Ники Михайлов: Смених приоритетите си, Алисия вече е минало, искам да създам семейство! (На певицата хич не й пука, похвали се с гривна за 20 бона)

https://hotarena.net/pod-pricel/niki-mihailov-smenih-prioritetite-si-alisiia-veche-e-minalo-iskam-da-sazdam-semeistvo HotArena.net
Ники Михайлов: Смених приоритетите си, Алисия вече е минало, искам да създам семейство! (На певицата хич не й пука, похвали се с гривна за 20 бона)

Ники Михайлов е решил да пренареди  приоритетите си и да започне живота си на чисто, узна HotArena.


В интервю вратарят откровено разказва, че не е удовлетворен от живота си в последните две години.

„Две години бях на едно колело, от което нямаше слизане. Единственото, в което нямах проблеми, беше финансовата част. Но и във футбола, и в живота това не е най важно. Най-важно е да си здрав. Здраве не се купува с пари, както и любов не се купува с пари“, казва Михайлов.

И за най-малко запознатите с любовните драми между него и фолкаджийката Алисия е ясно, че тези камъни са хвърлени в нейната градина, макар че  демонстративно Ники не споменава името й нито веднъж. Той споделя, че и в личния си живот и на терена не се е чувствал щастлив, единствено  здравето не му е създавало проблеми.

Ники е решен, да започне всичко на чисто като заявява, че е направил изводите за себе си и вярва, че най-доброто тепърва предстои. Футболистът вече мисли за сериозна връзка и иска да създаде свое семейство, за каквото вече е узрял.

И докато Ники се терзае за миналото и е объркан в чувствата си, Алисия се носи на крилете на любовта. В последно време певицата е озарена от щастие и не сваля от ръката си новата диамантена гривна „Картие“, за която любимият й се е изръсил с  20 бона.


8 Коментара

Kremena

преди 7 години

Mihailov trqbva da e happy che se mahna ot taq durta chanta.Vidq se che i tq iska samo parata da lapa inache zashto shte se hvane s Birmataaaa.Mizernica predi mislih che pone tq ne e kato vsichki drugi

Коментирай

Скука

преди 7 години

Слаба работа са ви статиите, липсват коментари което означава скука, нула интерес, все едно и също. Скучниииииии.

Коментирай

Пфуууу

преди 7 години

Ама верно така ли в казал, ама точно както сте го написали ли....че Алисия е вече минало за него. И как по точно разбрахте че на нея не и пукало и тя ли го каза. Големи разбирачи, голяма работа....нещо като голяма работа бедно положение ваЩЪ работа или криворазбрано положение

Коментирай

Мая

преди 7 години

..И къде ги търси тия жени за новато начало?!..По същите долнопробни чалготеки..и същите синтетични,токсични и меркантилни курви..Ники май не ти се слиза от колелото..ха..ха...ха..jf7yjj

Коментирай

Dany

преди 7 години

Най-голямата му грешка беше да влезе в схемите за отмъщение на тая дърта чалгарка. Да се правят на влюбени, да демонстрират чувства, да влязат във жълтите вестници. В най-добрата възраст за един футболист, когато се развиваше добре в Холандия, малко се говореше за личния му живот и повече за професионалния, тая жена го провали тотално и срина със земята. Който се е хванал с нея нищо хубаво не е видял. Така че само напред и нагоре и да не поглежда назад. По-далеч от чалготеките и всичко ще му се нареди. Относно жените да вземе пример от баща си. Той знае как се избират класни и стойностни жени.

Коментирай

t2

преди 7 години

Не малоумнице, дал е интервю за 24 часа. Бегай да препрочиташ и сравняваш клозетен плъх такъв. Жалко, че не е споменал баба ти и жалко че изобщо вече не я отбелязва. Много ти се иска, нали? 100% се хапе дъртата от яд. Последната и надежда за сватба и бебе се разби на пух и прах. Добре направи момчето, че се отърва от тоя кърлеж и цялата рода кърлежи. Все нанаяли се и ненапили се.

Коментирай

Marilee

преди 7 години

When I initially commented I clicked the &#N;t028o2ify me when new comments are added” checkbox andnow each time a comment is added I get three e-mails with thesame comment. Is there any way you can remove people from that service?Bless you!

Коментирай

Early

преди 7 години

Good idea. The price needs to stay su£b-300 though. The current £335 is over my limit.(Or to put it another way – I doubt we will see all the great mods people did on the £200 eees.)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.