Ники Михайлов ПРОГОВОРИ: Никога не е имало друга жена! (+ Още фейк излияния)

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-progovori-nikoga-ne-e-imalo-druga-jena HotArena.net
Ники Михайлов ПРОГОВОРИ: Никога не е имало друга жена! (+ Още фейк излияния)

Ники Михайлов проговори относно раздялата си с фолк певицата Алисия, видя HotArena.

 

Ден след като изпълнителката призна, че са разделени, футболистът също излезе с изявление по темата – далеч по-прочувствено и подробно.

 

Доколко искрен е в думите си, постнати във Фейсбук, обаче?

 

Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета "Приказки от 1001 нощ", в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща.

 

Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания.

 

Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре.

 

Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години!

 

Това е първият ми и последен коментар по темата.

 

Хубава седмица на всички!

 

HotArena си направи няколко извода, които прозират от думите на Михайлов.

 

  1. Писмото не е писано от Ники, а от пиарката му.

 

  1. По стечение на обстоятелствата пиарката на Ники е и пиарка на Алисия, а покрай тези длъжности съвместява и говорителка на приятелките на Алисия - например на Христина.

 

  1. Личи, че е адски гузен (да не използваме друга дума, свързана с дефекация).

 

  1. Изречението „Никога не е имало друга жена“ можем да го приемам по два начина - или Ники яко лъже, или има голямо чувство за хумор. Надяваме се на второто!

 

Оставяме на вас крайните изводи – споделете ги в коментарите!

34 Коментара

др. мавродиева

преди 9 години

курволета да изпрати папараците си пред известна столична аг клиника и да млъкнете всички с безкрайно тъпите си статии!

Коментирай

една

преди 9 години

Всичко това е написано заради малкия Валери,който беше третия в тази двойка-напълно погрешно според мен. Не сме забравили обаче,че и преди раздялата на Валери с Алисия имаше подобно обръщение към медиите от страна на Валери.Един вид - мъжете си мислят,че и запазват достойнството,но горчивата истина след това е още по-жестока за певицата.

Коментирай

Чочи

преди 9 години

Това е най-симпатичната популярна двойка. Ще бъде чудесно да е някакъв трик и да са заедно!

Коментирай

Ел

преди 9 години

Браво! Мъж на място. ..дори и разделени, пази достойнството и !

Коментирай

s

преди 9 години

сега защо не пишете че курволета и нейния мъж (валерия хахаха) са разделени а пишете по 15 статии за алисия

Коментирай

Bori

преди 9 години

Алисия е бременна нали ? И аз точно това си мислят, това е начина им да отвлекат вниманието :)

Коментирай

До Николетчето

преди 9 години

николетче, давай мило, ти си .....давай зарязвай го Валерката, барем се отърве момчето и заминавай с първия самолет за Мерсин. Давай, душа, обаче не знам дали ще ти отворят, че май докато засукваш доволно мустаче, май стават други неща в тази двойка, ама да не ти пука. Ко като ти каза пред цяла България, че си трабант, давай и без това само му ровиш по профилите по цял ден, давай ама да не останеш ти изненадана, кой ще ти отвори Хохохохохо

Коментирай

лина

преди 9 години

Така до сега си мислех, че хората напразно говорят за психичното състояние на Николета. С оглед на статиите в този сайт забелязвам, че от 5 статии 3 са за Алисия. И тъй като никак не е очевидно кой плаща на този сайт за статии.. аз ще кажа непрозиращата истина - Николетааааааа. Кой нормален плаща на долнопробен драскалник за статии, които да плюят по нормални хора без психична отклонения като нейните. Ами никой. Не мога да обиждам "водещата", защото просто не е човешко да се подиграваш на болен човек. Но е добре да се лекува, ако вземе мерки на време може и да се отърве от синдрома "Алисия" или "всичко свързано с Алисия". Ако все пак осъзнае, че е болна (нещо което Азис и Андреа са казвалии ) и реши да се лекува мога, да й пожелая скорошно оздравяване :)

Коментирай

!

