хората се правеше на овчица.

Коментирай

нищо няма да излезе

преди 7 години

Глупости на търкалета. Където играе парата , там ебе фукарата. То беше Гришо, то беше Плейн, то беше лудо влюбена в Роналдо, а за Валери Божинов как припадаше и се облизваше в предаването на Азис. където каза,че най-много харесва и иска Валери Божинов, който по това време живееше и имаше син вече от Алисия. Не били преставали да мислят един за друг - дрън, дрън. Интереса клати феса. Сега и двамата са изоставени ... Той си мисли , както винаги ,че прави на яд на предишната си, тя също на съпругът си и да не остане без спонсор хайде пак на посраните круши. Тя нееднократно е заявявала, когато Алисия се връщаше след раздяла с Ники, че никога нямала да се унижи да се върне там , където веднъж е била пренебрегната. И, ко стана ма , парцал? Едва ли има друга жена по света, която плюха, наричаха тръбант и се хващаха на бас в ефир , че никога няма да се хване с нея отново и ето мъжката дума и женското достойнство. Това на какво ви мирише....Сделка по необходимост и изпълнения от селски вечеринки. Вече сме ги гледали....Абсолютно са безинтересни. Каквото щат да правят. Изтъркани усмивки от старите ленти...

Коментирай

!!!!!!

преди 7 години

Обичат се двете Никита,обичат се,напук на всички злобарии, малкото Николче носи името на голямата любов на Николета.Алисия и Валери дружно издухаха супата-СОРИ!

Коментирай

да мама Курволета е предоволна , парата в халката и х*я в халката. бащи много

преди 7 години

Отрепката Перукан обира трохите след Божинов... Слагаше се за баща на Валерко, сега стана баща на фълвавото и бавноразвиващо Николче на Николета. Това Николче, дали си има бащи до сега след Божинов??? Валерко поне има един , а Николче къде ли не летя с бащите си , то до Дубай, то до канарските остарови, то до Мадрит, то до Малдивите ха ха ха... Утре чакаме следващият й баща да се яви на хоризонта.. А Перукан вечният утешител и баща по заместване. Да се смее ли човек, да плаче ли с тези двамата отрепки. Колко са жалки!

Коментирай

по-леко, че се изпразни!

преди 7 години

Голям праз, че Николета и Перуката били заедно на Малдивите! Колко се радва това тъпото сякаш то е там. На кой му дреме с кой поред се джаска тъпата проститутка Минета Лозанова?

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Кефя се ,как онова Квазимодо-Алисия се е навряло в миша дупка и не се показва вече със синчето и някой кандидат-татко по снимки и клипчета-яко се издъни пак с избора на мъж и и натриха носа за пореден път!

Коментирай

дали?

преди 7 години

Алисия така мокро хлъзна Николай, той даваше интервюта как бил готов вече за деца до края на годината /в началото на миналата/ и т. н., а тя гръмна бомбата с Бирмата. И ясно каза в Мармалад, че футболистите ги пуска ей-така от ръката си, като даде на всички да разберат че е изсухлила тоя лигав охлюв плешунгера... Сега всички виждат, че Алисия я уважава майката на гаджето й – Лидия и тя е щастлива, а вие чакайте дали Мария Петрова ще се появи някога прегърната с Курволета :D

Коментирай

хаха

преди 7 години

Алооо,квазимодото си ти.Това,че жената не качва снимки със сина си означава,че има личен живот,и не публикува всичко в нета.Има моменти,спомени,мигове които човек трябва да запази само за себе си.Нали знаеш,че само защото нещо не е публикувано не значи,че не се е случило?Т'ва,че някои (Свирколета)живеят само за да демонстрират и качват в нета ''живота мечта'',който в случая даже не водят,не значи че Алисия е същата куха лейка и задължително щом не качва снимки значе се крие.Ае със здраве!

Коментирай

надали!

преди 7 години

Ама и Мария Петрова умираше да се снима с Алисия,а Лидка Скалата пък до скоро много искаше Преслава за снахичка.А Николайчо пък каза,че е бил много нещастен последните години и иска жена му да се развива-Алисия си е все фолкпевица,развива се Николета-участва в реалитита,фотосесии,клипове,води предаване-всеки я знае и харесва,особено мъжете и жените също ,но не си го признават!

