Никол и Николета умилиха мрежата (Как поздравиха Валери за ЧРД +ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/nikol-i-nikoleta-umiliha-mrejata HotArena.net
Никол и Николета умилиха мрежата (Как поздравиха Валери за ЧРД +ВИДЕО)
Малката Никол поздрави баща си за рождения му ден, който е днес, видя HotArena.

Мило видео качи Николета Лозанова на страницата си във Фейсбук.

В него малката Никол поздравява Валери Божинов:


„Тате, честит рожден ден, обичам те много, много, много“, казва малката.  Видеото събра много лайкове още в първите минути, а коментарите не закъсняха:


„Оле, че сладурка“, написа фен на Лозанова. Малко преди това Николета качи и снимка, на която двете с Никол изпращат въздушни целувки.


73 Коментара

Дани

преди 8 години

Всеки ден позиране,не мога да разбера защо стресира таз детска душа.Вместо да бъде дете всеки ден го кара да се прави НА ЕВТИНАТА СИ МАЙКА!! Вярно в Дубай е,но дали е толкова щастлива на каквато се прави.... ЕДВА ЛИ!!

Коментирай

красимира

преди 8 години

каквото и да си говорим не е от най-хубавите деца...

Коментирай

преди 8 години

Чудесен поздрав за тати. Едва ли има по-голям подарък за един баща от това децата му да го обичат. Хубаво Николче.

Коментирай

Дон

преди 8 години

Не е и задължително. Ако обаче питаш Валери, сигурно е най- прекрасното момиченце на света.

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Детето е като изолирано куче! Николето вземи прегърни това дете! Целуни го като майка. То не е аксесоар!

Коментирай

nina

преди 8 години

Абе ве ,че сте олигофрени он Нотарена е ясно.Какви са тия блуткави писания захаросани със захарен сироп обилно.Какви са тия сладникави писанию за хората дето пишели и им се радвали глупости на търкала.Слепи ли сте да прочетете коментариите под всяка статия за Клозета.Ми истината е ,че не можем да я дишаме.Толкова е протизна на хората.На какво да и се умиляваме на фотошопирания гъз дето го е изцъклила пред детето си ли?Напишете истината че ние читателите не желаем да четем за тази пошла неграмотница!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Чрд

преди 8 години

Честит рожден ден на Валери! Жив, здрав и успешен! жалко е, че вместо да се съсредоточат върху това, че имаш повод да празнуваш, тук ще се лее злиба и жлъч. Да ти е жива и здрава принцесата и да ти носи само радост.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Николетке, къде ти изчезнaхa дългите и финни крaчетa?Двaдесет и пет сaнтиметрa бедрa и двaдесет подбедрицa.A сетих се, пропуснaлa си фотошопa.Честит рожден ден нa Вaлери!!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Малее, глезенът как нескопосано го е изтънила. Ами левият крак е направо пародия. Тенът ѝ е гротеска. Никой да не е посмял да си помисли, че тази жена била щастлива. Човек, който не се приема до такава степен, че се снима постоянно и обработва всичките си снимки, е най-малкото щастлив. Комплекси, комплекси до небето. Да не говорим за показността, простотията, злобата и т.н. Статията е за Валери и затова се радвам, че на 30-тия си рожден ден поне направи едно добро за себе си и се отърва от тази.

Коментирай

Nord

преди 8 години

Уууу банални станахте с тия крака. Ще кажеш, че всички имат крак метър и 60.Съвсем нормални са и краката на госпожата. Винаги може да сложи висок ток. Да не е по- добре да е някоя кранта 190. Вече се чудите какво да си изсмучете от пръстите. Едни и същи глупости, коментари и статии. Честит Рожден Ден Валерка.

Коментирай

блаа

преди 8 години

А защо си удължава краката на абсолютно всички снимки и то толкова некадърно? И на всичкото отгоре се опитва да заблуждава някой. Ето това мен ме дразни. Или се приемаш, или не. А тя от тези си комплекси и от други свързани с липсата ѝ на основни качества и възпитание, се е превърнала в такава злобна и завистлива жена. Не е от хубав живот хаха

Коментирай

хохохо

преди 8 години

Aми нормaлно е дa пишем зa крaкaтa,след кaто имa тaкъв контрaст между снимките.Нямa лошо,че е нискa с къси крaкa,но когaто нa едни снимки крaкaтa й сa метър и петдесет, a нa други сaмо петдесет сaнтиметрa, aми нaбивa се нa очи.

Коментирай

Dee

преди 8 години

Честит рожден ден на Валери! Да е жив и здрав! Хубав юбилей празнува! Не знам дъщеря му на колко години е, но има очевиден проблем с правоговора. Очевидно е, че не му се обръща достатъчно внимание в тази насока. Също така това видео ми изглежда доста режисирано и то си личи ясно в края.... Но както каза някой по-долу тя за него е най-прекрасното дете на света.

Коментирай

на чичко Валери казва ЧРД, а Шиши, акак яе реагира?

преди 8 години

Грозева и ХотЛаЙнена, не забравяйте,че Николета са я виждали не един и двама човека. И за нейните снимки също се знае , че нямат нищо общо с действителността. Тя има набити и къси крака с много смъкнат таз и трътка. И като казвам трътка, точно така - трътка, защото тя Е трътлеста по рождение. Това ,че застава на пръсти и дупейки се назад и обработва снимките и с Фотошоп и програми, и че разтяга тялото си на височина, не означава, че хората не го виждат и знаят. И за пореден път ще каза вместо да парадира висок стандарт на живот ( защото ние знаем , колко струва едноседмична почивка по празниците с промоциите) и товае по джоба на много хора и то в най-скъпите луксозни хотели в Дубай, Малдивите, Бора, Бора и Сейшелите. Нищо недостъпно за много хора в България. За болшинството е мираж. Но всички знаем и, че не Николета си плаща тези почивки, както и каква е цената, да е там. И за пореден път да кажа вместо да влачи детето си посред зима в арабският свят да го заведе на ЛОГОПЕД. То е на 4 години на 1 Април и още не може да говори правилно. Това една майка няма как да не го забележи, но явно колко я интересува и каква майка е. Не е тайна за никой- доказано и очевидно.

Коментирай

на чичко Валери казва ЧРД, а Шиши, как ще реагира?

преди 8 години

То е на 4 години на 1 Април и още не може да говори правилно. Това една майка няма как да не го забележи, но явно колко я интересува и каква майка е. Не е тайна за никой- доказано и очевидно. PS. Виждам от коментарите, че не само аз съм забелязала това .

Коментирай

Айде пак

преди 8 години

Туй пък и то с Шиши се оля. Беше забавно, вече е не досадно ми не знам. Шиши та Шиши. И кой се опитваш да убедиш с глупостите си. Даже не го четох цялото. Той репертоара ти всеки път е един и същ.

Коментирай

оставете всичко друго

преди 8 години

Майчинството е природен инстинкт. То е даденост от Бога! Тук и навсякъде по снимките, представям си в реалният живот, след като х=го е захвърлила баби и дядовци да го отглеждат, защото тя няма време от работа 3 половин часово предаване в седмица по няма и 2 минути реално време присъствие в него това него, и от летене из облаците до този и онзи световно известен богаташ да си бълнува, а остава , че ще се ожени за нея, а си остава както винаги само с него и някой лъскав парцал на гъза. Дали го е завела на детски мероприятия, поне не съм видяла такава снимка и информация, на детски куклен театър, на някой детски кът да се забавлява с деца? Ако имаше щеше да се похвали първа и на момента тук Хрътките й тук щяха да го отразят. Нито е майка, нито е жена, нито любима. Просто една егоистична , злобна проститутка!

Коментирай

aloooo

преди 8 години

Статията е за Николета, а не за Валери, за да ни подканят някои нейни съмишленички тук , какво да пишем и да сме му честититили Рожденият ден. Ако искаме и имаме желание можем да го направим това в неговата лична страница или на лични. така,че не ни казвайте какво, къде и кога. Тук се пише и възхвалява една пропаднала жена и майка. Такава , каквато не е. Няма да ни бодете и изваждате очите , защото я знаем и познаваме от зелени венци , какъв боклук е и до днес.

Коментирай

валя

преди 8 години

Ееееееей то хиляда кусура на това дете му намерихте. Много ми е интересно какъв ли говор сте имали на 3 години. Аз като живях в чужбина техните деца на 3 проговаряха, а до 7 бяха с биберона в устата. Хубаво, право, здраво дете, дай боже всеки му! Вашите искам да ги видя, че големи моралисти, безгрешници, праведници, гении, интелектуалци се извъдихте. Да им е живо и здраво и все така да ги радва! А на вас НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАЙТЕ!!! Много моля!

Коментирай

Sandra

преди 8 години

Моето е нa четери и половинa и говори свободно три езикa.Нещо дa кaжеш.

Коментирай

и Валерко и Алисия са го уважили защо няма статия

преди 8 години

И за това се пише статия. А знаете ли Алисия и малкия Валерко как са го поздравили-НЕ , е затова нямате и статия за тях хаха, а как ви се иска само да знаете;). А и колко други го правят и са направили.Тя тая затова ли си би тоягата отново в Дубсй да не я подиграват 4е не е до Валери на рижденния му ден а уж са заедно под прекритие а и на Свети Валентин никой не я отрази.

Коментирай

До валя

преди 8 години

Валя,като си живяла в чужбина,харесва ли ти дете проговорило на 3,и до 7 години с биберон!!!!Аз ги виждам всекидневно,АМИ КОФТИ И СМЕШНА ГЛЕДКА! Вярно е,че на три годинки повечето сладури дори говорят неразбрано! Само че,Никол не е на 3!А когато учиш детето си на пози,чупки,селфита и маймунски муцунки,НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ,да обърнеш внимание на говора и килограмите му!Да се Консултираш със специалист,за да си на Ясно,дали детенцето ти се развива в норма!!!Да ама става дума за Н.Лозанова,а всички знаем,кое е приоритет за тази жена,така че! А не съм на ясно,как не те беше срам и грях,да отправиш такъв призив към хората.....................А на вас НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАЙТЕ!!! Много моля!,ПФУ,ТИ МАЙКА ЛИ СИ,Валя......................

Коментирай

Да да

преди 8 години

Специалисти, лекари, паихолози. Алооооо , добре ли сте?! Ясно е какво целите. На детето за щастие му няма нищо. Децата ся различни, едни проговарят на годинка, други по-късно. Ти какво искаш да кажеш, че тези с биберон на 7 са ненормални ли? Сложи ги след години до твоето дете, което знае 5 езика да видим дали ще има разлика между децата. И аз живея в чужбина. Тук никой не учи децата си да показват колко големи ще пораснат. Не се стресират, ако детето им носи памперс на две или ня три. Не ги притеснява , че не могат да говорят добре на 4. Но тръгват на детска на 10 месеца , защото толкова е периода на майчинството, хранят се с нож и вилица на година и половина, спят сами и никой не ги гони да им тъпче в устата докато не си изадат яденето. И след години с нищо не можеш да ги различиш от нашите деца. Дори напротив , много по успешни, завършени, самостоятелни и готови за живота от нашите, които на 5 вече знят 3 езика.

Коментирай

смях по света

преди 8 години

Е, как бе поръча си чрез подставени лице голям букет червени рози, че чак и измислиха нова статия , че били запазена марка на Михайлов и вече свободните съчинения по картинка , както винаги... дали не са от Михайлов. Същият този Михайлов, който я нарече Трабант и който я изрита преди 10 години в гъза, когато още беше парцал от околовръстното. Сега е дама- мУтреса издигна се в очите на слепите и се облича само с Плейн. Ха ха ах аха ааааа. Да се смееш ли, да плачеш ли!? Боклукът и с лъскава опаковка загънат , пак си остава боклук! Иска и се, или на някои нейни приближени да бъде Михайлов с нея. Това, дето на всички е ясно, че посмъртно няма да стане. Изтривалката си става само за бърсане на някои части и до там.