преди 9 години

Грешката на Алисия беше,че допусна Константин прекалено близо до себе си,ама то е заради алчния и г.з.Всички знаем ,че той е от кръга на омразните за Алисия-Николета и Лияна.Признавам,че голям номер и врътнаха на Асието.Ще обясня-хитрия Коцко е надушил,че нещата между Николайчо и Ася нещо са се разсъхнали.Естествено,го е споделил минимум на братчедката.Алисия като е разбрала,че Коцето ще е гост в Папараци е откачила ,че той ще я издъни и е въпрос на време да се разчуе и то от ефира но Папараци ,че с Николайчо са в криза.За това Дойчева побърза да изпревари нещата и сама да оповести раздялата.От Ефира можеше да го научи и сина и и тогава щеше да и е трудно да обяснява.Може и да е поредния и нескопосан пиар,но не мисли ли,че вече злоупотребява и със собственото си дете?

Коментирай

една

преди 9 години

ЕЕЕх,ама много и се иска на някои Алисия да е бременна-последно в Мерсин ли е или в АГ болницата.Ами то до сега за 4 години поне 9 деца да имаха с Николайчо1Еманула роди,Теодора е бременна, може и Алисия да е-ама не отМихайлов,друг я уважава нея,ако ме разбирате?

Коментирай

jenn

преди 9 години

хахахах.. имаш много свободно време, нали?

Коментирай

Моника

преди 9 години

Браво на коментара с име "До Николетчето" ! Точно в целта, а и е много забавен :))))))))) Ама тя Николетка е силна и този път ще се справи без Николай дори да я отрази.

Коментирай

.....

преди 9 години

тц тц яко сте жалки....... чак ми стана жал за вас, за 500 лв. се правите на шутове.......

Коментирай

5

преди 9 години

Сигурна съм че пак ще се съберат. А Ники ги постави отново на място. Помните ли когато Валери изневери на Лайномета Лозанова с Моника как се покри дори не посмя да се защити, нито да каже че я обича. Ники е 100% пич, и съм сигурна че не е причината в жена, той не е с мозък на врабче като Божинов, скоро ще бъдат отново заедно ;). А защо не подхвърлите нещо за Валери старши...;).

Коментирай

Кака

преди 9 години

Валери е пред дилема дали да зареже Николета , така че ще и е доста трудно тя него да зареже ;). А и сама за никъде не е , безпарична, гола и боса. Алисия си има всичко така че и с мъж и без мъж ;). Абе Валери защо не се върне верно при Алисия, ще си живеят страхотно. А и е време да обърне внимание на малкия, все пак има 2 деца не едно!

Коментирай

Лили

преди 9 години

Еми ето това е мъжка позиция, а не като Валери путъото, който се покри, не каза една дума, даже не отрече и започна да праща нотариални покани със забрани на ляво и на дясно! А за тази раздяла - не ми се вярва да е истина, и липсата на бъдещи участия на Алисия в сайта на Ара Мюзик само засилват моите подозрения за едно предстоящо бъдещо събитие ;)

Коментирай

AZ!

преди 9 години

Кариерата и разстоянието - че то сега разстоянието е по малко и от преди бе, хахаахахахха тия двамцата пак са намислили нещо..........само да видим кое ще бъде първо: халките на ръцете им или памперсите в колата :)

Коментирай

Тина

преди 9 години

Много мъжка постъпка, и все пак се надяваме това да не краят. Няма как да е краят, това е най сладката и красива светска двойка. Ники и Алисия са прекрасни.

Коментирай

а

преди 9 години

5. ПР-ката му е неграмотна. Не се пише "Уронвам". Прекрасно го е написал Ники. Дори да е изневерил ми се издига много в очите, застъпвайки се по този начин за нея и репутацията й. Не като бившият на Елен Колева - Майонезата, който я изкара каква ли не. Вчера се изказах не особено ласкаво за него, но с това си изявление наистина ми направи добро впечатление.

Коментирай

---

преди 9 години

Защо толкова ви се иска Ася да е бременна? По този начин не й правите услуга. Още повече я унижавате. Николай не би искал трите му деца да са от 35-годишна. И сигурно за това са се разделили.Иска ви се ч.кането между тях да е красива приказка, но не би...

Коментирай

хаха :*

преди 9 години

Пукни се от яд курволетооооо,теб мъжа ти не сме чули да те отразява по скоро отразява други жени хахаха който те знае парадираш,че имаш семейство хахаха А колкото до Алисия и Ники те са страхотни :* никога не се натрапват като тая псевдо маймуно

Коментирай

Б

преди 9 години

Ама защо като бившия на Елен Колева...та Валери Божинов помним като го хванаха с Моника Валериева, се покри като мишок, онази миризливата Лозанова и тя се навря в миша дупка, унизена и смачкана. Те нямаха очи да говорят, като пълни страхливци се спотаиха, а онази НЛО -то дори по най -грозния начин взе да напада съперницата си и да я нарича как ли не, все едно момичето е виновно, че мъжът и като види по красива от жена му и панталона сам му се разкопчава. Силно симпатизирам на Ники и Алисия, дано всичко е само временно и скоро отново да ни радват с техни общи снимки.

Коментирай

9

преди 9 години

А защо не споделите на Божинов коя е новата му любов хихихи. А колкото до Ники мда, няма нова, той обожава Алисия и съвсем скоро ще ги видим отново заедно. Красива и сладка двойка са, истински и прекрасни.

Коментирай

lia

преди 9 години

bqha sladki

Коментирай

Mona

преди 9 години

Уоу, Николета думата фейк ( написана на български, че на английски е тегаво) от сайтовете където си пазаруваш ли я научи? Гадничко е след раздялата на едни да им викат трабант, а на други да посвещават такива мили думи, сама си направи равносметка.

Коментирай

До а

преди 9 години

Точно "уронвам" се пише. Аман от разбирачи. Най- простите са и най-нахални, все напират да поучават.

Коментирай

ради

преди 9 години

ЖАЛКО.БЯХА ЧУДЕСНА ДВОЙКА.НО АКО В ДЪНОТО СТОИ МАЙНИЧКАТА ОТ ПЛОВДИВ ОЩЕ ПО ЖАЛКО ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ И НА МАЛКОТО ПРЪСЧЕ НА АЛИСИЯ. А КОЛКОТО ДО МАЛКАТА ПЕРУКА ЯВНО САМО ТОВА ИМА НА ГЛАВАТ СИ МАМА ЛИ ТАКА НАРЕДИ И КОЯ ПО ТОЧНО МАМА

Коментирай

EN

преди 9 години

Лъжи, лъжи и пак лъжи. Първо кариера това момче от 4 години няма. В Мерсин той дори не играе в официални мачове. И вече е на път да си стяга багажа и от там. Така че разстоянието и кариерата са пълна измислица. И тия захаросани приказки за специалното място в сърцето...Ама моля ви се. Чехльо пак са го заставили да публикува измислиците на малоумната им ПР-ка които изкарват Ася невероятна и прекрасна. Апък това, че не е имало друга жена просто тотално ме разсмя. Прозира отвсякъде че тия писаници са на жена. Нищо чудно и самата Ася да ги е написала.

Коментирай

f

преди 9 години

Така ли правите вие, най-простите? Ти ще ни кажеш. Сигурно си мислиш, че се пише и "незнам", нали? Колкото книги съм прочела, ти сигурно не знаеш да броиш до толкова. Дано такива като теб да винаги ме намират за проста, че в деня, в който такава като теб ме определи като умна, трябва да отида да се гръмна. Пф.. Кога станахте и толкова неграмотни и прости, и толкова обидчиви същевременно?

Коментирай

5

преди 9 години

ХАХАХ И ПОД ТАЗИ СТАТИЯ НЯМА ИМЕ НА АВТОР??????????!!!!!!!ЗАЩО ТАКА???????????

Коментирай

мале мале

преди 9 години

Защо феновете на Алисия, смятат, че само Николета не я харесва и всеки негативен коментар е от нея? Много хора не харесват Алисия, колкото и да ви е трудно да повярвате, стегнете се малко, звучите като психично болни. И да, "уронвам" се пише между другото....

Коментирай

12345

преди 9 години

Разбира се,че всичко е поръчка на Боклука мангалски Николета. Защото не спря години наред да злобее срещу Алисия, но защо по дяволите? Нали се омъжи за Валери, нали имат дете, нали си има там някаква си кариера, нали си има всичко. Какво иска от Алисия?

Коментирай

pochtatel na dvoikata

преди 9 години

Mnogo sladki naistina. Hubava dvoika. Podkrepqh gi bez da sa mi bluzku zashtoto I dvamata sa strahotni Kato hora.

Коментирай

maia rysewa

преди 9 години

sladyri.....straxotni sa...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.