Ники Михайлов се отказа от жените след изневярата на Алисия: Всички са долни използвачки и интересчийки!

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-se-otkaza-ot-jenite-sled-izneviarata-na-alisiia-vsichki-sa-dolni-izpolzvachki-i-intereschiiki HotArena.net
Ники Михайлов се отказа от жените след изневярата на Алисия:  Всички са долни използвачки и интересчийки!
Ники Михайлов тотално се отказа от жените. Вратарят бе забелязан да върти педалите на велосипеда си в компанията на по-малката си сестра Елинор. В понеделник вечерта гологлавецът джиткаше по велоалеята на бул. „Цар Борис III“ и се забавляваше в компанията на сестра си, уна HotArena.
 
Според приятелите му вратарят е спрял да излиза с жени, защото е наранен от изневярата на бившата си половинка Алисия, пише \"Всеки ден\".

„Имам болка в себе си заради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се лошо с жените. Баща ми ми обясняваше, че трябва да бъда джентълмен. Но някои неща не мога да простя на майка ми“, това заяви Николай в едно от най-откровените си интервюта и добави, че това е причината да изпитва връзката, да е сигурен в себе си и жената до него.

След раздялата си с фолкаджийката Мамин Ники е в тежка депресия и се е затворил в дома си. Той е зарязал нощния живот, бръмчалките и се е отдал на семейството си, което виждаше рядко през последните години,когато риташе извън България. Сега Михайлов, който е без отбор, само кръстосва между баровския си апартамент в столичния квартал „Лозенец“ и дома на татко си Боби Перуката.

Михайлов си правеше планове за голямо семейство с изпълнителката на „Най-вървежен“, но тя попари мераците му. Сега вратарят, който преди сменяше жените си като носни кърпи и вкара в леглото си моделки, плеймейтки, певици и обикновени бръмчалки, не ще и да чуе за тях.

Пред приятели той уверено заявил, че вече ще използва жените само за секс, без да се обвързва с тях и без да влага чувства.

„Ще ги мачкам, използвам и ще ги зарязвам. Всички са долни използвачки и интересчийки, които не държат на семейството, искат само разврат“, сипел огън и жупел по адрес на нежния пол Мамин Ники. 

19 Коментара

ива

преди 7 години

пък той милия и беше верен нали

Коментирай

????

преди 7 години

Тоа па...вие сте долни курвари и около вас какви да има, бе момче????

Коментирай

Iva

преди 7 години

Da si hvane momche togava

Коментирай

lili

преди 7 години

alisiq be6e na100% negowa i go obi4a6e a toi jeni ne mu stignaga ,a sega drug mu e vinowen prekaleno mnogo go tyrpq alisiq zaguni 4,5 godini s nego -typo

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Да,бе, Николайчо все на това се е надявал-да прекара най-хубавите си години с кака Ася и сина и от Божинов,не ни разсмивайте!Добре,че излезе от този цирк най-после,че доста дълго продължи и виждаме до къде стигна-точка нула във футбола!Впрочем,какво прайка Герито Никол,расте ли?

Коментирай

Ренета

преди 7 години

Няма вечни приятели има вечни интереси. Наистина ли няма обикновени хубави момичета за теб.

Коментирай

хайде де, винаги те прави

преди 7 години

Алоооооо, кой на кого е изневерил??? И на каквото си постелеш, на това ще легнеш. Изневерил е той на себе си и на приятелката си многократно, която го търпя 5 години. Едва ли ще намери такава друга! Нека си гледа семейството и ако му се отвори парашута с някое момиче и то да си е намразило живота , нека създаде семейство. Аз лично не вярвам във вечното му семейство. И не знам защо винаги упрекват майката на Михайлов. Кой се е замислил кой е виновникът. В собствените си очи всеки е прав за себе си. И Боби ходеше като изоглавен, докато беше женен с майка му и не зачиташе семейство и нищо. Как се е чувствала майка му някой знае ли, интересува ли го? Но , понеже е с власт, пари и слава жената виновна. После , като оплешивя и застаря излъга Мария , катър с деца , тя млада, хубава , успяла и известна и бързо я оплете в мрежите си. И този е същият бащичко.

Коментирай

отврат

преди 7 години

Този дебелоджуклетс, дебелогъз, плешив, куц кон, така ще си умре , като катър без история! Коя ще му се върже вече ? Умряха и баламите златотърсачки! Отврат е и в нищо не е! да ми пикае някой на апартамента, то хората не живеят , че нямат на Витошка апартамент. Тъп , некадърен нещастник!

Коментирай

vaniq

преди 7 години

Da ne se pravi na aktior .che da ne mu izvadq korespondenziite ot fb . Da go vidim koi e krashkach .Bobi zasramise

Коментирай

12e3wrstfyhj,gfsdafghj

преди 7 години

Ама те не са ли си заедно ;) :D. Иначе и двамат колко били изтормозени и в депресия ;)....нека са айде щом казвате, а дали е така те си знаят. КОЙТО ГИ МИСЛИ АКЪЛ НЯМААААААААААААААААААААА!

Коментирай

?

преди 7 години

А Герито Никол кво прай?

Коментирай

stela

преди 7 години

Срама нямате..!!! До вчера друга песен грачихте.Не се ли усещате колко сте смешни.Той как и изневерявал,нищо не и купувал-само едни гащи.Тя искала пръстен,едва ли не го насилвала всяка вечер за дете.Сега.......той милия искал семейство а Ася видите ли го попарила.Леле,жалки ставате.По-зле сте и от онова фотошоп творение...

Коментирай

Анонимен

преди 7 години

Едва ли е заради Алисия.По скоро е вероятно да има връзка с Николета Лозанова,признавал е че му е голямата любов,няма лошо щом се искат да се вземат, биха били много красива двойка.

Коментирай

alena

преди 7 години

Не всички са интересчийки. Просто ти такива си избираш. Не стига че ти съсипа кариерата, отдалечи те от семейството, а и те осмя пред цяла България, като си легна с твой приятел (или с твои приятели). Тази жена е като опустушително торнадо за мъжете.

Коментирай

Tod Mod

преди 7 години

Не го мислете, ще си намери момчето. Ами оная дъртата уруспия кой ще я вземе за жена?

Коментирай

вернооооо

преди 7 години

Ауууууу Николай М. С НикУлеткА Лозарска хах, тоя пък съм сигурен че и месеци жена да не види, тая гнида няма и да я докосне. Навремето и го заби няколко пъти и я изхвърли. Ауууу ама за колко пропаднал го взеха.

Коментирай

Има ли търсене,ще има и предлагане.

преди 7 години

Не е сигурно дали Михайлов реално е изказал това твърдение,но съм го чувала от доста мъже,предимно заможни и успешни. Изключително жалко е защото именно мъже като Ники създават тези жени,има ли търсене,ще има и предлагане. Замислете се къде търсят запознанства такъв тип мъже и какъв е техният таргет?! Предимно момичета между 17 - 24,студентки и/или неработещи,но с екстеншъни,прически,грим,силикон,хилаурон,дрехи за хиляди левове. Къде? По заведения,хотели и дискотеки със средна сметка от 40 лева на човек?! Не се ли замисляте ,като пристъпвате към такива жени от къде са всички тези придобивки?Няма как да прекарваш дните си в молове и салони за красота и да продадеш времето и тялото си ,за да можеш да си го позволиш и да имаш особено богат духовен свят. Не очаквай от момиче,което не знае кой е Иван Вазов,но може на прима виста да ти изброи най-новите светски двойки и колекцията на Плейн да оцени у теб нещо различно от парите,колата и известността ти.

Коментирай

xaxaxa

преди 7 години

nikoleto :DDDDDDD hvani se razkarai ,kazal e che Alisiq e golqmata mu lubov:D hahahahahahahahaha kak ti she si mu sled kato si hodila na povikvane pri bashta mu..aide malko se osuznai xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa

Коментирай

Adiana

преди 7 години

I am basically not as well familiar with this subject but I do prefer to take a look at blogs for layout tips and fascinating subjects. You certainly described a that I more often than not really don’t care sutliantbasly about and produced it rather fascinating. This can be a good weblog that I’ll be aware of. Find out facts in our website

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.