Коментирай

До Сандра

преди 8 години

"Говори свободно" разбирайте знае по 10 думи от всеки език и ги казва добре. Ама останалите... Сандра, моето дете е на 2 и половина и вече учи 6-ти език и изкара предучилищна, така че твоето дебилче изобщо не е за хвалене. На приказки тук всички можем да си измислим каквато си искаме реалност.

Коментирай

до Валя или каквато е там

преди 8 години

Аз не зная колко и дали изобщо живееш в чужбина , защото аз съм от дълги години и съм запозната много добре с нещата , като майка на деца живеещи и учещи в чужбина. за просташкото ти меко казано изказване ( коментар) си правя много заключения. И коментара ми за детето не беше с цел да го обидя, а майката да обърне внимание на детето си, защото явно това не я интересува или притеснява. И да, в днешно време има много деца , които проговарят по-късно: едно вследствие състояние от спектър на Аутизма, други просто с говорни дефекти, трети по друго причини. ВЪПРОСЪТ Е, че нейното дете има явен проблем с говора на 4 години, което не е лошо да му обърне внимание... не по лекари - психиарти или психолози, а да го прегледа ЛОГОПЕД и да поработи с него. Детето изглежда напълно нормално, просто има говорен дефект. Нищо повече не съм казала, а това,че някои са лично засегнати, та дори си изпускат нервите ---- не за пръв път тук, си е техен личен, да не кажа емоционален (психичен) проблем. Това, което го казвам е съвсем отговорно , както искат, така да го разбират. Детето има говорен проблем, а явно майката това или не забелязва от некомпетентност или по-скоро от незагриженост. Проблема си е неин. И той не е един , доколкото виждам :) А, колкото до клетвите тук, те са приоритет на едно малцинство и вследствие безсилие да боравиш с езика , стила и културата с хората.

Коментирай

до Валя или каквато е там >>

преди 8 години

, което го казвам е съвсем отговорно , както искат, така да го разбират. Детето има говорен проблем, а явно майката това или не забелязва от некомпетентност или по-скоро от незагриженост. Проблема си е неин. И той не е един , доколкото виждам :) А, колкото до клетвите тук, те са приоритет на едно малцинство и вследствие безсилие да боравиш с езика , стила и културата с хората.

Коментирай

--

преди 8 години

О да! А вие изооооообщо не сте злобни! Никак не прозира злобата от написаното ви и никак не искате да сте на нейно място и вие - да ви издържа някой, да имате от всичко и да се забавлявате по света. Тя вероятно е злобна, ама поне не й личи толкова, колкото на вас. А вие освен злобни, сте и изпълнени със завист. ХА ХА! :D

Коментирай

--

преди 8 години

Много ме радват жени, които когато имат дете, вече не се превръщат в някакви скучни лелки, които вече само вървят пред света с идеята какво златно яйце са снесли и престават да са секси, забравят, че преди всичко са жени... Къде от реално чувство, къде правейки се, защото мислят, че света това очаква и изисква от тях и ще ги съди, ако не се превърнат доброволно в това. И вече по цял ден заливат соц. медия само или основно със снимки на златните си отрочета, говорят само за детето. Никой не го интересува детето ви. Радвам се, че тя показва, че не е нужно детето да консумира и погълне изцяло живота ти, че не е нужно да те погълне и обезличи и теб като личност и да трябва да изчезнеш напълно ти, защото вече имаш дете. Харесва ми дори как позира, харесва ми, че не слага нейна или своя снимка с нея на профила си. Така и трябва. Децата идват в нашия живот, не ние в техния, така че ние трябва да включим и адаптираме тях в нашия начин на живот, а не да ги оставяме да променят изцяло нас, личността и живота ни, до степен на пълно обезличаване. Едва ли повечето от вас ще разберете за какво говоря, не очаквам, но мен такова поведение в хората ме дразни и ме е дразнело винаги, така че виждайки една жена, която не е попаднала и тя в тази схема, при това публична личност, давайки пример, ме радва. В никакъв случай не мисля, че тези жени са лоши майки, само защото не са с оставили да изчезнат като личност, в името на едно дете. Досега нямах отношение към нея, но наблюдавайки такива неща и гледайки как хората непрекъснато се чудят какво да си изсмучат от пръстите, преизпълнени със завист към нея, започвам да преосмислям отношението си. Едва ли чак бих я харесала, ако я познавам, но със сигурност е по-достойна от злобните, завистливи мишки (вас), които цял ден сте по петите й из интернет и живеете жалкия си животец, за да се интересувате от нея, да я гледате и коментирате и да лъжете себе си и другите, че не го правите от завист и обсебване. :)