Коментирай

брей

преди 7 години

голямо криене този куц кон направи. Да видим сега как ще се върне от тази почивка без да го снимат журналисти, в различни дни ли ще се прибират с минетка, голям дерт

Коментирай

хаха

преди 7 години

degiziran s kostum na jivotno ili dqdo mraz pod prikritie, 4e mama i tati she mu nabiqt shuta

Коментирай

тъпото, пак се изказа неподготвено

преди 7 години

Абе ти имаш ли представа от света. защо не си смениш дилъра или хапчетата ,че май всичко около Николета ти се вижда в розова светлина. Развивала се била? В какво??? ха ха ха Била участвала в клиповете на КОЛЕГИТЕ на Алисия , като статист. В ТВ предавания? (Алисия в пъти повече предавания е участвала и канена за сведение от тъпата Николета с бедния речник и две думи в него. Алисия е жена с образование и изказ. Николета участва само в готварски предавания, където няма диалог. И един единствен път дава интервю по забележете - имейла. Защото там отговаря писмено ПР вместо нея. В едно предаване преди Нова година с Андрей, та са видя колко е тъпа, елементарна, обезобразена и с две леви ръце. Не може една елементарна манджа на сготви. Андрей му се скъсаха гласните струни да вика какво да донесе и да направи. Домакиня няма що! То какво друго има в нея? И развивала се... Ама ти наистина ли? Развива се Алисия в това, което прави, израства, надгражда. Николета да не би да завърши журналистика,или каквото и да е, като е водеща от години, да не стана съпруга мечта и майка такава ( само за селфита използва дъщеря си.. В какво се е развила Николета? Смешница проста!

Коментирай

блажени са вярващите

преди 7 години

Обичат се в шестък на 36-ти. Иска ти се! И за сведение Николче го кръсти точно Божинов и то на Николета, че беше заблуден по нея в онзи период. Кръстила го на голямата си любов? Коя от всичките? То не бяха Сульо и Пульо най-големите й любови. Колко си смешно и задръстено! Ха, ще видим до къде аджиба ще стигне голямата ИМ любов. До под кривата круша -със сигурност. Като всички останали. Свраката където и да ходи носи гъзът си със себе си. Че и тези двамата така.

Коментирай

смяяях

преди 7 години

Перукан и тъпа проститутка. Какво ли изчадие ненормално ще излезе от тази воняща разложена и преупотребена яма. То не бяха Перуки, Жоро глави, Барековци, Шишковци, сутеньори, националния отбор по футбол и кой от къде препадне футболист, мазни лигави чичковци от подземния свят, мършоляци, Фифки, Мики и другите, клиенти безброй и безчет. Еба си изгнилата вмирисана кофа! Подвижна венерическа клиника! Малката перука скача, мери се, слага се, с големите претенции, та опре до най- неграмотната проститутка , тъпа и проста неграмотница при това. Обезобразена баба Яга. Парите от Мерсин няма да му стигнат да поправи корекциите и деформациите на " любимата си" си куха лейка. А на др. Енчев му се отваря голяма работа през тази година. Ще има богат урожай лекаря.

Коментирай

hfrk

преди 7 години

basi groznika zabat mi6ok

Коментирай

Hahaha

преди 7 години

Kriite se mishoci...ama taka e s prostitutka koi se pokazva naqve i to s nai-razpranata putka

Коментирай

222

преди 7 години

Добре аз не мога да разбера този наистина ли е толкова тъп забутан и прост? Първо с Алисия , която го хвана за да отмъсти на Божинов и това си личеше от километри.Гледше детето на Божинов.Сега ако е вярно, че пак се е хванал с Николета - да гледа и другото дете и да го ползва сега Николета за справяне със самотата и натриване на носа на Божинов, че не е сама.Разбирам да е някой стар беден изпаднал или и той разведен с деца.Вместо да се хване с някое свободно момиче хубаво този се оставя тия патки да го използват както си искат.Употребените жени на Божинов- събира му огризките и му гледа децата.За мен това момче е много тъпо, везволево и без самочувствие.Наистина голям глупак и смотаняк.

Коментирай

вярно е

преди 7 години

к...ромета вече натрива носа на Божинов с него, снимала го е в инстаграма си как я води за ръка към спалнята и му се вижда грозно татуираната ръка

Коментирай

жоро бекъма

преди 7 години

пу, да не му е уроки, голям тъпанар излезе

Коментирай

lelq goshka toto milionerkata

преди 7 години

Ama niki mihailiv si pishe s kristina hristova---rukavicata ot liulin s otrqzaniq prust deto beshe hostesa v megani. Tq lichno mi pokaza chata kak q svalq i q kani v nekav aoartament na bul cherni vruh da piqt shampansko i qgodi s shokolad. Samo deto neznae nikolai che tazi e s otrqzan prust shtoto e djepchiika

Коментирай

Истина

преди 7 години

Вие всички не сте добре, какво ви боли вас за тея хора, че чак такива гнусни коментари пишете. Всичко има обяснвние просто няма как да го схванете, защото сте от страната на коментиращи клюкари, не на мислещи хора. А в тоя момент те си пекат дупетата на Малдивите , а вие се плюнчите кой е курва и кой перукан

Коментирай

!!!!!!

преди 7 години

Колкото и да плюете и обиждате Николета е факт ,че и Валери и Николай набиха шута на Алисия заради Лозанова-Явно с нещо я превъзхожда, и това е ,че е много искрена ,добродушна и не е фалшива.Алисия е адски меркантилно и злобно джудже , това рано или късно се разбира от партньорите и и те бягат с 200 от нея!

Коментирай

zoq

преди 7 години

да превъзхожда я щом и свирнеш и е легнала ха ха

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Злобо,ти свирна ли и?

Коментирай

ана

преди 7 години

Николета не превъзхожда Алисия с абсолютно нищо.Малко по-млада е,но след някоя година може да е обратното,защото хората остаряват по различен начин.Не мисля,че и Валери и Николай сменят Алисия с Николета.Онази има хубава глава,но като вземе да говори е трагично тъпа.Мъжете я използват за секс туризъм-това е.Защо никой не се е показал на снимка с нея като е толкова ценна за тях?Валери постъпи добре,че се отърва от нея,защото той не е лош човек,докато онази тогава не спираше да се хвали с положението си.

Коментирай

истина

преди 7 години

На годините на Николета -преди десетина години -и Алисия беше трагично-тъпа,добре че я поошлайфаха пиарите на Ара!А и според коментиращите тука Алисия не трябва да си показва личния живот и любовника си,а Николета пък трябва да го покаже-странна логика!

Коментирай

истина

преди 7 години

Като вече има един коментар под името "истина" , пишете друго име , няма как 1 човек да има 2 мнения

Коментирай

*********

преди 7 години

Николай Михайлов е орисан все да отглежда децата на Валери...ако не беше толкова абсурдно и смешно,щеше да е тъжно...................

Коментирай

*********

преди 7 години

Николай Михайлов е орисан все да отглежда децата на Валери...ако не беше толкова абсурдно и смешно,щеше да е тъжно...................

Коментирай

до Истина

преди 7 години

Алисия никога не е била тъпа, още повече пък трагично тъпа. Естествено различна е, както всички ХОРА преди 10 години. Винаги е била обрана и премерена. Трагично тъпата и преди 10 години и към днешна дата си остава Николета, въпреки пиарите, които има. Боклука, който всички помним в тинейджърските й пропаднали години с милионите й свирк в знойни и незнойни кенефи, минеш през конкурса на който също беше потресаващо зле, късокрака (каквато е и сега) и с изгорялата си метла на главата и пошло облекло! Добре, че беше пъргавото й усте, че Жоро Неделчев да я набута на финала. Сега изглежда най-добре, но е още по-тъпа, луда и вманиачена по идеята да представи самотния си живот като приказка. Проститутка, обиколила цял свят, мъкне и дъщеря й по работа. Не спира да живее за хората и да се бърка в животите им. До ден днешен се чуди кой да захапе, че да не спрат да я говорят медиите. Алисия няма какво да я коментирам беше си КЛАСА и КЛАСА си остана!

Коментирай

хахахаххаах

преди 7 години

"На годините на Николета, преди десетина години" осъзнаваш ли колко си елементарна и тъпа с жалките ти напъни да мислиш? Разликата между Николета и Алисия е 3-4 години макс, което по проста сметка значи, че преди 10 години Николета е била на 19г., а Алисия на 23г. брех голяма разлика! И освен това ФАКТА, че Николета НЕ ИЗЛИЗА БЕЗ ГРИМ и си обработва снимките, за да изглежда запазена и перфектна показва колко й е жалкото самочувствие, не съм видяла и една снимка на Алисия, адмирации, че е естествена. Корекции има и Николета! Затова всеки път на папарашки снимки е като злобна вещица, намръщена и тъжна! Докато Алисия може и да не е вечно усмихната по снимки, НО никога няма този застарен външен вид!

Коментирай

ха ха хаааааааааааааа

преди 7 години

Вечният втори ! Aма с тази проститутка удари и издълба всички дъна. Ред е на Биляна Дол :) :) :) :) :)

Коментирай

ана

преди 7 години

Не искам да ги сравнявам,но едната е природно интелигентна плюс това образована,а другата е видимо с беден речник и нон стоп сама си публикува голотиите от островите пък не показва тъпкача си....Николай сам преди пускаше аниминани фотоси от рода на"Моето гадже чете книги,а твоето-пие по дискотеките.....сетете се коя чете и коя е по гол гъз в дискотеките

Коментирай

ана

преди 7 години

Не искам да ги сравнявам,но едната е природно интелигентна плюс това образована,а другата е видимо с беден речник и нон стоп сама си публикува голотиите от островите пък не показва тъпкача си....Николай сам преди пускаше аниминани фотоси от рода на"Моето гадже чете книги,а твоето-пие по дискотеките.....сетете се коя чете и коя е по гол гъз в дискотеките

Коментирай

голямо геройство и слава, че хванал мУтреса ха ха

преди 7 години

Няма такава пародия и излагация , като това икукуригало недорасло умствено момченце Ники Михайлов. Не е истина колко е КУХ! Алисия била по-стара и с дете. Тази също е по-голяма от него и с дете, с тази разлика, че е на светлинни години от онази певица във всяко отношение. Тъп, грозен и зъбат кон! Пасват си с този парцал.

Коментирай

ХО ХО ХО МНОГО НИ НАРАНИ ТВОЯ ФАКТ

преди 7 години

Ето я поредната присъствала на "набиването на шутове на Алисия" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА клоуни стееее, фенчетата на втората цигулка Николетка. На тая огризка даже и трохите, които и оставят са й много. А ти празна тикво с твоите "факти", които съществува само в твоята празна глава, вземи се гръмни. Валери остави Алисия, заради Николета, но после я унижи така, както никога не е унижавал Алисия. Що се отнася до Николай, да те светна, че като гледам си в пълно инфо затъмнение Алисия го остави и затова той беше 5 месеца в депресия затрит от света, докато тя вече беше с Бирмата! Просто колкото и да не ти харесва Николета винаги го играе втора цигулка, но за кратко, докато си начешат крастата с нея, не виждаш ли, че едва закърпи 2-3 години с Божинов, та сега с Михайлов няма да ги коментирам, само после ще ви сеподигравам както винаги.

Коментирай

:)

преди 7 години

Не мога да разбера защо се пените толкова да отговаряте на феновете на Николета, които между другото са адски злобни, елементарни и прости. Ясно, че са заблудени и говорят това, което им харесва, както и че се нуждаят някой да ги "плесне" с истината, но им обръщате прекалено внимание. Кой кого зарязал, после пак прибрал, кой на кого бил шута, кой какво направил на пук. Истината е, че никой от коментиращите тук не е наясно кой, кого, какво... НО ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ. Алисия изглежда успяла в работата си и щастлива в личния си живот. Липсата й на потребност да се доказва и да показва някакви измислени неща са красноречиви, както и необходимостта на другата да е винаги най във всичко също е красноречива. Човек си личи по това, което скрива, не по това което показва. Хората са го казали "Щастието обича тишината". Хубав ден!

Коментирай

123

преди 7 години

Алисия кога е крила нещо от личният си живот?Обикаляше предавания да разказва прословутата история за раздялата с Валери,нещо което се случва всеки ден на много жени.След това не правеше ли достояние цирковете с Николай само за да дразнят Валери и Николета,да са заедно само от яд.И нямала потребност да показва личният си живот,има но спонсорът й е забранил.И от Алисия се срамуват,както и от Николета.А и отново да бута синчето от Божинов до нов татко е смешно и не върви.

Коментирай

хаххахахахахах

преди 7 години

хахахахахаха ти сериозно ли, тъпунгер? Снимките на Алисия и Николай Михайлов бяха естествени, непринудени и излъчващи любов и бяха много рядко явление за годините, в които бяха заедно. Снимките са за тези, които са им фенове! Това, че сем. по-прост и най-прост Валери и Николета ги приемаха като конкуренция и при всяка тяхна снимка побликуваха още 10 всекидневно си беше техен проблем, който всички помним. Що се отнася до това, че Алисия обикаляла предаванията, ЕСТЕСТВЕНО, че ще го направи. Тя е публична личност с фенове, които биха желали да чуят истината от първо лице. За всички години даде две интервюта! Докато Николета бълваше злоба де що може да изсере нещо за Алисия, защо???? ЗАЩОТО ПЕРФЕКТНО ОСЪЗНАВА, ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ МЕЧТАЯ ДА Е КАТО НЕЯ И НИКОГА НЯМА ДА УСТОИ ДА ОСТАНЕ БЕЗРАЗЛИЧНА КЪМ ЖЕНАТА, КОЯТО Я ПРЕВЪЗХОЖДА! Затова и едно време отказа участие в "Стани богат" заедно с Алисия, щото щеше да стане за смях и перфектно го знае! Много я надценихте тая парцалана Николета, подпарцали такива.

Коментирай

Ss

преди 7 години

има нещо вярно.николета най големия кошмар на Алисия,която или я зарязват заради НиЛО,или пък за да правят на пук на Нило и обръщат внимание и после пак я зарязват,не и е лесно на жената все да е втора цигулка и утешителна награда сега и за Бирмата който е луд по Преса

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.