Ники Михайлов се зарече: Никакви жени повече! Какво го докара до това крайно решение и вярва ли си въобще?!

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-se-zareche-nikakvi-jeni-poveche-kakvo-go-dokara-do-tova-kraino-reshenie-i-viarva-li-si-vaobshte HotArena.net
Ники Михайлов се зарече: Никакви жени повече! Какво го докара до това крайно решение и вярва ли си въобще?!
Злополучният вратар Ники Михайлов се е зарекъл да не вкрава повече голове на терена на любовта, научи HotArena.


След като отново се подвизава в Турция и местния отбор \"Мерсин\", Мамин Ники е решил да не пропилява и този даден му шанс, защото може да бъде последен в кариерата му. След като осем месеца седя без отбор, но не пожела да приеме няколко оферти заради ниско според него възнаграждение, сега той коренно е променил мирогледа си.


Михайлов се е заканил футболът да бъде на първо и централно място в живота му, а за се случи това, жените и флиртовете трябва да бъдат изместени в периферията. Или направо да липсват! Надали някой му вярва на Ники, надали и самият той си си вярва на гръмките слова, но това е желанието му в този момент - да се концентрира изцяло върху кариерата си.


Вратарят сега е на 28 години и реално погледнато може да изкара още дестина с неговия пост. Само че с досегашния му начин на живот, нищо чудно да залезе съвсем скоро. Ники явно се е усетил, че сам съсипва живота си с любезното съдействие на куп златотъсачки, разбира се. Дори и те обаче го зарязаха, защото без отбор няма пари, а от там и се губи привлекателността му.


Сега обаче Михайлов вече не е безработен и знае, че отново пред вратата на вилата му в Мерсин ще се наредят към жадни за слава мацки. Явно познавайки слабите си ангели, той е решил да ги предупреди предварително, че няма смисъл да се занимават с него. Дано да послушат молбите му, че иначе не се знае дали ще устои на изкушенията.


Именно при първия си престой в турския град, вратарят се облажи с редица местни красавици, които сега са наскърбени от новината за абдикирането му от полето на флиртовете. Заради забежките си преди Ники Михайлов си изпроси раздялата с Алисия, на която й дойде до гуша от изневерите му в южната ни съседка, пише \"България днес\".


Тръгнал по пътя на монашеството в името на кариерата си, Мамин Ники започна да го раздава и дървен философ. \"Всичко на този свят се крепи на една-единствена дума - желание. Искаш ли нещо, правиш го. Всичко останало са оправдания\", умува той.


Въпреки че говори гръмки слова, действията нещо му куцат. Само за първите два мача с новия си стар тим, Николай допусна цели девет гола във вратата си. Но надеждата умира последна, а жените май са му само оправдание за неуспехите.


9 Коментара

mitko maistorq

преди 7 години

dvete prostitutki kvo drugo

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Вие Николай не го мислете. Никлозета вместо да поръчва статии тук да се моли Валерко да не остане безработен, че тогава няма да има ни парцали, ни екскурзии, а Николче в държавно училище след някоя година.

Коментирай

awe

преди 7 години

sled nikoletka i alisiq nqma koi noramlna i svqstna jena da ti go lapne za pari nedai boje za ne6to seriozno..

Коментирай

въх

преди 7 години

Айде бе цигане, много ти разбира тъпата картуна. И ти искаш да пееш в хора. " Кои жена да ти го лапа"

Коментирай

ти да видиш!

преди 7 години

Ти и Курволета- нали? Защото певицата си изкарва доооста добри пари от участия всяка вечер. така, че не я мисли нея. Нейната е сигурна работа, ти виж оправи тебе си, че като гледам как лаеш тук но стоп май ще караш на лъчец еж, водица пий... дий ,воле , дий!

Коментирай

хайде сега

преди 7 години

Нали само преди седмица писахте статия, че малката перука отново е е събрал с Николета и че именно Николета е била причината онази певица да му бие шута. Нали бил голямата лИбов на Николета- КОЯ ПОДРЕД? Kо стана сега спрял с жените? Или май не може да прежали певицата? Друга жена не му лепне на сърцето май , а? Или дебне и се моли да остане сама, да и предложи силното си рамо отново? Колкото и да и е изневерявал, то няма едното общо с другото. Просто слабия ангел си му е генетично заложени не може да се бори с него.

Коментирай

WTF

преди 7 години

отивай си слушай чалгите, cheers

Коментирай

fuck

преди 7 години

Nachii tui momche parvo trqbva da se rodi nanovo, da go otgledat, izrastne nanovo, da go prevazpitat ot nulata i togaz moje da stane neshto ot nego, da napravi nqkoi shtastliv i toi da se 4uvstva dobre. Ot nulata !! :)) Sega e veche kasno

Коментирай

тъй ли да направя?

преди 7 години

Не, метъл слушам!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.