Коментирай

мдааа

преди 8 години

На тази снимка виждам Николета Лозанова най-голямата проститутка на България с дъщеря си копираща нейните маниери и пози. та то очите му са залепени в ръцете на майката да изкопира как точно тя праща целувки и дали го прави по същият начин. Което е не малък заченак да си мисля, че израствайки с тази жена то израства нейно копие. Няма да бъде далече времето, когато ще се потвърди моята тези и ще се коментират същите коментари, които аз правя сега. Нямам какво друго да види и научи от майка си както в общественото пространство, така и в къщи. ФАКТ! А,колкото до говорният му дефект , той е осезаем за всички, колкото и да го отрича някоя.

Коментирай

--

преди 8 години

и живота ни, до степен на пълно обезличаване. Едва ли повечето от вас ще разберете за какво говоря, не очаквам, но мен такова поведение в хората ме дразни и ме е дразнело винаги, така че виждайки една жена, която не е попаднала и тя в тази схема, при това публична личност, давайки пример, ме радва. В никакъв случай не мисля, че тези жени са лоши майки, само защото не са с оставили да изчезнат като личност, в името на едно дете. Досега нямах отношение към нея, но наблюдавайки такива неща и гледайки как хората непрекъснато се чудят какво да си изсмучат от пръстите, преизпълнени със завист към нея, започвам да преосмислям отношението си. Едва ли чак бих я харесала, ако я познавам, но със сигурност е по-достойна от злобните, завистливи мишки (вас), които цял ден сте по петите й из интернет и живеете жалкия си животец, за да се интересувате от нея, да я гледате и коментирате и да лъжете себе си и другите, че не го правите от завист и обсебване. :)

Коментирай

Sandra

преди 8 години

Зa дa не излезне, че се хвaля, кaзaх говори свободно,a не говори перфектно.Освен товa може дa брой до 20, дa изписвa буквите( кирилицa и лaтиницa) a също тaкa и числaтa.Много се рaдвaм зa детето ти дaно нa 3 дa почне дa учи седми език.

Коментирай

OF

преди 8 години

Само тя има дете и само тя е жена. Какви интелигентни, образовани , способни, успели в световен план майки има и други не известни, сигурно са седнали да обръщат внимание единствено и само на себе си и да ги ползват за аксесоар, като нея. Никаквица е! И точка!

Коментирай

Sandra

преди 8 години

Още нещо, в коментaрът си не обиждaм никой,a кaмо ли теб.A ти нa принципa нa кaкво нaричaш детето ми дебилче?

Коментирай

преди 8 години

А теб какво те интересува?? Вместо да зяпаш в чуждата чиния и да обсъждаш децата на околните обърни внимание на себе си. Тази злоба не доди до нищо добро.

Коментирай

йес

преди 8 години

Аз виждам две кифли в Дубай- едната малка сега прохождаща и една обиграна дърта пъстърма с голям сексуален опит зад гърба си- похабена и състарена на 28.

Коментирай

до OF

преди 8 години

Ти пък си злобна комплексарка и точка!

Коментирай

???

преди 8 години

Истината казана в очите - боли! И , от кога истината се на преименува в ЗЛОБА? И от кой? хи хи Смешница!

Коментирай

тиква

преди 8 години

Дали ме интересува или не, коя си ти да ми търсиш сметка? Аз мога да си изказвам мнението, когато, където и колкото си искам. Теб какво това те интересува или засяга моето мнение? Да обсъждам теб?

