Никита още е на сухо (не е взела нито парите, нито колата от „Биг брадър”)

2191
15 Октомври 2015, 13:00


Победителката от последния сезон на „Биг брадър” – Никита Джонсън, още чака да усети мириса на парите и да се повози в новата си кола, които спечели от риалитито, узна HotArena.

 

Ексцентричната блондинка спечели 26 651 лева и нов автомобил. Към този момент обаче, в банковата й сметка са постъпили само 6 000 лева, а ключът за возилото още не е в ръцете й.

 

Почти веднага след участието в сеирджийското шоу, Джонсън заминала за Швеция заедно с половинката си – Боби Ръгбиста и сега се мъчела от там да задвижва нещата.

 

Получаването на наградата обаче не зависело от нея, а екипа на „Биг Брадър“ вече си били вързали гащите. Според договора, който подписвали всички участници, връчването на голямата парична награда можело да се забави и половин година.

 

 

Хонорарите също не се давали веднага, разкриват запознати. Така например един от предишните победители на „ВИП Брадър“ – рапърът Уош МС, се докопа до наградата чак след 4 месеца, пише „Всеки ден”.

 

Милена, както е истинското й име, един път вече си е направила устата пред продуцентите за получаването на наградата, но те я отрязали бързо-бързо под предлог, че сега са много заети с „ВИП брадър” и не могат да преведат всички средства сега. Имало и доста „документация, която трябва да се обработи“.

 

За утеха и потушаване на напрежението, автомобилът-награда скоро ще стане официално притежание на татуистката. Трябвало само да се прехвърли собствеността и да бъде регистриран на нейно име. Имало и документи, които трябва да се разпишат между компанията, осигуряваща возилото, и екипа на „Брадъра“. 

 

По-бързото получаване на тази част от наградата криело капан за 38-годишната Никита. Тя трябвало сама да покрие всички разноски по прехвърляне на автомобила на нейно име – от данъци през екотакси и застраховки до парите, които се дават в КАТ за записване на колата. За да свърши това, Никита давала зор да си получи и парите.

 

Със спечелените средства тя искала също така заедно с Боби да открият голямо европейско тату студио, което да се развива както в България, така и в чужбина. Запознати твърдят, че козметичните салони, които Никита върти, въобще не са толкова успешни, колкото тя ги представя.

 

Напротив, били дори на загуба и често трябвало да покрива сериозни заеми. Затова и решила да влезе в „Биг Брадър“ – заради първоначално обявената тлъста награда от 50 бона, която благодарение на хитростта на продуцентите се стопила наполовина и реално с нея Никита не може вече да покрие кой знае какви дългове.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени