Ники Михайлов се депресира, вече не ще и да спи с жени! (Вижте каква е причината този път)

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-se-depresira-veche-ne-shte-i-da-spi-s-jeni HotArena.net
Ники Михайлов се депресира, вече не ще и да спи с жени! (Вижте каква е причината този път)

Вратарят Николай Михайлов е изпаднал в жестока депресия, научи HotArena.

 

Синът на президента на БФС от няколко месеца е без отбор, а и все удря на камък с опитите да подпише с клуб от чужбина.

 

Не се връзвайте на приказките му, че го искали отбори от Холандия, Белгия и от други държави. Истината е, че няма нито една оферта, дори баща му този път не може да оправи нещата“, споделиха от обкръжението на Михайлов.

 

Стражът обаче позабравил приятелите си напоследък и дори не комуникирал с тях, пише „ШОУ“.

 

Затворил се в себе си и бил коренно променен. Потискало го това, че е без отбор и кариерата му на футболист никак не върви. Дори напоследък обърнал гръб на жените и сам си лягал и ставал в просторното си жилище.

 

Информаторите на „ШОУ“ разкриват, че преди дни една от лесните бройки напразно чакала той да й отвори вратата и да се видят в апартамента му в столичния квартал „Лозенец“.

8 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Като не иска с жени,ми да спи с мъже тогава..........на татьовия не му се угоди.....

Коментирай

Нищо ново

преди 8 години

Плешо от край време е засичан по гей клубовете

Коментирай

1

преди 8 години

Ася и неговата кариера съсипа. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Сега е ред на Бирмата, въпреки че той не работи, а май само харчи готовите пари на родителите си.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Тя тая кранта Ася който и да докосне - изсъхва! Чумата и сифилиса бързо се разпространяват от легло на легло.

Коментирай

айде сега гей

преди 8 години

Да не би лесната бройка да е била Николета Лозанова и затова пак е яхнала метлата, нали тя толкова се надяваше да го опъне, ама той на железен, та железен. Не се дава на всяка, щяло и не щяло.Все пак е мъж с име, иска качествени жени човека, не са му интересни вече лесните.

Коментирай

джавкай кучко, това ще ти остане

преди 8 години

Оставете провинциалната дърта курва да си пише сама 1001 коментара. Не му правете кеф на този парцал да го отразявате! Да ! Алисия или Ники или Бирмата си знаят работата и си живеят живота , както на тях им харесва. А, това простото тук нека си джавка! Това ще му остане!

Коментирай

123

преди 8 години

Не, този път лесната бройка била Асуна Прасуна. Клечала пред вратата цяла нощ с надеждата Плешо да и прости огромните рога които му сложи. След като Бирмата не можал да накара Преслава да ревнува с този дърт сбръчкан крокодил и бил шута и се ориентирал към момиче от новия век. На Прасуна не и оставало нищо друго освен да потропа пак на вратата на стария си любовник. Дали той ще откликне на молбите и пълни с болка и разкаяние.....гледайте в следващия епизод. Следва продължение!

Коментирай

Blaze

преди 7 години

Anyone want to spalcuete what level will contain the hidden golden egg? I will pick the 22nd. If we survive the end of the Mayan calendar on the 21st, the egg on the 22nd will be our reward.. ;-)I also hope we get another New Years Egg to celebrate 2013!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.