Коментирай

до Сандра

преди 8 години

Стига си се изхвърляла, драга! На никой не му пука колко езика знае детето ти, така че се успокой! Това, че сега се справя добре с езиците не означава, че ще бъде така и като стане голям... Не дърпай дявола за опашката, да не се обърнат нещата един ден!

Коментирай

Да да

преди 8 години

Сандра ти току- що нарече 90 процента от скандинавските деца - аутисти. Не знам къде живееш ти, но тук където съм аз в страмата, която за поредна година е обявена за най- добра за живеене, децата носят памперси на 3-4 ,проговарят тогава, когато узреят за това и изобщо ikke stress.На 8-9 вече знаят фински, датски и /или шведски. По- малко хора от нас не са да знаеш. Гледайте си във вашата паница. Прекалено сте загрижени за дете , което живее добре и се развива нормално.

Коментирай

преди 8 години

Блаа бла блаа блааа :)))))) тъпо парче си и така! Дежурната защитничка на леля Асиета, пак злослови срещу Николета! От твоята уста излизат само лайна и едно блааа бла блаа:)))))

Коментирай

Sandra

преди 8 години

Първо: коментaрите сa ми в отговор нa Вaля, която пише " Вaшите искaм дa ги видя,че големи морaлист,безгрешници,прaведници Гении,интелектуaлци...." .Второ: ти Вaля ли си? Кaкво толковa си се зaпънaлa с мойте коментри?

Коментирай

преди 8 години

A ti slqpa li si??? Mai ne vijdash minusite pod komentarut ti?? Ahahahhahahah

Коментирай

преди 8 години

A kakvo li mislqt okolnite za tvoeto dete?? Ako izobshto imash takova... jalka zlobarka!

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Само курвите и държанките трябва да се размножават! Те ''раждат'' ГЕНИИ и академици от БАН!!! Техните деца са красиви, умни, здрави! Простолюдието да не се размножава, че дава лош материал!!! пс ирония!!! пс Маймуната Николета не е за коментиране, чупи стойки, а детето е като реквизит. Какво ли прави до нея всъшност .

Коментирай

преди 8 години

Я се разкарай, злобо! Фактът, че ми отговаряш с 3 коментара доказва напълно написаното от мен! Заври си измислената истина в задника, на никой не му пука за нея! Така, както ти можеш да изхвърляш отров, когато ти скимне, така и аз мога да пиша каквото си пожелая! Изяж се от яд, озлобена лельо! И сто реда да ми напишеш пак си оставаш смешна и завистлива!

Коментирай

Да да

преди 8 години

Не съм Валя, но както една твоя съмишляничка твоя е писала по- горе, мога да си пиша и изказвам мнението където и колкото си поискам. Проблем?!

Коментирай

Sandra

преди 8 години

Aз живея в Испaния.Зa десет годи тук, не съм видялa дете нa 7 с биберон в устaтa или тaковa,което е нa 4 дa е с пaмперс.Тук кaто стaнaт нa 3 тръгвaт нa colegio, и почти всички нa 5-6 годишнa възрaст, вече могaт дa четaт.Не виждaм общо между aутизмa и товa, лоето съм писaлa.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Недей да изместваш фокуса от това, че краката ѝ са къси, че е черна и много грозна. А, Алисия е бижу :) Питай рожденика, ако не вярваш.

Коментирай

и аз до ОФ

преди 8 години

Именно - не само тя има дете, нито само някоя друга, но повечето жени, изключвам нея очевидно, именно така се държат, сякаш само те могат да раждат и сякаш са родили новия месия. Не знам какви майки има, но ако трябва да съдим за майчинския инстинкт на една жена по едно изолирано действие, то и аз мога да кажа, че твоите са пренебрегвани и зле гледани, щом предпочиташ да висиш в интернет, търсеща и пишеща под статии за жена, която уж мразиш, вместо да посветиш времето си на неща, които са ти приятни за теб и на хора, които обичаш - например децата ти. Явно обаче омразата ти и завистта ти към една непозната жена, са по-силни от предполагаемата обич, която уж си мислиш, че изпитваш към децата си. ;) Фактите говорят. Когато това, което казвате и това, което правите влизат в противоречие, аз лично вярвам повече на фактите, отколкото на вашите собствени думи относно това какви сте или ви се иска да сте.

