Ники пръснал 300 000 лв. за 4 години с Алисия (Сметката е тънка, певицата не страда заради раздялата им)

https://hotarena.net/pod-pricel/niki-prasnal-300-000-lv-za-4-godini-s-alisiia HotArena.net
Ники пръснал 300 000 лв. за 4 години с Алисия (Сметката е тънка, певицата не страда заради раздялата им)

Редакторска плесница

 

„Добрата жена е инвестиция, лошата е просто голяма сметка“, беше заявила наскоро Алисия. Самата тя със сигурност не е била нито голяма инвестиция за Ники Михайлов, нито тлъста банкова сметка, узна HotArena.

 

За четирите години заедно националният вратар е пръснал по половинката си не повече от 300 000 лева. Излиза, че на година футболистът е заделял по любимата си максимум по 70 бона. За сравнение – неговата годишна заплата е близо половин милион лева.

 

Нищо чудно, че Алисия не скърби особено за раздялата им – просто не губи нищо.

 

За тези 4 години заедно

 

подаръците, които Ники Михайлов й е правил

 

се свеждат до няколко тоалета, козметика и дамски чанти.


\"\"

 

Пред свои дружки неведнъж се е жалвала, че футболистът е скръндза и се сеща да й купува маркови дрешки едва два-три пъти в годината. Още по-рядко пък й подарявал гримове и козметика, а в същото време изключително държал на външния й вид. Веднъж в годината около празниците се сещал да й купи дамска чанта.

 

На всичкото отгоре, всеки път, когато Михайлов си идваше в България, отсядаше в апартамента й, подарен от Валери Божинов.

 

За всичките тези години Ники не се сети от хорски срам поне една квартира да й наеме. За закупуване на апартамент няма дори да споменем…

 

Слава богу, стипцата се съобразявал с

 

пътните разходи на певицата

 

и винаги той плащал самолетните й билети, когато му идвала на гости.

 

Поемал и голяма част от разходите по

 

почивки лятото.



\"\"

 

За тези 4 години двамата ходиха на романтични екскурзии до Малдивите, остров Мавриций, Сен Тропе и Дубай. А на две от тях Алисия се възползва да заснеме музикалните си клипове там, че да няма празно.

 

И накрая, малко преди да се разделят, усетил накъде отиват нещата, Михайлов реши да се изръси за най-големия си подарък към Алисия. Ауди Кю7! Но и там харчът не беше голям, защото, оказа се – колата е втора употреба, пребоядисана в розов цвят и представена като нова, както HotArena първа разкри (виж ТУК).


\"\"

 

Тънката сметка показва, че Ники е лесно заменим, защото всеки средностатистически Чичко Паричко е склонен да даде двойно повече за половинката си.

 

М. Грозева

 

25 Коментара

Pak li?

преди 8 години

Ot ranna sutrin po4vate s prostotiite!!!!!!!!!!! Ja da si vzimate xap4etata, 4e vi se otraziava zle lipsata im, LazaArena!

Коментирай

,,,,

преди 8 години

utre chakame reziume,s kolko e oleknal BOJINOV za cheterite godini brak s kasovata belejka mindi LOZANOVA.Ne

Коментирай

Мими

преди 8 години

Госюожа Грозева ,май е обсебена от Алисия!Гледа под лупа живота и!То не и брои,оператсиите,пътуванията,а сега и харчовете!Еее,многп е зле да си глупав и да ставаш само за тъпи статиики в HotNikoleta!!

Коментирай

Боби

преди 8 години

Хехехе, рано сутринта един сайт публикува статия, че Николетка струвала на Валери 3 000 000 евро за последните 3 години и ето веднага отговора на късокракия гном. Да не остане по-назад, бърза да натопи Алисия. Леле колко си смешна, Николетооо. И все по-смешна ставаш. А вие, Хотарена сте като на повикване. Веднага щом Гнома се обади и се отзовавате с поръчковите статии.

Коментирай

Ivelina

преди 8 години

Явно стойността на жената е само в пари....ама то в тая държава евтините жени са "скъпи",и гледат да доят максимално,щото бързо ще ги наритат,а Алисия е умна и достойна жена и не си е слагала цена,тъй като има талант и прави нещо в живота си и сама си купува всичко!!

Коментирай

Боби

преди 8 години

Ама тя тази информация вече излезе в други сайтове - и то преди статията на тези смешковци. 3 000 000 евро струвала Николетка на Валерко. И тя сигурно се гордее с това. Веднага е звъннала на марионетката си Грозева и хем да не остане по-назад и да натопи Алисия, хем да я изкара по-евтина. Смешница!

Коментирай

eli

преди 8 години

ne razbrahte li 4e alisisiq ne e zlatotyrsa4ka kato nqkoi vseizvesni prosto ima syrce i mozyk sama da se bori v jiwota

Коментирай

ая

преди 8 години

Сама си купува всичко??? Затова ли все милионери търси и на такива налита? Моля ви се! Едно е да я харесваме като певица и т.н., но да си кривим душата и да кажем, че не е златотърсачка, само защото има работа, е глупаво. Човек винаги може да иска още. Няма горен таван. Все пак Гущеров, Пехливанов, Михайлов, Божинов.... Мисля, че няма нужда от повече коментари. Мислещите хора сами виждат и си правят изводите.

Коментирай

яоэ

преди 8 години

Сама си купува всичко??? Затова ли все милионери търси и на такива налита? Моля ви се! Едно е да я харесваме като певица и т.н., но да си кривим душата и да кажем, че не е златотърсачка, само защото има работа, е глупаво. Човек винаги може да иска още. Няма горен таван. Все пак Гущеров, Пехливанов, Михайлов, Божинов.... Мисля, че няма нужда от повече коментари. Мислещите хора сами виждат и си правят изводите. Те певиците затова стават певици преди всичко.

Коментирай

666

преди 8 години

300000 malka suma,da pitam avtora na statiq kolko xari i po kolko praskat za neq na godina mi e interesno

Коментирай

доктора

преди 8 години

Ало,редакцията,дайте адреса на никлозета да и пратя стоперан и деган.ще вземе да се обезводни от толкова бяс дет повръща и дриска милата...ама много ви моля!!!

Коментирай

WTF?

преди 8 години

И за пореден път да попитам ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМАТЕ ЛИ????? Фактури, банкови извлечения, касови бележки - как я изчислихте тази сума?????????? И отговора е - естествено доказателства нямате, отново си съчинявате, пишете само глупости, нали уж само чифт гащи твърдяхте, че й е купил, тогава какво излиза - 1.Чифт гащи струват 300 000 лева? 2. Излъгали сте в статиите за гащите? 3. Лъжете сега в тази статия? 4. ЛЪЖЕТЕ ВИНАГИ? И верния отговор е...............

Коментирай

айдееееееееееееееееееееееееее

преди 8 години

Айдееееее, Алисия има достатъчно за да може да си позволи обаче това за което обаче някои други чакат да им се подаде...парцали, козметични процедури, козметика, бельо. Това че някой мъж прави подарък на една жена не означава че тя му е струвала еди колко си, струвала е ако е лежала изцяло на гърба му..и е разчитала изцяло на него...примери много;) ;D!Алисия е жена която печели достатъчно за да се радва и да отдава чааак толкова голямо значение на подаръци ;).

Коментирай

Клозета

преди 8 години

клозета аут ахахахахахахахахахахахахахахаха

Коментирай

s

преди 8 години

Алисия удари на камък с Ники-заведе я само на Малдивите и Сен Тропе. А Валери къде ли не заведе Николета- Тенерифе, 2 пъти Малдиви, Бора Бора, Дубай, Абу Даби, Сейшели, Мавриций.

Коментирай

lol

преди 8 години

Ето, доказателството, че Алисия не е била с него заради парите на Ники. И да ,на тези почивки тя съчета работата и почивката. Умна жена, а не , като Николета ходи, за да си прави снимки за Фейсбук- Елементарна позьорка избиваща комплекси.

Коментирай

123

преди 8 години

mnogo ste grozma be M.Grozeva,ne vi omrızna da pluete Alisia,no nıye znaem koy vi pla6ta.,bıdete spokoyna za vas Nikolay Mihaylov nama da dade lev4e :) :)

Коментирай

123

преди 8 години

Va6ata lubov sıs pari se pe4eli,razbrahme mnogo dobre,Eh togava Valeri e svoboden vednaga go hvanete moje ı vas da zavede v Dubay :))))

Коментирай

ж

преди 8 години

Знаеш й живота на Николета като учебник по математика. Намерете си живот бе хора. Седнали да броят почивките на хората. Нямат друга работа.

Коментирай

hens

преди 8 години

Има, да. Детето-касичка Валерко и осигури охолен живот. Кой кат нея!

Коментирай

jopline

преди 8 години

Тя не беше с него от любов, а за да дразни Николета. И защото всъщност Николай беше единствения който се излъга да си легне с това злобно лелче. Вижте я сега гуспойца клъцни-срежи сама като пукал. Тук таме си пуска сама по някоя клюка за афера с млади богаташчета, ама и на това вече никой не се върже.

Коментирай

nefertiti

преди 8 години

...и се видя до къде я докара....скоро никой даже й на село при баба си и дядо си няма да иска да я заведе така куха лейка...само с едни почивки ще си остане..!!!

Коментирай

iva

преди 8 години

простотия е една жена да парадира колко е "стувала"на мъжа си и къде са я водили ,а друга не са....явно това й е било най-стойностното занимание...става дума за разбито семейство и за дете ,което няма да расте пълноценно в него...а оная простакеса майка му,виж кви неща я вълнуват..объркана ценностна система!

Коментирай

nefertiti

преди 8 години

Николета,жалка си след като посредством себе си ,желаеш да изкараш Алисия евтина...щом най-важното за теб е колко пари си изхарчила на Валери,а не че заради теб той пропадна професионално,а сега му се разби и семейството и детенцето няма да расте пълноценно и че то ще страда най-много от тоя факт,браво на тебе...куха лейка си ти,жалко че си майка!

Коментирай

bim

преди 8 години

Ники не е скрънза. Просто не се е охарчил за дъртата, защото тя не струва. Беше му удобна, под ръка и толкоз. А и той не е глупак като Валери, навсякъде да оставя по едно дете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.