Никой не ще да оперира Лили Иванова (А тя иска пак да опъне бръчките)

2978
20 Септември 2013, 13:00


Естрадния динозавър Лили Иванова не може да си намери хирург, който да я ремонтира. Певицата е решила да опъне кожата на лицето и ръцете си с поредна интервенция, но никой от лекарите не иска да я оперира, дочу HotArena.net.

 

Въпреки че Лили обиколила всички виртуози на скалпела из родните клиники всеки й отказал. Една от причините била, че претенциозната певица после ще ги обяви за некадърници, а другата годините й.

 

Заради напредналото й ЕГН Лили може и да не издържи упойката и да стане инцидент на операционната маса. А рискът за живота й бил прекалено голям.

 

По тази причина певицата едва ли повече ще опъне бръчките си у нас. Тя се е заела спешно да дири клиника в чужбина, където да извърши интервенцията.

 

„Нормално е да смъкнеш десетина години от лицето си, но на 74 години да искаш да изглеждаш като на 30, вече е прекалено”, одумват я пластични хирурзи, запознати с процедурите, на които се е подлагала естрадната примадона.

 

Лили държала да подмлади лицето и тялото си до неузнаваемост. Въпреки рисковете за здравето.


„Дойде преди месец и пожела да освежим лицето й. Обясних й, че процедурата е сложна, рядко я прилагаме на хора над 65-годишна възраст, тъй като има упойка и е възможно да не я издържат. Тя се обиди и си тръгна”, разказва известен хирург.

 

Певицата разпитала и негови колеги за терапия срещу бръчките. В крайна сметка обаче всички й отказали до един.

 

Ядосана Лили си поръчала подмладяващи кремове против бръчки от диамантената серия на гиганта „Сисли“. Тя решила да си направи и кислородна терапия в Брюксел, където има концерт след броени дни, пише „Всеки ден“.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2
преди 4 години
0
А пък ние - няколко почитатели на Лили Иванова спряхме да ходим на нейните представления, спряхме да я каним на участия по заведенията и спряхме да я гледаме по телевизията откакто започнаха да ни блокират, заглушават и трият нашите видеа в ютуб включващи музикални произведения на Лили Иванова и докато това блокиране, заглушаване и триене на такива видеа не спре - ние няма да ходим на участията на Лили Иванова, няма да я каним да пее в нашите заведения и няма да я гледаме по телевизията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
рррр
преди 4 години
0
Значи Шер може да се прави не на 30, а на двадесетгодишна, а нашето Лили неможе? Все пак излиза, че нашите пластични хирурзи са посредствена класа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени