Никита и Уош на финал в „Биг Брадър“

https://hotarena.net/laifstail/nikita-i-uosh-na-final-v-big-bradar HotArena.net
Никита и Уош на финал в „Биг Брадър“
Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание на „Биг Брадър Моуст Уонтед“, издават хора от кухнята на предаването. Скандалджийката, която е сред най-номинираните съквартиранти в историята на шоуто, няколко поредни пъти получавала изключително висок положителен вот от страна на публиката. Другият, който се радва на одобрението на зрителите, е синът на големия актьор Иван Иванов – Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Уош МС.

Очакванията били Никита и Уош се сборят на големия финал на сезона идния понеделник. Никита вече има зад гърба си една победа в шоуто, като грабна голямата награда през 2015 г. Уош пък беше сред финалистите на шестия сезон на ВИП изданието на риалитито през 2014 г., в който за обичта на публиката на финалната права се конкурираше с Влади Въргала и Йорданка Христова. Този път за победителя няма да има парична или материална награда, а само плакет с надпис „Любима звезда на България“ заради големите хонорари, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.

Всъщност Никита се навила да престъпи прага на най-известната къща у нас за най-скромен хонорар, тъй като не се ползва със статут на звезда, за какъвто останалите съквартиранти претендират. Финансовото положение на Джонсън обаче е доста по-добро от това на другите участници в сезона, защото тя е собственик на голяма козметична клиника и студио за татуировки в Швеция, където живее от дълго време.

Иначе Никита е родена в столицата, но едва 2-годишна заминала да живее в Сибир при родителите на майка си, която била тежко болна от рак и дори се наложило да прекара известно време в санаториум. Когато на Никита ѝ дошло време да започва училище, се върнала в София и завършила образованието си тук. Навършвайки пълнолетие, заминала за Швеция, където се запознала с бащата на сина си, с когато отдавна са разделени, а от 5 години насам човекът до нея е бившият ръгбист и брадър Борислав, пише „Ретро“.

17 Коментара

Си

преди 5 години

Никита може да не е най-прекрасната звезда, но на фона на останалите е най-стойностния човек там. Тези нашите "звезди" много злобни същества се оказаха, тясно скроени и най-вече много, много злобни. Нито един от тях не свъртял семейство или връзка за повече от 2 месеца, кой има дете, кой няма, захвърлени там майките да ги гледат, НО с претенции, че са супер родители. Явно много ги боли от превъзходството на Никита, защото само за нея говорят, само нея обсъждат, друга тема за разговор нямат. Сега, когато идва финала и им светва лампичката, че на малкия и пръст на Никита не могат да и се намажат, почнаха да въртят една плоча, че видите ли на Никита и било супер важно да спечели. А тя е човека на който най-малко и трябва известност или опресняване на паметта на хората за нея. Тя си заминава в Швеция, където си има бизнес и семейство, а те са тези които ще чакат като гладни кучета някой друг ангажимент.

Коментирай

Айде, бе, милионерката

преди 5 години

Хахахах, иска й се на Милена да има голяяям бизнес. В едно малко помешение 2 на 3 правят татуировки и такива красоти, като самата нея. Тя си е най-голямата реклама на козметичната КЛИНИКА от 10кв.м. :D :D Следващият път, преди Кулагин ви подаде информация да напишете статия за богаташката Милена, нека да й даде малко от неговите дрехи на заем, че ми писна да й гледам единият чифт дънки и двете рокли от по 20лв. Иначе той коментираше другите, че имат по 2 тениски. Двоен стандарт.

Коментирай

Евгения-(ЩЕ БЪДА КРАДКА)

преди 5 години

НАЙ ЗЛОБНИЯ НАЙ ГРОЗНИЯ НАЙ ДВУЛИЧНИЯ (ПЪРВОВО ВАДИ ОТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ИСТОРИИ НА ЗЛАТКА А СНОЩИ И СЕ НАВИРА И ТЪРСИ ПРИЯТЕЛСТВО ДА СЕ ПРАВИ НА ДОЦРА ПРЕДИ ФИНАЛ.) НАЙ ЗАЯДЛИВИЯ НАЙ ПИЯНИЯТ УЧАСТНИК ОТ ВСИЧКИ ФОРМАТИ.

Коментирай

уОА

преди 5 години

Захажаева и тук ли цапаш?Айде ЧИБА!

Коментирай

Vendo

преди 5 години

Да, в Биг Брадър каза майка и била болна от рак ,а при Гала може да видите разказваше, че тогава майка и била болна от хепатит.Последно?!?!? Всяка дума на тая жена е долна лъжа,,,измислена героиня и измислен живот..няма и клиника, а обикновено салонче..За съжаление тя ще спечели ,защото е влязла без хонорар...повече няма да гледам брадъра

Коментирай

Светла

преди 5 години

По добре Стефан или Никита отколкото прелюбодейците Благой и Златка, злобната кобра ( точното попадение на ЯЯ) - Албена или клюкарите Джулка и Цецка. Тази победа няма никакво значение. Всички бяха предизвикани или инструктирани от Големия Брадър да показват "прекрасните " си характери . Бедните ни " звезди" за пари погазват собственото си достойнство публично .

Коментирай

Лили

преди 5 години

Ти беше в Швеция и и видя и студиото и премери квадратурата. Факт е, че единствена тя има някакво занимание и изкарва пари от реален бизнес, другите не могат да се похвалят с подобно нещо. И това не е модно шоу, а шоу в което лъсва кой какъв е, така че дрехите са най-маловажното нещо. Нагледали сме се на "модни икони" които са кухи лейки и с друго освен с гардероб не могат да се похвалят. За ваше сведение най-богатите хора по света карат скромни коли и гардероба им в повечето случаи включва чифт дънки и дузина тениски. И това, не че не могат да си позволят повече, а защото това са маловажни неща в живота им.

Коментирай

Ели

преди 5 години

Моля преди да коментирате да се научите да пишете без правописни грешки!

Коментирай

Да

преди 5 години

Да, бях в Швеция и й знам салона, както и тату студиото. Интересно ще е да разкаже с какво точно се занимаваше тоя траверс в Швеция и как срещна бащата на детето си. Не се опитвайте да я изкарате много работна - самият факт, че по-често виси в София, вместо в Швеция, сам по себе си говори колко точно работи, след като тя и Борислав са освен "собственици", и работници. Няма кой да се довери на травестито-подобно да се грижи за външният им вид. Не знам за кои НАЙ-БОГАТИ говорите, че имат 1 чифт дънки и 12 тениски, ама стига сте говорили глупости. Малко рисърч няма да е излишен. Разбира се, че не карат скъпи коли - то 2-3 милиона долара за кола пари ли са? Никога и Кулагин ги вадят на час, с неземната си красота. Хихихих

Коментирай

dokk

преди 5 години

Стефан или Гъмов-да,...само не и Никол...ужасна игра...двулична,нападаща без причина , целяща да бъде жертва ,както в минал сезон..всяка нейна постъпка е с цел какво ще се излъчи и тн..заниамва хората с итории от преди 1000 години с цел да уизвява..не играе пичовски с готин характер..дано не спечели Никол

Коментирай

м да

преди 5 години

Никита не понася лицемерието и затова се отдръпна от групичката. Албена Вулвата - злобната вещица не и харесва, че Никита си има мнение и затова се опитва да я тормози и унижава. ДюЛКАТА е елементарно момиче, клюкарка и интересчийка (говори с Никита после влиза в спалнята и хоп снася зад гърба и всичко на мадам Жълто и останалите). Уош е свястно и добро момче и някак не се вписва в къщата , просто е прекалено нормален. Златка и Благой са земни, спокойни и не са злобни, личи си че се обичат и треперят един за друг. Гъмов е пич ама изтормозен някак си и тка и така и така....

Коментирай

Рики

преди 5 години

Тази гнусната не си изпра и смени дрехите дори няма такива каква богата и онзи мишок двуметровия глупак нямат елементарни познания и образование не спира да плямпа ако беше някой друг досега да и счупил размазаната физиономия на тази мърла

Коментирай

Хахаха

преди 5 години

Била си зад Швейцария! Тъпа и злобна патка!

Коментирай

ш

преди 5 години

Това не се нарича "двуличие", а умение да се видиш отстрани, да си видиш грешките и да поискаш извинение - нещо, което всеки човек трябва да притежава. Лицемерие е поведението на Джулияна. Провери в речника значенията на думите, преди да боравиш с големи понятия.

Коментирай

Stela

преди 5 години

Интересно...ако е умение да си самокритичен,това нейното,защо тогава си сменя постоянно и непрекъснато мнението.Противоречи си и то брутално.Постоянно е сърдта и няма никаква положителна искра в себе си.Говори това,което според нея в момента би накарало камерите д се обърнат към нея.Двуличие си е и още как.От първата секунда тя започна с плана който си е нарисувала преди старта...а именно да се противопоставя на Албена.Да покаже злодея в този сезон.Тя,именно тя да е борещата се със злодея и тя да е тази която поставя злодея на мястото му.Да ама Не.......Глуповатата и натура и бедната и главица не бяха предположили,че може да не получи отговор на глупостите които бълва.Не беше помислила дори,че всички ще видят същноста и.За това опита да импровизира и изака това със Злата и Бобо кухото.Толкова нериятен,не забавен,мрънкащ,скучен,без грам самоирония,празен и безсмислен човек трудно се намира.Тя е жестоко комплексирана,ненавиждаща много аспети от живота си жена.Има бедна обща култура,да не кажа,че е куха.......Стратосферата на Луната си е*ало мамата........МъжО и не я обича и тя го знае.Освен това,когато я затапят започва да се прави на луда и сменя рязко темата.Дори с Бобо кухото се държа като пача и вряка като настъпана хиена когато той искаше да си ходи.Защо,че защо?Той и разясни много добре защо,ноооо нееее след секунди пак се почна-Защо,ама не си ми дал довод,защо......Проста,комплексирана,самотна,сдухана агресивна и зла женица....Тая никога няма да притежава умението-самокритика.Толкова е елементарна за прочитане,че ми става тъжно колко хора не са могли да я видят що за гад е....а е лесно..

Коментирай

:)

преди 5 години

Стела, единствената с глуповата главица си ти щом не успяваш да проумееш стратегията на Никита! Точно това е идеята - да предизвика злобната и вечно намусена Вулева, тя да си изпусне нервите и да се прояви такава каквато е. Нищо лицемерно няма в това да имаш план, който да следваш, особено в игра като Вип Брадър. Все пак са влезли там, за да спечелят. Не разбирам как може да определяш какъв е един човек при условие, че реално не го познаваш! Доста посредствено от твоя страна, да не говорим, че си изписала цял роман, в който проличава единствено злобата ти!

Коментирай

оппс

преди 5 години

Захажаева , вониш и тук осмърдя пространството . Марш в Ленинград , чиба вмирисана вещице !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.