Ники Михайлов сваля шаферки с 450 лв. (Те пърхат от кеф)

https://hotarena.net/laifstail/niki-mihailov-svalia-shaferki-s-450-lv HotArena.net
Ники Михайлов сваля шаферки с 450 лв. (Те пърхат от кеф)
Ники Михайлов не правел компромиси по отношение на парфюмите, а последният от тях струвал 450 лева, научи HotArena.

Златното флаконче от 100 милилитра благоуханна течност стигало на футболиста едва за месец, защото той буквално се къпел в парфюм, преди да излезе навън. Мацките, които забивал, често му правели комплименти и споделяли, че ароматът им действал като афродизиак.

Синът на Боби Михайлов се ласкаел и им предлагал да се опознаят само по парфюм. Говори се, че скоро футболистът е бил на сватба, където всички шаферки са се навъртали около него, омаяни от чара и аромата на Ники. Той нямал нищо против, дори се радвал на вниманието, защото знаел, че шаферките си търсят мъже. А според слуховете Михайлов вече е готов за сериозна връзка.

4 Коментара

бляксссссссссс

преди 7 години

Мазен Бай Ганьо, селски манталитети и чалъми - ЕТО ЗАЩО НА ТЯХ КЪЛВАТ САМО ЧАЛГАРКИТЕЕЕЕ ужЪЪЪЪЪЪссс

Коментирай

е, не

преди 7 години

Че е мазен, мазен е! Че е тъп, тъп е ! Че е некадърни, некадърник е! И, какво ли още не, но че само чалгарки кълват на него не е... и плеймейтки тъпи , като него лика прилика, и какви ли не - златотърсачки!

Коментирай

митко майсторя

преди 7 години

КУц кон

Коментирай

kapa

преди 7 години

S mnogo smesni plik4eta na tsvetia se e dokaral !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.