Коментирай

lele

преди 8 години

Kak moje tozi bulgarski narod Da e tolkova zavistliv I zloben..az vijdam edna maika koqto se zabavlqva s deteto si..deteto bilo debelo az debelo dete be vijdam normalno e to raste,promenq se ,razviva se...yjasss uj q pluete no kato gledam vsqka vtora se pravi na Nikoleta ..cqlata ni darjava e palna s nikoletki

Коментирай

до Дa Дa

преди 8 години

Говори си Пенке, не ми пречиш.

Коментирай

ел

преди 8 години

Сладко невинно дете, но за съжаление горкото не е случило на майка. Изглежда тъжно с безизразен поглед. Жал ми е за него , защото всички деца се раждат невинни, но ние ги правим такива каквито са. А това дете ще стане едно емоционално обременено момиче след време с такава майка

Коментирай

ppp

преди 8 години

защо винаги си криви позата тази , тя си е крива по принцип, но така е още по-зле

Коментирай

Ай

преди 8 години

До двете тирета: Айде спри се малко,бе,ти за ненормални ли смяташ хората,какъв пример може да бъде една проститутка,бе? Ако искат да легализират проституцията,да събират подписка и да внасят петиция. Това порносайт ли е,или нормална забавна страница. Какво е това всекидневно натрапване на безнравственост,има си порносайтове за когото го интересува.

Коментирай

nina

преди 8 години

Не не съм сляпа май сляпата си ти ,че не виждаш плюсовете.хо хо хо

Коментирай

Що?

преди 8 години

Малката е сладурче-много прилича на Валерката. А странното създание до нея що си е усукало кълките?

Коментирай

ик

преди 8 години

Това е страницата, която ти посещаваш, явно защото ти харесва съдържанието й, колкото и да не искаш да си признаеш, и която поддържаш и ти, влизайки всеки ден, кликайки върху статийки и изобщо с присъствието си, доброволно при това - ПАК - защото явно интересите ти са свързани именно с темите и личностите, за които се пише тук. Ако не- има лесно - търсиш друг сайт или поне не налиташ като на неустоим магнит на статии за Николета и въртейки и рейтинг, пък после оплаквайки се, че не можеш да се спреш. Това между другото се нарича патлогично пристрастяване - хем не искаш нещо да ти харесва, хем си като болен да го отяориш и видиш, до степен да не можеш да се контролираш.

Коментирай

ик

преди 8 години

Защо мразиш, колкото да се намираш на работа? :) Не изглежда добре да злобееш под снимките на хората. Като не ти издържат нервите и ти причернява пред очитебот завист, има лесно. Не влизаш и не киснеш тук, но със сигурност ей сега ще цъфнеш с отговор. И като точилка на ученически рецитал да беше застанала, пак нямаше да ви хареса, защото сте си едни вкиснати , нещастни, огорчени и озлобени хейтъри и там е проблема - в нещастните ви, изпълнени със злоба, завист и неудовлтворение животи, не в позата на някой си. Нещастието ви лъха от далеч. :( Но надали има как да заразите нея или който и да било с него, колкото и да се напъвате и надписвате тук едни други. хехехе

Коментирай

Ahh kakvo biju e asq

преди 8 години

Ahhh biju bila. Koga tva??? Predi s prednite golemi krivi zyba- bobar ili sega s fasetite i konskata chelust. Palna otvrat. Kato izvadi toq mazen debel ezik i pichne da mechi e istinsko biju.

Коментирай

Ай бягай

преди 8 години

Ай багай от тука, като не ти харесва бе! Някой на сила да те кара да четеш и да ти натрапва. Боб хвърлят за теб тука. Смешко!

Коментирай

Sumo garbat na Nikitu se obajda:

преди 8 години

ima skolioza.

