Ники Михайлов празнува Коледа без Алисия, но с 92-годишната си прабаба! (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-praznuva-koleda-bez-alisiia-no-s-92-godishnata-si-prababa HotArena.net
Ники Михайлов празнува Коледа без Алисия, но с 92-годишната си прабаба! (ФОТО)

Сам, без Алисия, празнува Коледа Ники Михайлов.


Всъщност не съвсем сам – националният вратар посрещна празниците заедно с 92-годишната си прабаба.

 

Футболистът се похвали с фото на възрастната жена, горд, че в рода си има такива дълголетници.

 

„Обичам те, бабо“, написа Ники Михайлов под снимката, на която е прегърнал 92-годишната старица.

 

От обстановката личи, че снимката е правена в дома на бабата, където го е почерпила с домашно приготвени вкусотии.

 

Ники и Алисия са разделени вече няколко месеца и според запознати едва ли някога отново ще се съберат.

 

16 Коментара

Факт!

преди 8 години

Ако са разделени, така е по-добре за певицата, на нея й трябва стабилен мъж, който ОТКРИТО да застава до нея. И на последната си снимка Алисия не случайно е обърнала гръб. А най- интересно е при другата двойка, вчера Валери Божинов се снима в спалнята на уж бившата си Николета. Чакам продължението на сеирите, като латиносериал са! :)

Коментирай

до фенките на Дойчева

преди 8 години

Веднага след Коледа Николай литна за Дубай-познайте при Кой?Тя пък написа ,че чака подаръка си да кацне, и че тази година са се сбъднали мечтите и-Николета и Николай са отново заедно Дами и Господа!Обичат си се и Това е!

Коментирай

?!

преди 8 години

....и тъй като всички знаем ,че Алисия много чете тука и също така пише коментари я молим учтиво да опровергае ,ако може написаното за Николета и Николай като пусне някъде снимчица , че тя е с вратарчето по празниците!

Коментирай

фенка на Дойчева :D

преди 8 години

Като се обичат, да се вземат, че и да побърза Ники някой друг да не му я отмъкне, кандидати да наливат пари в Николета има много! Само да не я изпусне, че Плейн, Гришо, Роналдо, Ейкън, Иван, Андрей, Петко, Благой, Жоро Главата, пък и законния ѝ съпруг са луди по нея и ще стане война направо! /само дето по снимките си е сама като кукувица и халюцинира за смях на обществеността/

Коментирай

Елвира

преди 8 години

Нали оная е в Дубай. Той гледа детето

Коментирай

верноооо?????????

преди 8 години

Смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях, Николай знае ли че я обича хахахахаххахаха или и той като Гришо, Роналдо, Екон, и знайни и незнайни ерОдирани.

Коментирай

верноооо?????????

преди 8 години

Смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях, Николай знае ли че я обича хахахахаххахаха или и той като Гришо, Роналдо, Екон, и знайни и незнайни ерОдирани.

Коментирай

КУ-КУ слез от клона

преди 8 години

ТАЗИ БОЛНАТА ПАК И СЕ ПРИВИЖДА АЛИСИЯ И БРАТЯТА И , РОДАТА Й. АЛООО СЛЕЗ ОТ КЛОНА ПСИХАРКО! ПСИХАРКАТА Е ЯХНАЛА ЯКО МЕТЛАТА, ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА ЧЕ СИ НЕУДЪРЖИМА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ТЕ ВРЪЗВАТ. АЛИСИЯ И ПИЩИ ОНАЗ РАБОТА ЗА ТОЗИ И ЗА КОЙТО И ДА Е ЖЪЛТ САЙТ. НАИСТИНА ЛИ СИ ФАНТАЗИРАШ , ЧЕ ТЯ СЕ ИНТЕРЕСУВА И НАЙ-ВЕЧЕ ЧЕ ПИШЕ ТУК. НЕ СИ ДОБРЕ ЧЕСТНО!

Коментирай

от феновете на Дойчева до псисясалото фенче на проститутката Николета

преди 8 години

Ако това е истина, което пишеш тук ние ще сме най-щастливите хора на света. Никога , ама никога не се харесвали този избор на Алисия и колкото по-скоро паднат и двамата калтаци в канала, толкова по-добре за всички нас. И дано никога повече не го приеме при себе си! Ще си отдъхнем, а на Алисия и пожелаваме една красива, незабравима и истинска любов! Тя го заслужава! Господ не е скитач и си знае работата, и ще гледаме чудесии! Както и наслаждаваме! А, дано!

Коментирай

простакеса

преди 8 години

ОСТАНА ЛИ МЪЖ НА ЗЕМНОТО КЪЛБО, ДЕТО ОЩЕ ДА НЕ Е НАЕБАЛ ПРОСТИТУТКАТА - НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА? ТОЗИ РАЗЛОЖЕН, ВМИРИСАН И СПАРУЖЕН ПАРЦАЛ ....ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ! НЯМА!

Коментирай

Ееее

преди 8 години

Стига сте нападали Николета, като идея нямате колко злобен и лош човек е Алисия в действителност!!!! Ии да самата Алисия и безмозъчните и дружки, които тя насъсква най-редовно четат и пишат коментарчета, така че да изглежда че Николета им се меси..а нещеш ли светата вода само си стои...

Коментирай

простакесa, ти ще кажеш кой ще кара влака!

преди 8 години

Ти си болен мозък, иди се търси докато е навреме, че нещата един ден ще излязат извън контрол при теб. Нито познаваш , нито си имало общо с Алисия, да правиш квалификации. Пиши си за твоята идолка проститутка Николета, дето я изеба цяла България и Европа ,сега тръгна и из арабския свят. Тук коловете свършиха и никой не я ебе за слива червива. Така ще лети и скача от клон на клон, докато се склока окончателно.Ти ще кажеш, коя и каква била Алисия, сякаш я познаваш лично и единствено на този свят. Не мислиш ли, че има хора , които я познават от много дълги години и знаят какво представлява? Хайде, изчезни и не драскай неща от които си на светлинни години... Единствено и само ти кречетало тъпо и неграмотно тук , като идолката си... няма да се учудя ако си и самата Парцалеса... тя е постоянно във Фейсбук и Инстаграм и двете изкуствени топки не излизат от нета. Тези изкуствени топки станаха не банални, ами само като чуе човек нейното има и в съзнанието му се показват двете изкуствени топки. Нищо друго няма какво да покаже!

Коментирай

неграмотното пак истеряса

преди 8 години

Тези, така наречени "безмозъчни дружки" нито са дружки, нито са безмозъчни, нито са неграмотни , като теб и идолката ти, а са с по две висши образования придобити не в България и не живеещи в страната. А, твоето мнение, знаеш ли колко струва?................

Коментирай

стела

преди 8 години

Аз едно не разбирам..Ако един ден тея двамата СА ЗЕМЪТ,тая как може са е толкова зле.Човека години наред те подиграва.Не само пред негови хора,но и публично.Трябва да си супер тъпа и без грам уважение към себе си.А уж има самочуствие..

Коментирай

размисли

преди 8 години

За самочувствието й без покритие цяла България знае. Аз искам да попита истерясалото и фенче тук винаги , когато излезе статия за Алисия и Ники , че са заедно, винаги ТО милото много възмутено, как нямала никакво достойнство , като жена Алисия.... А, когато драска , като сънено тук, че Михайлов обичал Николета и бил с нея в момента.... питам: Тя от достойнство ли е с него? И къде и е достойнството???.... може би между краката, както всичко останало! :) :) :)

Коментирай

Иван

преди 8 години

Стига вече с тази Алисия!Ники ,махни вече тези каки ,не си хвърляй парите по чужди деца!Хвани си вече едно младо нормално момиче,може и математичка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.