Ники Михайлов с романтична изненада за Гери-Никол в леглото?! Певицата се похвали с фото от любовното ложе (Вижте го)

https://hotarena.net/pod-pricel/niki-mihailov-s-romantichna-iznenada-za-geri-nikol-v-legloto-pevicata-se-pohvali-s-foto-ot-liubovnoto-loje HotArena.net
Ники Михайлов с романтична изненада за Гери-Никол в леглото?! Певицата се похвали с фото от любовното ложе (Вижте го)

Редакторска плесница

 

Слуховете за тайна любовна афера между Гери-Никол и Ники Михайлов стават все по-упорити.

 

И макар досега младата певица да твърдеше, че си няма гадже, последното фото говори точно обратното, видя HotArena.

Романтика


\"\"

 

Гери-Никол пусна снимка от любовното ложе в социалната мрежа. Леглото е цялото украсено в екзотични цветя и спа камъни и предполага бурна нощ.

 

Личи, че певицата е отседнала в 5-звезден хипер луксозен хотел, и то в мъжка компания. От персонала са украсили леглото като за младоженци – очевидно кавалерът е супер романтичен.

 

А този профил изцяло отговаря на Ники Михайлов. Вратарят неведнъж се е хвалил с романтичната си душа и е показвал на широката аудитория какви жестове прави за любимите си.

 

Дали спа екзотичната почивка на Гери-Никол е организирана именно от футболиста, можем само да гадаем.

 

10 години разлика

 

Припомняме, че за интимните отношения между двамата се заговори преди няколко дни, когато бяха засечени да пристигат заедно в столичния Club 33.

 

Гери-Никол слезе от лимузината на Ники Михайлов и след участието си се присъедини към компанията на вратаря. В края на вечерта си тръгнаха заедно, разкриват очевидци.

 

10-годишната им разлика явно не притеснява вратаря, който досега беше с 5 години по-възрастната от него Алисия. Как обаче биха реагирали родителите на Гери-Никол, която наскоро вече се забърка в скандал и вдигна социалните и агенцията за закрила на детето на крак?

 

М. Грозева

 

15 Коментара

Лупи

преди 8 години

А после ги "изнасилвали"!

Коментирай

до фенките на Дойчева

преди 8 години

Страхотно,ако е вярно,Николай дано най-после е осъзнал колко нелепа е връзката му с Ася и синчето и!

Коментирай

да

преди 8 години

БРАВО ЗА КОМЕНТАРА!Николай е добър човек!ДАНО Е ИСТИНА!

Коментирай

Klozet Lozanova pak izsterqsa

преди 8 години

Bolnite mozuci ot Hotarena hahaha. Interesno za6to da vodi devoikata po hoteli kato si ima sobsteno jili6te. Sigurno za da osiguri teren za snimkite na Alisia zatova hohoho. Nqma da e toi romantika sas sigurnost ;). Klozet Lozanova umira ot zloba 4e vrazkata mu s Alisia prodaljava pove4e ot neinata s Valeri i se opitva po vsqkakuv na4in da q tormozi. Mina ti vremeto NikitU LozanUva ve4e nikoi ne te broi za svirka daje a na ISTERIITE TI samo se podigravat i podbazikvat. Evala, nikakva reakcia nito ot Mihailov nito ot Alisia, nqma i da ima dokato te ne si re6at muahahahahs.

Коментирай

кати

преди 8 години

Да свалиш и предложиш рекламна снимка на някой скъп хотел,не е трудно... Къде е поне малката на снимката,или някоИ вещИ ,коИто да напомняТ за обща,бурна нощ.........БУРЯ В НЕЧИИ МОЗЪЦИ,ЯВНО ВИЛНЕЕ............. Ако все пак е вярно и имат връзка,ще бъде продължението и подобен край,на латино сагата-Благой и Куини..........

Коментирай

охох

преди 8 години

Аз ви казвам, че Клозета се е ууусрал яко :Д Сън не спи болната глава да крои цигански планове и номерца, ама само с диарията си остава винаги. И заживели Клозета и Диарията заедно до края на дните си щото никой друг не припарил до тях

Коментирай

pppp

преди 8 години

Зaщо дa е нелепa?A тaзи нискa,нaбитa и в гъзa рaзвитa девойкa дa не би дa е кой знaе кaкво.Редовните ти репликa зa товa че Aлисия имa дете ги остaви,стaнa бaнaлнa и тaзи плочa вече се изтъркa.

Коментирай

долна фантъасмагория и нищо верно

преди 8 години

От километри си личи, че това е пълна измислица. Само от факта, че това е слух, и че така упорито пишете за този слух става ясно, че няма нищо общо с действителността. Изка ви се да го предизвикате и да си каже с кой е, номерцата ти Лайнарова Лозанова вече не минават никъде, всеизвестна си с подлярството си, с лъжите ,със злобата си, и като се има предвид че тук и само тук те величаят, то е достатъчно да се сети човек че всико останало е пълна лъжа и фантасмагория.

Коментирай

ееееееееееее

преди 8 години

защо намесвате детето невъзпитани хора такива ,гадно е това!

Коментирай

:D

преди 8 години

Нелепa ще е връзкaтa му с товa момиче aко въобще имaт тaкaвa.Той нaближaвaщ 30- те и кaкто сaм кaзa мислещ зa създaвaне нa семейство и децa,a момичето нa 17 тепървa ще искa дa си живее животa и дa се зaбaвлявa.Дa беше си хвaнaл някоя aдвокaткa,лекaркa,фaрмaцевткa или инженеркa,че дa кaзвaте евaлa! A то кaкво? Певицa,може дa не е чaлгaджийкa,aмa пее в същите кръчми.И тя кaто тях покaзвa голотии и зaдникa винaги и е нa покaз.

Коментирай

lili

преди 8 години

towa pokazwa ,4e nikolai4o ne e porasnal ni nai malko pi6leme s prazni prikazki za deca i semeistwo no nadali vqrwa nqkoi

Коментирай

7777

преди 8 години

Тя тая нали се кълнеше че е още девствена и по участия ходи с майка си баба си, какво стана сега ще излезе, че и тя е същата като другите в живота на Николай.

Коментирай

!!!!

преди 8 години

Девствена... ха ха ха хаааааа - КЪДЕ? В челото ,че няма дупка! Вица на 21 век. Той Криско сигурно я е е*ал в гъза, че е девствена. Да се смее ли човек, да плаче ли! А, Михайлов дали е с нея или не, едва ли някой го интересува. Алисия още по-малко, ако е истина! Бъдете сигурни в това! Аз лично надушвам ПР за рейтинг.

Коментирай

A

преди 8 години

Такава снимка няма. Точно в момента качи още една където няма логика да е с Плешивия

Коментирай

Paula

преди 8 години

Abe ei kliukari momiceto e na 17 kakvo iskate da pravi da si igrae na kukli li sega e momenta da jivee davai geri mn si pekana kuponi klipove i mn muzika tova iskam ot te vsichki iskame tova

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.