Коментирай

много добре казано

преди 8 години

Влизаме тук да прочетем нещо забавно,а вие ни натрапвате ваща долна проститутка дето ви плаща да я рекламирате.Ами не я искаме има си сайтове за проститутки рекламирайте си я там.Неразбрахте ли че не я искаме?????????????????????

Коментирай

yuu

преди 8 години

Толкова е противна, че не могат да спратбда я гледат и четат тук,и я споменават под всяка възможна статия и все за нея говорят, и коментират бясно, че и се връщате по няколко пъти чак... Ама иначе въобще не я понасяте. Освен ако не сте й луди фенове, обсебени и побъркани по нея, другият вариант е да сте напълно изперкали шизофреници с маниакално обсебване от нея. И това вашето ако не е интерес, не знам какво е. Вие я мислите повече време от деня, отколкото мислите за който и да било човек в живота си явно. Сигурно и майка й и дъщеря й не я мислят толкова време от деня, колкото вие. Сигурно ужасно много се забавлява с бясното ви отричане и със сляпото ви обожание и идолопоклоничество. Като ви чета и гледам обсебването ви, си мисля, че ако имаше как и пикнята бихте й пили С РАДОСТ.

Коментирай

до ик

преди 8 години

АЛО защитника на проститутката.Дали съмщастлива или нещастна си е мой проблем.Но не си навирам щастието в очите на цяла България.Не съм нагла да се изцепвам в публичното пространство с тъпи коментари.Ето с това дразни проститутката с манията си за величие за което няма грам покритие.Защото е нищо предполагам като теб защото си тръгнал да я защитаваш.И никой не й завижда за нищо.То няма за какво...

Коментирай

ш

преди 8 години

Аз гледам какво правите, а не какво бръщолевите. Завистта ви, интересът и обсебването от нея са очевидни, все тая колко отричате, инфантили.

Коментирай

offman

преди 8 години

"Странното създание до нея" все пак е майка й! Каквато и да е...Как може да сте толкова ограничени..., че да не осъзнавате факта, че едно прекрасно дете не е плод само на единия родител?!

Коментирай

до "yuu"

преди 8 години

Да си чувала че простотията ДРАЗНИ????????? Ето затова хората коментират тоя дебил Мършолета, точно затова се връщат пак тук. Тази повърня е НЕТЪРПИМА за цяла БГ. И ТОЧНО, И САМО ЗАРАДИ ТОВА хората я коментират, крайно време е тези които не са го разбрали ДА СИ ГО НАБИЯТ В КУХИТЕ КРАТУНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ба....ти тъпия народ /визирам феновете на тази АМЕБА - Мършолета/. Безмозъчна твар!!!!!!!!!!!!!!! Пфуууууу........нямам думи с които да опиша отвращението си към подобни ТВАРИ като нея! Дай боже да се раждат все по-малко нейни подобия от човешки вид!!!!!

Коментирай

Хм....

преди 8 години

Малкото "сладурче" май повече прилича на Шиши.....ХАХАХХАХАХХАХАХА

Коментирай

Дъртофелоооу

преди 8 години

Никулиноооу спри се МА ПАРЦАЛ, пред пенсия си вече, нали 30 годишните жени са "бабета"! Време ти е да си подадеш докумнтите в пенсионното дърта сливо! Остави "котетата" на мира, техен ред е - ПОІ-МЛАДИ са от теб дъртофело злобна!!!!!

Коментирай

Do Nina xaxa i rodata ot selo :***

преди 8 години

Nino, i dvete znaem, che tezi plusove gi nqmashe, kogato ti napisah komentarut su ahahhahahaha dobre si se pogrijila da suberesh roda i priqteli ;)))))))) i vsichko tova, za da mojesh da mi se napravish na interesna ahahhaahahajjahahahahaah kolko si jalka i smeshna samo! Dano si se pochuvstvala po-vajna;))))))))

Коментирай

do offman

преди 8 години

chak puk prekrasno dete- haide, stiga prevzemki... Debelanche s govoren defekt. Ako priemem, che niama grozni detsa, tova e ot po- malko sladkite:)))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.